Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte da se igrate recima, zato jer ne znate sta je pravi psihopata.
Postoje velike razlike izmedju sociopate i psihopate.
Ima tu mnogo kombinacija koje su nedokucive i nerazumljive za obican svet.
Najlakse je nekom prilepiti etiketu psihopate, ali verujte znam sta pisem.
Nemojte mesati babe i zabe.
Da ponovim, nisam za jezik mrznje, nisam za provokacije, ja sam za kulturno druzenje i normalnu komunikaciju.
Nikog ne vredjam, ne zelim da me niko vredja.
Ne zelim da citam prepucavanja, psovke, svako ima pravo da navija za svog u ovom slucaju tenisera, a ne da nipodastava ``tudjeg``.To je pre svega nekulturno... nesportski.
Znaci, stop uvredama. Pricajmo kulturno.
Postuj druge, da bi i ti bio postovan.

...upravo :ok:..ali na neke stvari treba odreagovati istom mjerom da bi Gold, JEHOVA i Cakamanovijemeneneye shvatili sta oni u stvari rade.
Oni su dosli na ovaj PDF i poceli siriti LAZI i uvrede sto na NOLETOV sto na racun njegovih navijaca...ali kad smo mi to poceli raditi na njihov racun, ondah su vrlo brzo poceli PRIJAVLJIVATI POSTOVE :D...

Znaci da je moj postipak urodio plodom :cool:...i meni je radi toga jako drago :D...

- - - - - - - - - -

OK. Rekao si.
Napisala sam vec za sta sam ja.
Nisam za uvrede bilo kojeg tipa, nisam za kacenje neprimerenih fotografija i snimaka.
Mislim da je svako za svoje postupke bio kaznjen od strane moderacije.
A vi nastavite, ako vam se tako dopada da se medjusobno vredjate.
Da imate pa nesto od toga?

...ja nemam nista...ali imam tu malu licnu SATISFAKCIJU kad vidim da me HEJTER ignorishe :D...to mi je utekako drago posto radi ono sto sam mu ja na samom pocetku rekao da ce kad tad raditi :D...

- - - - - - - - - -

Zabole me. Samo nazivam stvari pravim nazivom. Obojica su poremećeni, samo što jedan to izražava spamovanjem i lažima koje godinama ponavlja, a drugi je to izražava direktnim uvredama na račun sagovornika i njegove porodice, usput kačeći slike svojih genitalija. Kome se ne sviđa šta pišem ne mora da čita :bye:

...oba rade, imaju svoj dinar, ljepse polovine i nisu HEJTERI :D...kako bi onda trebao nazvati sebe :hahaha:...

Sta kazete na Rodzerovu pobedu nad Gaskeom?
I to u dva seta. Iskomplikovace se i ova B grupa, osecam i znam.
Danas Novaka ceka veoma tezak mec sa Delpom.
Mora da bude strasno pazljiv, da igra pametno, da ne zuri, jedna loptica moze da presudi.
Samo da ga posluzi servis. Servis!!!
I da ne igra drop sot, osim kada je Delpo daleko iza...
Nadam se da je Novak dovoljno pametan da zna taktiku za Delpa.
Znam da je umoran i da je Delpo imao vise vremena da se odmori...
Ali, valjda ce biti sve u redu. Jos kad bi mogao da resi u dva seta, to bi bilo idealno. Nesto mi govori da ce ipak biti tri... bojim se.
Ali, uvek to ali... Ima mec sa Del Potrom, a sa njim nije nikad lako. Ovaj sjajno servira i toliko je samouveren i miran. Fascinantno. Kao da je po tipu karaktera kombinacija flegmatika i melanholika...
Bice tezak mec. Ja se uvek pribojavam bez obzira protiv koga igra Novak, jer uvek moze da krene naopako... uostalom, kao i u zivotu.

Verujte u svoje snove.
Ako imate snove, ne odustajte.
Vera je za mene velika reč, veća čak i od nade.
Da bi ostvarili svoje snove, morate iskreno verovati u njih!”
Novak Djoković

987496896527c0f9451d43131967784_330x230x1100.jpg

Idite na temu ATP i procitajte sta je napisao i postavio Tzar.
U vezi je sa taj brejkovima izmedju Stasa i Nadala i koucingom njegovog ujaka koji je cinio tokom taj brejkova.
Ja sam zgrozena.

Poslednja izmena:
Kako ga je ovde ponizio i skinuo sa prvog mesta :klap:

Pobedio je tada, bio je bolji od Novaka. Ovaj je lepo proslavio pobedu, Novak mu je lepo cestitao, posto je bio Vimbldon. zajedno su izasli sa terena, ne vidim nista sto bi bilo ponizavajuce za Novaka.
Nije ponizenje izgubiti od Federera. helou?!
Niti od bilo koga, kad se malo bolje razmisli.

Pobedio je tada, bio je bolji od Novaka. Ovaj je lepo proslavio pobedu, Novak mu je lepo cestitao, posto je bio Vimbldon. zajedno su izasli sa terena, ne vidim nista sto bi bilo ponizavajuce za Novaka.
Nije ponizenje izgubiti od Federera. helou?!
Niti od bilo koga, kad se malo bolje razmisli.

Ovo si u pravu. Čast je igrati sa Federerom, pobedio on ili izgubio :ok:

Bice Novaku tesko protiv Stasa.
Nadam se da ce bolje igrati veceras nego juce protiv Gaskea.
Gaske je mnogo bolje igrao protiv Noleta nego protiv Federera.
Da li mu Nole vise ``lezi``, ne znam, ali mi je u pojedinim momentima bas bilo nezgodno dok sam gledala, pa sam prebacivala na TLZP, cisto da se smirim.
Gaske je zaista sjajan teniser i to je juce pokazao. Nije slucajno dosao u Pariz.
Neki udarci se ne uce i nema ih u teniskom ``udzbeniku``, a to smo juce mogli da vidimo od obojice. To mi se dopalo.
U stvari meni se dopada sve sto nije konvencionalno. ;)
To ste valjda primetili, ili niste?

bice novak u tri .
svakako velika borba .stan je zasluzeno tamo . presudice volja i mirni zivci .

Sent from my GT-I9300 using Forum mobile app

Samo da Novak bude svoj i da igra svoju igru. I da nece ponoviti sinocnu. Da ce biti mnogo bolji i sigurniji.
Stasa ne sme da uzme olako, pa vec mu je pravio probleme ove godine i to velike.
Mora pazljivo da udje u taj mec, da igra pametno, da miksuje igru, naravno potrebno je i servis da ga posluzi, jer Stas ima jako dobar servis, a vlasnik je nekih udaraca koje drugi jednostavno ne znaju da izvedu. Znate na koje mislim, da sad ne pisem o njemu, jer je ovo ipak Novakova tema.
Bice strasno tesko ako Stas udje u mec onako kako on ume.
Mislim da ce biti taj brejkova. Nisam sigurna za oduzimanje gemova, ali bice to igra vredna polufinala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back