Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam videla onaj Berdihov pogled koji je uputio Ivu, najezila sam se...
Pobedu Karlovica nisam ocekivala, ocajno je igrao prvi set iz igre, osim dobrih servisa.
U trecem setu se malo konsolidovao i dobijao vazne poene iz igre. A to mu je potrebno.
Hvala Bogu sto se ipak vratio posle prelezane teske bolesti i iskreno se nadam da cu njegove servise gledati jos...

Ja sam mislio da je deda Ivo završio karijeru. Svaka mu čast na povratku i samo nek praši (koliko je u mogućnosti) :D

Novak bambusa princevu zenu :rotf:
235581_mdf07581_origh.jpg

...pa koce, sigurno neces TI :lol:?!

- - - - - - - - - -

Kako Maleni trci sudovi,poreznici ko sve vec, cim procita prezime Djokovic.:zcepanje:

...spopadne ga MOMENTALNA ALERGIJA :lol:...
Vidis da samo mlati u prazno...al tako ga volim, ja kad sam mu govorio da ce se tako zavrsiti, on mi nije vjerovao :mrgreen:...

- - - - - - - - - -

Čarli, ti li si? Ne reče mi da li podržavaš neplaćanje poreza i zakupnine?

...nije Carli, ja sam...
Ko ne placa porez i zakupinu :D?

1138867584526b5e0ca310e845070812_orig.JPG

"Srećan sam ako mogu da pomognem svojoj državi u naporu da, zajedno sa Etihadom, vrati ugled nacionalnoj aviokompaniji i vazduhoplovstvu. Biću ponosan kada budem leteo kompanijom Er Srbija i siguran sam da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou.

"Želja mi je da Er Srbija ima što više letova, zadovoljnih putnika i radnika, nove destinacije i dobro poslovanje. Da svi zajedno budemo ponosni na još jedan brend Srbije", rekao je Novak Djokovic.

To Novace MAJSTORE...
Zvjezdano nebo je tvoje i ti nas ponos
:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
- - - - - - - - - -

"Srećan sam ako mogu da pomognem svojoj državi u naporu da, zajedno sa Etihadom, vrati ugled nacionalnoj aviokompaniji i vazduhoplovstvu. Biću ponosan kada budem leteo kompanijom Er Srbija i siguran sam da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou.

"Želja mi je da Er Srbija ima što više letova, zadovoljnih putnika i radnika, nove destinacije i dobro poslovanje. Da svi zajedno budemo ponosni na još jedan brend Srbije", rekao je Novak Djokovic.

To Novace MAJSTORE...

...svaka mu cast za ove rjeci :cool:...

Poslednja izmena od moderatora:

To Novace MAJSTORE...

...zna se ko je pravi AMBASADOR Srbije :cool:...

...Hey JEHOVA, sta je smijesno reci i nama da se smejemo :lol:...

Nego, koliko ono FINALA GS-ova i koliko totula :cool:...odlicna sezona...neka tako i nastavi...

Neka se zna da on nije GARGI LAZNI SAMPION KOJI se ne moze plasirati za London :cepanje:...

- - - - - - - - - -

Istina :) Koliko su mogli da ga olupaju, nisu. Imao je sreće nekoliko puta pa nije ispadao na početku turnira :hahaha:

...nije on GARGI :hahaha::rotf:...

Apsolutno, Novak je već sakupio zavidan broj GS titula, isto koliko i legendarni Boris Beker :D
Svakako da će uzeti još 2 GS-a do kraja karijere i time prestići Matsa Vilandera, odnosno izjednačiti se sa sjajnim Agasijem i Lendlom... :D

Ma daaaaaj, to jedino ako se ponovo nakljuka hemijom :D Inače će ga mlade snage šamarati + uobičajeno šamaranje od Nadala :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back