Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
culi su za srbiju kao sto su je pre poistovecivali sa milosevicem,spomenik da mu dignu dok se ne odrekne drzavljanstva

Видим, примили су нас у ЕУ захваљујући њему...Шалим се, сада знају где да нам шаљу ГМО храну, кемтрејлерсе и остале отпаде...Гледао сам репортажу РТС-а о њему када је добио дете...Разговарали су са његовим комшијама из зграде и конобарима у оближњем кафићу, где обично седи, у Монте Карлу...2/3 њих је честитало "Италијану" Новаку на рођењу детета када им је репортер саопштио вест...:lol:

Да се разумемо, немам ништа против спортисте и грађанина Новака Ђоковића који игра приватне тениске турнире по свету и трпа паре у гузицу. Његова ствар. Али зато имам против Нолете "Србина"...

i-onda-mi-je-sinulo.jpg

jok igrace za klikere,prvi je koji zivi tamo gde se manje placa porez,otkrio je ameriku,meni njegov dinar ne bode oci,a vidim nekima vise od bilo kog lopova sa vlasti i kriminalca,to vam ne smeta m

Тамо се уопште не плаћа порез, његов гуру Борис Бекер је, својевремено, фиктивно пријавио боравиште у Монте Карлу, да не би плаћао порез Фатерланду, али Немци нису глупи, имају државу за разлику од нас, ухапсили га, осудили за избегавање плаћања пореза и ојадили га дебело...
А кад већ помињеш криминалце и лопове, он не само да не плаћа порез Србији него ни својим радницима из Новак кафеа више од годину дана не уплаћује порезе и доприносе...А сокић у кафеу наплаћује тричавих 500 динара...

Neka malo smanje porez,pa vjerujem da bi bilo drugačije.
Ako takva poreska stopa odgovara jednom malom Monaku,zašto ne bi i Srbiji.
Đoković taj novac i ne zarađuje u Srbiji,i ima pravo da plaća porez tamo gdje je porezna stopa niža.
Uostalom,on sve zarađuje pošteno,barem što se sporta tiče.
I žao mi je,a i čudi me,da su mnogi naspjeli na Noleta za taj porez,a niko da 'napadne' Lepu Brenu što ne plaća porez,a plus što krade struju godinama da i ne pominjem.

Neka malo smanje porez,pa vjerujem da bi bilo drugačije.
Ako takva poreska stopa odgovara jednom malom Monaku,zašto ne bi i Srbiji.
Đoković taj novac i ne zarađuje u Srbiji,i ima pravo da plaća porez tamo gdje je porezna stopa niža.
Uostalom,on sve zarađuje pošteno,barem što se sporta tiče.
I žao mi je,a i čudi me,da su mnogi naspjeli na Noleta za taj porez,a niko da 'napadne' Lepu Brenu što ne plaća porez,a plus što krade struju godinama da i ne pominjem.

У Швајцарској, Британији или Шпанији је порез на приход много већи него у Србији, али ето, и Федерер, и Мари и Надал тамо живе и плаћају порез...Нападају људи овде и Лепу Брену и Мишковића и Бека и све богате који не плаћају порез. У Србији само сиротиња плаћа порез, а то не виде само они који дркају на Лепу Брену, Цецу, Нолета и сличне великане са 4 разреда основне школе.

Tamo su i prihodi puno veći,pa shodno tome i porez.
Nole je veliki sportista i veliki čovjek.Mnogo sam ponosna što pripada mom narodu,i što je najviše doprinijeo da se popravi imidž Srbije u svijetu.
Porez i ne mora da plaća.
Neka plaća Brena,Mišković i ti ostali što si pobrojao...oni ionako teško da su išta pošteno zaradili...za razliku od Noleta.

У Швајцарској, Британији или Шпанији је порез на приход много већи него у Србији, али ето, и Федерер, и Мари и Надал тамо живе и плаћају порез...Нападају људи овде и Лепу Брену и Мишковића и Бека и све богате који не плаћају порез. У Србији само сиротиња плаћа порез, а то не виде само они који дркају на Лепу Брену, Цецу, Нолета и сличне великане са 4 разреда основне школе.
mozes da trucas do sutra ljubomorno i pizdis sto ne dozvoljava slicnima da se ovajde o njega,ovde svako ko se obogatio je ogulio kozu narodu,za svaki pomen srbije na turniru je trebo da naplati milionce,bez pdva,kad je bio u usponu niko ga nije podrzo,a posle da daj daj placaj zaposljavaj ulazi u srbiju,i kao nije na terenima placao struju,pa noge da mu ljube sto je uzeo pod svoje jos jedno ruglo i sredio

on nije mislio na konkretnu nagradu koju je osvojio za srbiju nego da se po njemu o srbiji cuje i na drugi nacin a ne samo kao da smo cetnici, ubice i kako nas sve demonizuju u stranim vestima.

Upravo u tome je za Srbiju najveca Noletova zasluga....

Pod dugom satanizacijom najvecih svetskih medijskih iluzionista , nerazmisljajuci vasceli svet je Srbe poceo da zamislja malte ne kao avganistanske divljake ili glavosece ISIL-a...

I onda odjewdnom pojavi se Nole, koji pobedjuje sve protivnike, a na kraju govori uvek prigodno i na engleskom, spanskom, italijanskom ili po potrebi...

Pa time zbuni svet, koji se trgne i pocne da razmislja u stilu: "Izgleda da smo lose procenili Srbe!?"

