Mord
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Puko Djoković a i bilo je očekivano. Nema strasti nema zalaganja igra ko go po kiši.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se Rafa danas NE ZNOJI UOPSTE....???
A znojio se na nekim slabijim necevima, takoreci nenormalno....
Sta mu se desilo, ima li medicinskog opravdanja?

pitali noleta da li je premrsav http://sport.blic.rs/tenis/blicspor...aka-da-li-je-premrsav-imao-je-spreman/2vl1b65
a jedan pametan covek je napisao
~ : noletova idealna tezina je 80-85.
sa 80 je malo izdrzljiviji , sa 85 jaci.
preko 85 bi bio spor
ispod 80 -vidimo situaciju., nit snage nit izdrzljivosti.
- - - - - - - - - -
kao da sam ja napisao
a jesam
pitali noleta da li je premrsav http://sport.blic.rs/tenis/blicspor...aka-da-li-je-premrsav-imao-je-spreman/2vl1b65
a jedan pametan covek je napisao
~ : noletova idealna tezina je 80-85.
sa 80 je malo izdrzljiviji , sa 85 jaci.
preko 85 bi bio spor
ispod 80 -vidimo situaciju., nit snage nit izdrzljivosti.
- - - - - - - - - -
kao da sam ja napisao
a jesam
I ja mislim da njegovi problemi nisu do tezine.
Ima i mrsavijih tenisera koji 'ladno odserviraju 200 ili vise i to u kontinuitetu.
Uvek sam govorila da Novak nema jak servis, mada je tehnicki sjajan, kad hoce da udje.
Ritern nije vise kao sto je nekad bio.
I jos dosta toga.
Tek se na momente moze prepoznati onaj Nole, ali valjda ce se vratiti ona stara vremena.
- - - - - - - - - -
I da, sve je to lepo, ljubav i mir koji sad fura Novak, ali to nije recept za sportske uspehe.
To nek siri u kuci, a na terenu hocemo borbenijeg Novaka kojem je stalo do pobede.
Ima i mrsavijih tenisera koji 'ladno odserviraju 200 ili vise i to u kontinuitetu.
Uvek sam govorila da Novak nema jak servis, mada je tehnicki sjajan, kad hoce da udje.
I jos dosta toga.
Tek se na momente moze prepoznati onaj Nole, ali valjda ce se vratiti ona stara vremena.
- - - - - - - - - -
I da, sve je to lepo, ljubav i mir koji sad fura Novak, ali to nije recept za sportske uspehe.
To nek siri u kuci, a na terenu hocemo borbenijeg Novaka kojem je stalo do pobede.
Jedino da se grune sa nekim jačim dopingom, možda upali...![]()
to je idealna težina za nekog kao što si ti koji ceo dan sedi za kompom i njake gluposti
za sportiste zavisi od sporta
u ovom slučaju novak ima sasvim normalnu težinu, hrani se fenomenalno i samo zadrigli ćevapožderi i pivopije mogu u ishrani da traže razloge njegove trenutne igre
razlozi su potpuno druge prirode, već sam objasnio
I jos dosta toga.
- - - - - - - - - -