Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koga god da uzme, ja sam siguran da Nole nece pogresiti.
Ja tipujem na Pita Samprasa.

I ja da se pitam njega bi odabrala .
On izbjegava putovanja .
No Novak ce prorijediti turnire pa mozda pristane .

- - - - - - - - - -

Боље Брену.

Duge noge za igranje ...
Samo oci za plakanje ...

Brenu ...Svasta od tebe ...
Alo to je nas Novak Nole ...:cmok2:

Najavljuje se da je novi trener najverovatnije Kejhil . Rec je o dobrom treneru koji je imao rezultate sa Hjuitom na pocetku njegove karijere, Agasijem na kraju njegove karijere ali trenirao je i Mareja kao i Verdaska u periodu kada je bio u najboljoj formi 2009-10 godine.
Kod Djokovica su pre svega neki privatni problemi evidentni usled kojih ne trenira niti dovoljno posveceno radi a angazovanje Imaza samo to potvrdjuje. Ukoliko vrati fokus na tenis moze jos izvuci nekoliko dobrih sezona pre kraja karijere ia ukoliko ne uspe u tome, mozemo ocekivati otaljavanje u naredne 2,3 sezone i rani kraj.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=08&nav_id=1208133

Poslednja izmena:
Najavljuje se da je novi trener najverovatnije Kejhil . Rec je o dobrom treneru koji je imao rezultate sa Hjuitom na pocetku njegove karijere, Agasijem na kraju njegove karijere ali trenirao je i Mareja kao i Verdaska u periodu kada je bio u najboljoj formi 2009-10 godine.
Kod Djokovica su pre svega neki privatni problemi evidentni usled kojih ne trenira niti dovoljno posveceno radi a angazovanje Imaza samo to potvrdjuje. Ukoliko vrati fokus na tenis moze jos izvuci nekoliko dobrih sezona pre kraja karijere ia ukoliko ne uspe u tome, mozemo ocekivati otaljavanje u naredne 2,3 sezone i rani kraj.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=08&nav_id=1208133

Ово је тренер као Гуру Чупави што је тенисер. Где нађоше овог мамлаза и никоговића да трпају Нолету? Нолету је и ложи потребна гига звезда, као што је Сампрас.

Ово је тренер као Гуру Чупави што је тенисер. Где нађоше овог мамлаза и никоговића да трпају Нолету? Нолету је и ложи потребна гига звезда, као што је Сампрас.

Vajda nikada nije bio zvijezda pa je NOLE vise osvojio sa njim nego sa Bekerom.

Vajda nikada nije bio zvijezda pa je NOLE vise osvojio sa njim nego sa Bekerom.

Sa Vajdom bio 8 godina sa Bekerom 3. A dok je Nole stasavao nije mu bila potrebna svetska zvezda. Sad kada je najbolji na svetu smešno je da ima nekog anoniumusa u loži. Budi Boki realan i kaži da li mu je potreban neko ko u tenisu nikad ništa nije dokaztao? Koga je sve ovaj anonimus trenirao i šta je sve poistigao? Šutnuo ga i Mari. :sad2: Zar je Noletu potreban neko ko je bio u Marijevom štabu? :sad2:

Sa Vajdom bio 8 godina sa Bekerom 3. A dok je Nole stasavao nije mu bila potrebna svetska zvezda. Sad kada je najbolji na svetu smešno je da ima nekog anoniumusa u loži. Budi Boki realan i kaži da li mu je potreban neko ko u tenisu nikad ništa nije dokaztao? Koga je sve ovaj anonimus trenirao i šta je sve poistigao? Šutnuo ga i Mari. :sad2: Zar je Noletu potreban neko ko je bio u Marijevom štabu? :sad2:

Ne smijemo razmisljati na balkanski kalup i mijenjati stvari tek onda kada se pokvare. NOLE vise nije dijete i on jako dobro zna tj osjeca kada treba da mijenja. Beker je samo mogao negativno uticati na NJEGA, nista vise. Sve sto je postigao, postigao je SAM...Beker je za NOLETA postao teret...to se u poslenje vrijeme moglo primjetiti.
Dobri treneri nisu uslovno bili sampioni...i obratno. NOLETU treba neko sa kim ce moci raditi. Ja mislim da ce donijeti najbolju ulogu.

