Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet je pobedio onog klempavog Stepaneka....:sad2:

- - - - - - - - - -

Pa covek moze da nabije kondiciju za samo par meseci...I ishrana pomaze takodje...Nista tu ne lici na drogiranje. Meni je samo Nadal sumnjiv.

Nadal je na taj način igrao ceo život, i samim tim uopšte ne bi trebalo da je sumnjiv.

S druge strane je Nol doživeo neverovatnu promenu. A napominjem ponovo, trenirao je isto tako i pre 2011 godine.

- - - - - - - - - -

Ај искарикирај још мало. :evil: Иначе, и такав каквог га описујеш, тукао је твог Феда ко вола у купусу. После се овај рахитични вадио да су га болела леђа.:sad2:

- - - - - - - - - -

А Федоје? Па тај не може да одигра ни два сета а да не падне у кому ако не нацуца мало из оне флашице.:sad2:

Kralj ga je satirao dok je ovaj igrao čist :lol:

Nemoj tako za Feda. I Fed je veliki sampion.

Ali Nole je ipak malo veci jer je imao TEZI PUT da to svet konacno prizna i skine mu kapu....
Bio kad je imao onu rahitičnu konkurenciju. Kad su došli pravi teniseri postao je šampion u izmišljanju razloga zašto gubi mečeve.

- - - - - - - - - -

Nadal je na taj način igrao ceo život, i samim tim uopšte ne bi trebalo da je sumnjiv.

S druge strane je Nol doživeo neverovatnu promenu. A napominjem ponovo, trenirao je isto tako i pre 2011 godine.

- - - - - - - - - -

Kralj ga je satirao dok je ovaj igrao čist :lol:

Koji je skor? :manikir:

8209259357a7f732d063b963076309_640.jpg

Glavu Gore Novace Nole
Tebe svi vole ...
Pobjede te vole ...
Glavu gore Novace Nole .

jel si bar ulozio paru na kladionici?
ako nisi dzaba ti likovanje.

ne kapiram potrebu ljudi da se slade necijim porazom.

ja licno ne podnosim euforiju koja se oko noleta pravi jer je smatram kontraproduktivnom za njega samog a evo i tvoj stav ovde to potvrdjuje ali da decko igra opasno dobro, igra, da je trenutno najbolji, jeste i sportski uspesi o kojima 99.9999% sportista u bilo kom sportu mogu samo da sanjaju jesu njegov uspeh je cinjenica.

Ja se nikada ne kladim. Pratim sport kad stignem.

Bez obzira na sve njegove uspehe, Nolov stil igre mi se nikada nije sviđao, i uvek ću pre navijati za nekog ofanzivnog nego za defanzivnog igrača.

Drugi razlog mog likovanja na forumu su upravo oni novinari / forumaši / kladioničari koji su ga već proglasili za osvajača zlata na OI samo je bilo pitanje sa kim će igrati finale i kojim rezultatom će ga dobiti. Njima je ovaj poraz najveća šamarčina.

- - - - - - - - - -

Plus Zimonjić je bio bog dublova bar 10 godina i nema šta nije osvojio i bio prvi na listi, a niko ga OPSOVAO nije ni od medija ni od ljudi. On nikada nije imao taj tretman velike zvezde, potpuno nepravedno.

tretman velike zvezde nije nametnuo nole nego novinari zeljni senzacionalizma.
takodje ljudi oko noleta njemu kvare ugled, pocev od oca do zene, mislim onaj njen instagram je katastrofa, pisanje na engleskom, neki recepti za koje ti treba pola prosecne plate da bi napravio rucak, novinski clanci o detetu, kao da niko drugi nema dete i slicno ali to je vec druga prica.

sto se tice zlata..bilo je za ocekivati da ce ga on osvojiti.. i prema kladionici je bio favorit sa najslabijom kvotom tako da price ovde oko toga su bile sasvim normalne i opravdane.

Sport su i pobede i porazi , tako je i sa ovim nizom od nekoliko poraza na sportskom terenu i kod Novaka Djokovica .
Snaga i velicina sportiste i coveka se ogleda i u jednoj i u drugoj situaciji i iskreno se nadam da ce i Novak imati sportske i ljudske snage da iz ovih par soprtskih neuspeha pronadje opet ono sto ga je dovelo u poziciju "Broj 1 u svetskom tenisu" !
Voleli ga i cenili "izvesni" ili ne !

Neko ko u ovom zivotnom dobu razmislja i zivi na ovakav nacin , ima sta da kaze i pokaze na sportskom , ali ne "samo" na sportskom terenu :

tretman velike zvezde nije nametnuo nole nego novinari zeljni senzacionalizma.
takodje ljudi oko noleta njemu kvare ugled, pocev od oca do zene, mislim onaj njen instagram je katastrofa, pisanje na engleskom, neki recepti za koje ti treba pola prosecne plate da bi napravio rucak, novinski clanci o detetu, kao da niko drugi nema dete i slicno ali to je vec druga prica.

sto se tice zlata..bilo je za ocekivati da ce ga on osvojiti.. i prema kladionici je bio favorit sa najslabijom kvotom tako da price ovde oko toga su bile sasvim normalne i opravdane.

Tertet slave je vrlo tesko nositi cak ikada je sasvim mala, a pogotovo kada je svetska...

Tu se vidi koji su PRAVI LJUDI, kojima slava ne moze da udari u glavu....

A Nole, mlad, zdrav, bogat...Izabran za najboljeg sportistu sveta, hej....!

Nije mala stvar, treba to nisti na plecima i paziti na svaku rec koju prozboris, svaku grimasu koju napravis, jer milioni ljudi te stalno posmatraju i zele da se nasladjuju tvoji slucajnim kiksovima i dvosmislenim izjavama...

Ja se vise bojim da Nole tu negde ne pogresi nego sto ce izgubiti nekada od nekog teniskog velikana kao sto je Del Potro...

on sta je uradio za srbiju nije nijedan politicar i za nas culi pre zbog njega nego tesle

Шта је то урадио за Србију? Освојио једну бронзану медаљу? Да не причам то што је побегао у Монте Карло да у Србији не би плаћао порез.
Новак Ђоковић ништа није урадио за Србију, ама баш ништа...То да је "много урадио за Србију" је мантра испраних мозгова. Новак Ђоковић је све што је урадио, урадио за себе и своје незајажљиво дупе...И слаже своје паре на камару...На Олимпијади и за репрезентацију Србији игра за џабе...када се "умилостиви"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back