Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskoristi prevodioca na Krstarici, ukucaj rec ''hate'', pa onda ''live''. Sve ce ti biti ubrzo jasno.
Volim da kombinujem jezike.
Nekom se svidjalo ili ne, sasvim mi je sve jedno.
A da, engleski jezik je u pitanju.

Iskoristi prevodioca na Krstarici, ukucaj rec ''hate'', pa onda ''live''. Sve ce ti biti ubrzo jasno.
Volim da kombinujem jezike.
Nekom se svidjalo ili ne, sasvim mi je sve jedno.
A da, engleski jezik je u pitanju.

Nisam gledala Noletov mec sa Klizanom - Kako cu odgledati ovaj sa Delpom jos ne znam .
Kako bi bilo lijepo da nas dvije gledamo Noleta zajedno .
Ne znam koja bi bila srecnija .:heart::heart::heart:

video-uzivo-derbi-2-kola-akapulka-dokovic-del-potro-00-clanak-2709235

Probudila sam se u prvom setu meca Nole Delpo pri rezultatu 2 - 2.
Bila je to p o b j e d a za Noleta :heart::heart::heart:
B R A V O Nole idemo dalje ...

- - - - - - - - - -

novak-dokovic-akapulko-foto-reuters-1488395895-1118085.jpg

Vala bas Duska.
To bi bilo super da je izvodljivo.
Ja cu pokusati da se sutra probudim oko pet.

Nije za temu, upravo gledam Endija i Kolsrajbera... da li ce uspeti Filip da pobedi broja 1?
Tamo u Dubaiju svakog dana po neko iznenadjenje.

Dzaba sto se ljutim na Noleta.
Ipak on je taj koji kroji svoj zivot i karijeru. Ovo je odgovor i za tebe, Andronice, na tvoj komentar.
Naravno, Andronice, hvala za reputaciju. Ne mogu da je vratim, jer sam ih previse dala u poslednjih 24 casa. Ja znam da ti je zao zbog ovoga sto se desava sa Noletom, ali on prvo mora dobro da razmisli o svemu, sta ce, gde ce, da popravi i osnazi svoj servis, jer bez dobrog, brzog i naravno tacnog servisa nema bilo koji teniser sta da trazi medju prvih deset...

Novak je ZASICEN sa svim....

Zivot ga gura na drugu stranu: bracni problemi, deca, obozavaoci, ishrana, duhovne vodje...

Vec je predugo na vrhu...

Dolaze mladji, ambiciozni, zeljni uspeha i skalpa najboljih...

Ne moze se UVEK biti prvi...

Noje je profesionalac...

On ce ta igra i ako bude peti, deseti, svadeset i peti...

I dobro da zaradjuje i putuje i uziva po svetu...

I ja cu navijati za njega i kada bude 25 na ATP listi...

Ipak je on samo covek, nije robot.

Novak je ZASICEN sa svim....

Zivot ga gura na drugu stranu: bracni problemi, deca, obozavaoci, ishrana, duhovne vodje...

Vec je predugo na vrhu...

Dolaze mladji, ambiciozni, zeljni uspeha i skalpa najboljih...

Ne moze se UVEK biti prvi...

Noje je profesionalac...

On ce ta igra i ako bude peti, deseti, svadeset i peti...

I dobro da zaradjuje i putuje i uziva po svetu...

I ja cu navijati za njega i kada bude 25 na ATP listi...

Ipak je on samo covek, nije robot.

Retko koji teniser koji je bio broj 1 neki duži period je dozvolio sebi da se sroza na npr 25 mesto i da i dalje igra. To je ponižavajuće.

Nemojte tako momci o Novaku.
Niko ne zna sta se desava kod drugih, pa tako ni mi navijaci nemamo pravo da komentarisemo niciji privatni zivot.
On ju je birao. Ne poznaju se ''od juce'', bila je sa njim kad nije bio to sto je danas.

Da sam na mestu bilo kod vrhunskog sportiste, mislim da bih znala kad treba da stanem i okrenem se necem drugom, a ne da dozvolim da igram na silu i da padam na rang listi.