Primer je sportska agencija ESPN koja je na pocetku Noletove karijere bila jako protiv njega, gurajuci njegove uspeha u drugi plan, a isticuci Rafu i Feda...

Kako je vreme odmicalo, Nole ih je menjao...

Priznali su da je najbolji na svetu jer JESTE najbolji na svetu...

I danas kazu pokajnicki: "Djokovic je najboli igrac svih vremena u tenisu!"

on nije mislio na konkretnu nagradu koju je osvojio za srbiju nego da se po njemu o srbiji cuje i na drugi nacin a ne samo kao da smo cetnici, ubice i kako nas sve demonizuju u stranim vestima.

Za Srbiju se od raspada SFRJ u stranim medijima itekako cuje i preko kosarkasa, odbojkasa, vaterpolista, mladjih kategorija fudbalera, a i drugih pojedinacnih sportista.
A ovde se on proglasava poznatijim Srbinom od Nikole Tesle (!?) i uzdize svetlosnu godinu iznad svih gore pomenutih, koji su Srbiji doprineli mnogo vise od same promocije.

Poslednja izmena:
Za Srbiju se od raspada SFRJ u stranim medijima itekako cuje i preko kosarkasa, odbojkasa, vaterpolista, mladjih kategorija fudbalera, a i drugih pojedinacnih sportista.
A ovde se on proglasava poznatijim Srbinom od Nikole Tesle (!?) i uzdize svetlosnu godinu iznad svih gore pomenutih, koji su Srbiji doprineli mnogo vise od same promocije.

Da. Krajnje imbecilno ponašanje novinara i komentatora na svim medijima.

Избришите овај идиотски пост док је време. :manikir:

Он није ишао нигде даље од клозета а зна шта се пише у страним медијима. Овде кад било кога питаш ко је првак света у фудбалу у млађим категоријама нико не зна. Ватерполо као спорт не постоји. Кошарка је пети спорт по рангу а одбојка је у другој десетини. Али кад се каже Новак Ђоковић свако се клања. У медијима се његово име и порекло свакодневно помиње. Уз име увек пишу: србин Новак Ђоковић.

- - - - - - - - - -

Da. Krajnje imbecilno ponašanje novinara i komentatora na svim medijima.

Само можете да гризете муда. И ти а нарочито он. Новак је проглашен за најбољег спортисту на свету. Да. Србин Новак Ђоковић. :rtfm:

Poslednja izmena:
To što ne plaća porez stranačkim parazitima i ološu je samo plus. Pametan čovek.
Паразит је Новак Ђоковић...већ 10 година на Дорћолу БЕСПЛАТНО користи тениске терене који су власништво Града Београда. Држава је годинама милионима евра финансирала његов приватни турнир Србија опен. Када је кренула криза и држава ускратила паре из буџета за турнир из буџета, брже-боље га је "угасио"...:lol: Када дође у Србију (додуше ретко) два радника МУП-а из одељења за обезбеђење личности га прате у стопу. А он не плаћа порез Србији...Плаћамо сви ми за њега, грехота да окрњи 100 милиона...
Јебби га, кошта јахта, таксе и порези које плаћа Хрватској за пристан и зимовник, пролаз...свадба у Црној Гори...Потрошио се човек...

Poslednja izmena:
Драгољуб Маслић пре један дан

- Ој, Новаче, наш српски јуначе ... Твоје сузе изазивају наше сузе и сливају се у силну реку вечног српског оптимизма, животности и постојаности. Оне су израз Твоје припадности нама и наше припадности Теби, у овом времену и у суровим вековима иза нас. Увек смо, уз велике жртве, побеђивали сваку невољу и усуд, из неприлика излазили јачи и мудрији. Честитао си противнику на победи како и приличи правом српском витезу. Суза Твоја награда је нама, наша суза утеха је Теби! Српска река, сједињена и са Твојим и нашим сузама, и са Тобом и са нама, хучи и сигурно тече ка будућим, лепим и радосним данима. Ова невоља са Дел Потром, ма колико неочекивана и за Тебе и за нас, остаје само као епизода у великом низу Твоје бриљантне спортске каријере и не може засенити наше дивљење и захвалност Теби што својим срцем и душом проносиш славу Србије овом нашом планетом! Јуначино наша!

Ови Нолови ботови су далеко гори од СНС ботова...ови други макар раде за сендвич...:lol:

Андроник Комнин ,što si ti neki ogorčen lik
zenskismeh.gif

Daj opusti se malo.
hello09khll.gif

banana.republika пре 23 сата

Greskom ovom "dr" dadoh preporuku. A logika je: "ako ne obozavate naseg teniskog idola, mora da ste neuspesni". Ja naprotiv, mislim da neispunjeni ljudi koriste spoetiste kao kolektore svojih licnih frustracija.

Нисам огорчен и не могу да будем на човека који је завршио само 4 разреда основне школе. Само сам упоран у лечењу болести која се зове идолатрија или идолопоклонство...Људи који живе промашеним животом идентификују се са неким који је у нечему успешан и "живе" његов живот...

Наши људи су у заблуди да је Новак светски бренд. Да, али само у тенису...једва један посто Американаца зна ко је он. Као што исти проценат Срба зна ко је Џејсон Деј. За Новака знају само људи који прате тенис. Чак ни велика већина Руса не зна за њега. Они прате само фудбал и хокеј и то је то...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back