Sa Vajdom je postigao 2011...

Ne smijemo razmisljati na balkanski kalup i mijenjati stvari tek onda kada se pokvare. NOLE vise nije dijete i on jako dobro zna tj osjeca kada treba da mijenja. Beker je samo mogao negativno uticati na NJEGA, nista vise. Sve sto je postigao, postigao je SAM...Beker je za NOLETA postao teret...to se u poslenje vrijeme moglo primjetiti.
Dobri treneri nisu uslovno bili sampioni...i obratno. NOLETU treba neko sa kim ce moci raditi. Ja mislim da ce donijeti najbolju ulogu.

Sa Vajdom je postigao 2011...

To je teorije Boki. Pitam te da li stvarno misliš da bi neki anonimus tipa ovog magarca mogao Noletu u ovom momentu da pomogne? :sad2:
A što se tiče negativnog uticaja, ti si mišljenja da je Guru Čupavi Noletu doneo pozitivan uticaj? :sad2:

Poslednja izmena:

daren-kejhil-foto-printskrin-1481219291-1054039.jpg

Ovo dvije su mi dragi.:heart:
Sto mislis da li je to ovaj Daren Kejhil u igri za novog Novakovog trenera?

To je teorije Boki. Pitam te da li stvarno misliš da bi neki anonimus tipa ovog magarca mogao Noletu u ovom momentu da pomogne? :sad2:
A što se tiče negativnog uticaja, ti si mišljenja da je Guru Čupavi Noletu doneo pozitivan uticaj? :sad2:

Nije teorija ILKE, nije. Cinjenica je da NOLE ima vise titula sa Vajdom nego sa Bekerom, nije teorija ni da Gvardiola nije bio tip fudbalera kakav je Mesi pa ga je kao trener uspjesno vodio. Mnogo je primjera. Sto se Pepea tice, ja ga podrzavam u tom pogledu, totalno. NOLETU treba neko ko ce ga mentalno vratiti u pozitivu. Pa zamisli da vjecito slusas onog Vilandera koji te stalno pljuje...i to ne samo jedan Vilabder vec i masa drugih budala. Shvatite da NOLE nije imao Svajcarsku i Nike da ga medijski stite i od njega stvaraju brend, vec Balkan i Srbiju koja ga vuce na dno i tokom vladavine a i pada na poziciju br. 2. Srbija preispituje njegovu odluke i pljuje ga umjesto da ga podrzi.

Poslednja izmena:

Kejhil je bio osrednji teniser ali kao trener nije anonimus, sa anonimnim i tada mladim Hjuitom dosao je do mesta broj 1, sa Agasijem kao veteranom je takodje uspeo da dodje do mesta broj 1. Verdaska je preporodio i stigao do finala AO kada je igrao najbolji tenis u karijeri.

Nije teorija ILKE, nije. Cinjenica je da NOLE ima vise titula sa Vajdom nego sa Bekerom, nije teorija ni da Gvardiola nije bio tip fudbalera kakav je Mesi pa ga je kao trener uspjesno vodio. Mnogo je primjera. Sto se Pepea tice, ja ga podrzavam u tom pogledu, totalno. NOLETU treba neko ko ce ga mentalno vratiti u pozitivu. Pa zamisli da vjecito slusas onog Vilandera koji te stalno pljuje...i to ne samo jedan Vilabder vec i masa drugih budala. Shvatite da NOLE nije imao Svajcarsku i Nike da ga medijski stite i od njega stvaraju brend, vec Balkan i Srbiju koja ga vuce na dno i tokom vladavine a i pada na poziciju br. 2. Srbija preispituje njegovu odluke i pljuje ga umjesto da ga podrzi.