Retko koji teniser koji je bio broj 1 neki duži period je dozvolio sebi da se sroza na npr 25 mesto i da i dalje igra. To je ponižavajuće.

Zato bi bilo ponizavajuce?

To je samo normalan ZIVOTNI PUT....

Niko ne moze uvek biti mlad i jednako snazan fizicki i psihicki..

Znaci treba da se stidimo svojih godina?

Igrati i kada padnes sa prvog na 25 mesto zbog godina je samo odraz ZRELOSTI i psihicke jacine.

Ja sam se recimo takmicio u trcanju na plazi kada sam imao 50 godina sa momcima od 17 ili 20...

Nisam pobedio jer ne mogu da pobedim mladost...Ali sam se trudio kolioko sam mogao..I ne osecam da sam zato nesto ponizen...

Ja ne bih volela da Novaka vidim ispod drugog mesta na ATP-u, a kamoli dvadesetpetog.
Ovde se radi o vrhunskom sportu.
Za mene bi to bila sramota.
Treba znati kada je kraj za bilo koju zivotnu pricu.

A ne znam cemu ta fama povuci se kad je neko na vrhu,po onoj vazno je ucestvovati a me pobediti ,valjda se svako bavi nekim sportom jer ga voli,pa ce ga i pod stare dane upraznjavati sto da ne na turnirima

Momci, nemojte mi zameriti.
Ja tako razmisljam.
Iznosim svoje misljenje.
Ja bih tako, a kako ce Nole, to ostavljam njemu.
Naravno, zahvalna sam ne samo njemu, nego i svim ostalim sportistima koji su afirmisali ovu nasu malu Srbiju.
Ne ljutite se na mene.
Ja to tako pisem bas zbog toga sto ga toliko mnogo gotivim...

Zato bi bilo ponizavajuce?

To je samo normalan ZIVOTNI PUT....

Niko ne moze uvek biti mlad i jednako snazan fizicki i psihicki..

Znaci treba da se stidimo svojih godina?

Igrati i kada padnes sa prvog na 25 mesto zbog godina je samo odraz ZRELOSTI i psihicke jacine.

Ja sam se recimo takmicio u trcanju na plazi kada sam imao 50 godina sa momcima od 17 ili 20...

Nisam pobedio jer ne mogu da pobedim mladost...Ali sam se trudio kolioko sam mogao..I ne osecam da sam zato nesto ponizen...

Nemoj sebe da porediš sa profi sportistima. Postoji razlog zašto se penzionišu. Nije lepo videti nekadašnjeg šampiona kako ga u prvom i drugom krugu razbijaju i ne može više ništa da osvoji.

Što se tiče igranja sa 50 godina, postoji masters tur gde igraju Mekinro, Ivanišević, Sampras i drugi, ali to nije ATP nego više egzibiciono takmičenje. Tu može da se igra i sa 50 godina.

- - - - - - - - - -

I kada bude 25 jos uvek ce biti daleko najbolje plasiran srpski teniser na ATP listi....

To ti nista ne znaci?

Nije istina. Janko je bio u top 10.

Nemoj sebe da porediš sa profi sportistima. Postoji razlog zašto se penzionišu. Nije lepo videti nekadašnjeg šampiona kako ga u prvom i drugom krugu razbijaju i ne može više ništa da osvoji.

Što se tiče igranja sa 50 godina, postoji masters tur gde igraju Mekinro, Ivanišević, Sampras i drugi, ali to nije ATP nego više egzibiciono takmičenje. Tu može da se igra i sa 50 godina.

.

To je bio najveci defekt jugoslovenskog odnosno srpskog sporta!

Nasi fudbaleri su bili vec stari za reprezentaciju sa 27 godina, a Nemci su svetsko prvenstvo osvojili sa prosekom starosti fudbalera od 36 godina!

- - - - - - - - - -

Nije istina. Janko je bio u top 10.

Janko vise nije ni na ATP listi...

On je zavrsio kako ne treba.

Da ne raspravljamo zasto, to svi znamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back