Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ноле је у озбиљном проблему. ПОГЛЕДАЈТЕ овај снимак, а таквих има подоста...

Једино решење је СПАШАВАЊЕ из канџи овог хм,хм,хм (не знам каквим све именом бих га назвала:besna:)

Марко (Нолетов брат) је дебело увучен у ИГРУ овог лудака (ПОГЛЕДАЈТЕ, он га вуче са собом на све те његове сеансе, тако га користи као ПУТУЈУЋУ РЕКЛАМУ, а наравно иза свега тога је мамац Ноле! Е, сад` питање је, У КОЈЕ И ЧИЈЕ СВРХЕ:think: а то је ЦИЉАНО!!!

Мислим да ће свако нормалан који погледа овај снимак СХВАТИТИ у шта се увалио Ноле.

На потезу су његови родитељи. Мислим да само они могу да помогну. Моја порука њима би била:
СРЂАНЕеееее и ДИЈАНаааа,..... спашавајте своју децу!:worth::worth::worth:

Sto tu mogu roditeli veliko je pitanje ?
Djeca koja su odrasli ljudi roditelje vise ne slusaju .
Moja djeca sve pitaju - i sve rade sto oni hoce.
Pepe je nedovrsen covjek- priroda majka mu nije podarila definiciju .
Ruzan je ne zna da li je musko ili zensko celjade .
Sto vise da ti kazem ?

Na dalje samo sa Vajdom kao trenerom i Imazom kao duhovnim gmazom.
Sa Noletove zvanične FB stranice:

b03deb7c9ffdca5353d9d2e8c22cd56f.jpg

Obavezno bacite pogled na komentare. Po meni, ovaj izdominirao:[emoji1]

Screenshot_20161214-031126.jpg

Sent from my SM-G930F

Poslednja izmena od moderatora:
Bogdan Obradović, selektor reprezentacije Srbije, ima jasan pravac za Novaka.
ZSKktkqTURBXy9hNTM1MjUxMGIwMjhhMjI5M2ZjNzUxMjhkYWI2ODdhOS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

- Mora da krene teniskim putem.
Ako hoće opet na tron, mora da bude čist u glavi i da svu energiju usmeri ka treningu.
Neće on tako voleti porodicu manje, svi to znamo, svi mi radimo i više od osam sati.
Ne znam zašto se to ističe.
Vreme je da se opet posveti kondiciji i mentalnom delu, to su dve najvažnije stvari...

Zbog čega Obradović misli da je njegovo mišljenje relevantno? Zar nije Nole taj koji odlučuje o tome šta mu najbolje odgovara? Stvarno ne razumem zašto se trpa kad ga niko ništa ne pita...

Realno, mislim da Nole nikada vise nece biti prvi...

Vreme je da se sledece godine pojave "neki novi klinci"

Sve tece...

Samo se nadam da ce dostojanstveno da se ponasa u buducnosti i da ne porusi nekim losim i nepromisljenim potezom sve sto je do sada stvorio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back