На однос трофеја Вајда - Бекер сам ти дао однос година које је играо под једним и под другим.Са Вајдом ваљда 8 а са Бекером 3. То ти је као однос ГС Ноле - Федерер. Овај има 8 година дужи стаж па има и виже титула.
Друго поређење око квалитета тенисера и тренера такође у овом случају не седи. Које успехе има Дарен Кејхил (никад за њега нисам чуо) да би могао да тврдиш да је добар тренер? Па тај не зна ни рекет да дрши ако треба да га уврсташ у тренере. Боки !!!!!!!!!! То је ***** од тренера јеботебог. :dash:
А тај Гуру Чупави је показао какав мир доноси Нолету. Како можеш да га одобраваш кад је Ноле под његовим утицајем изгубио вољу за тенисом, изгубио прву позицију на АТП и изгубио, што је најважније, имиџ најбољег спортисте на свету и сврстан у шарлатане. Ноле није требао да га баца у први план јавно :rtfm: Јел видиш бре докле је дошла светска критика због тог мамлаза који се увукао у његов живот. :rtfm:

Kejhil je bio osrednji teniser ali kao trener nije anonimus, sa anonimnim i tada mladim Hjuitom dosao je do mesta broj 1, sa Agasijem kao veteranom je takodje uspeo da dodje do mesta broj 1. Verdaska je preporodio i stigao do finala AO kada je igrao najbolji tenis u karijeri.

Кејхил је НУЛА од тренера. :rtfm::rtfm::rtfm:

И јесте бре анониман. Ја за њега никад нисам чуо а пратим Тенис од времена Пилића, Франуловића, Живојиновића... а интензивно још од Монике Селеш.

И није уопште та особа која може у Нолетовој ложи да улива страх противнику. Који је треби *****? Па њега је и Мари избацио. Шта је тај слинавко са Маријем постигао??????

Poslednja izmena od moderatora:
Bogdan Obradović, selektor reprezentacije Srbije, ima jasan pravac za Novaka.
ZSKktkqTURBXy9hNTM1MjUxMGIwMjhhMjI5M2ZjNzUxMjhkYWI2ODdhOS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

- Mora da krene teniskim putem.
Ako hoće opet na tron, mora da bude čist u glavi i da svu energiju usmeri ka treningu.
Neće on tako voleti porodicu manje, svi to znamo, svi mi radimo i više od osam sati.
Ne znam zašto se to ističe.
Vreme je da se opet posveti kondiciji i mentalnom delu, to su dve najvažnije stvari...

Bogdan Obradović, selektor reprezentacije Srbije, ima jasan pravac za Novaka.
ZSKktkqTURBXy9hNTM1MjUxMGIwMjhhMjI5M2ZjNzUxMjhkYWI2ODdhOS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

- Mora da krene teniskim putem.
Ako hoće opet na tron, mora da bude čist u glavi i da svu energiju usmeri ka treningu.
Neće on tako voleti porodicu manje, svi to znamo, svi mi radimo i više od osam sati.
Ne znam zašto se to ističe.
Vreme je da se opet posveti kondiciji i mentalnom delu, to su dve najvažnije stvari...

О томе пишем све време.

И неки нови тренер минус калибра. :dash::dash::dash:

Poslednja izmena od moderatora:
Ноле је у озбиљном проблему. ПОГЛЕДАЈТЕ овај снимак, а таквих има подоста...

Једино решење је СПАШАВАЊЕ из канџи овог хм,хм,хм (не знам каквим све именом бих га назвала:besna:)

Марко (Нолетов брат) је дебело увучен у ИГРУ овог лудака (ПОГЛЕДАЈТЕ, он га вуче са собом на све те његове сеансе, тако га користи као ПУТУЈУЋУ РЕКЛАМУ, а наравно иза свега тога је мамац Ноле! Е, сад` питање је, У КОЈЕ И ЧИЈЕ СВРХЕ:think: а то је ЦИЉАНО!!!

Мислим да ће свако нормалан који погледа овај снимак СХВАТИТИ у шта се увалио Ноле.

На потезу су његови родитељи. Мислим да само они могу да помогну. Моја порука њима би била:
СРЂАНЕеееее и ДИЈАНаааа,..... спашавајте своју децу!:worth::worth::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back