Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

pazte vi ovaj sljam

ZBOG NEPLAĆANJA ZAKUPA: Opština Stari grad raskinula saradnju sa Đokovićem firmom!

Zakupodavac teniskih terena u okviru sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", gradska opština Stari grad, raskinula je ugovor sa zakupcem, firmom "Famili sport" u vlasništvu porodice Đoković, zbog neizmirenih ugovornih obaveza.

serbiaopen_1382371327_670x0.jpg

U saopštenju opštine Stari grad navodi se da zakupac "Famili sport" nije organizovao ATP turnir u 2013. godini, nije redovno izmirivao zakupninu, i nije izmirio obaveze nastale na osnovu potrošnje vode na teniskim terenima, što predstavlja osnov za raskid ugovora od strane zakupodavca.

Iznos zakupnine za objekte dogovoren je u visini od 275.000 evra godišnje, s tim što je predviđeno da se do konačnog utvrđivanja visine ulaganja zakupca u sportski objekat, plaća godišnja zakupnina u iznosu od 75.000 evra, koju zakupac nije redovno plaćao.

Opština Stari grad navodi da "Famili sport" nije izmirio ni troškove ugradnje vodomera, a ni obaveze nastale na osnovu potrošnje vode na teniskim terenima u iznosu od oko 170.000 dinara. Takođe, na objektima koju su pod zakupom izvođeni su i radovi bez građevinske dozvole.

"Na objektima koji su predmet zakupa bilo je izvođenja radova bez građevinske dozvole, koji su u postupku prekršajnog sankcionisanja, a odgovornost za izvođenje radova je na zakupcu. Za bespravno izvedene radove koji su izvedeni do rokova koji su zakonom propisani, podnet je od strane opštine zahtev za legalizaciju", piše u saopštenju GO Stari grad.

Kompaniju "Famili sport" osnovala je porodica drugog tenisera sveta, Novaka Đokovića, u čijem je i vlasništvu.

Ako bi se gledalo po toj logici dosli bi do nekih zapanjujucih zakljucaka :D :rotf:

- - - - - - - - - -

E jbg,onda ce ga oprati kralj Roger :D

Zapanjujucih zakljucaka ,da moguce i sto cemo sad.
Govorila sam o cistim ko suza cinjenicama koje su se desile .
I opet strucnjace *sto bi bilo kad bi bilo*
Ko ce koga da pere kako ti kazes *o tom po tom*
Razumijes ti mene razumijem ja tebe ....

pazte vi ovaj sljam

ZBOG NEPLAĆANJA ZAKUPA: Opština Stari grad raskinula saradnju sa Đokovićem firmom!

Zakupodavac teniskih terena u okviru sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", gradska opština Stari grad, raskinula je ugovor sa zakupcem, firmom "Famili sport" u vlasništvu porodice Đoković, zbog neizmirenih ugovornih obaveza.

serbiaopen_1382371327_670x0.jpg

U saopštenju opštine Stari grad navodi se da zakupac "Famili sport" nije organizovao ATP turnir u 2013. godini, nije redovno izmirivao zakupninu, i nije izmirio obaveze nastale na osnovu potrošnje vode na teniskim terenima, što predstavlja osnov za raskid ugovora od strane zakupodavca.

Iznos zakupnine za objekte dogovoren je u visini od 275.000 evra godišnje, s tim što je predviđeno da se do konačnog utvrđivanja visine ulaganja zakupca u sportski objekat, plaća godišnja zakupnina u iznosu od 75.000 evra, koju zakupac nije redovno plaćao.

Opština Stari grad navodi da "Famili sport" nije izmirio ni troškove ugradnje vodomera, a ni obaveze nastale na osnovu potrošnje vode na teniskim terenima u iznosu od oko 170.000 dinara. Takođe, na objektima koju su pod zakupom izvođeni su i radovi bez građevinske dozvole.

"Na objektima koji su predmet zakupa bilo je izvođenja radova bez građevinske dozvole, koji su u postupku prekršajnog sankcionisanja, a odgovornost za izvođenje radova je na zakupcu. Za bespravno izvedene radove koji su izvedeni do rokova koji su zakonom propisani, podnet je od strane opštine zahtev za legalizaciju", piše u saopštenju GO Stari grad.

Kompaniju "Famili sport" osnovala je porodica drugog tenisera sveta, Novaka Đokovića, u čijem je i vlasništvu.

Pa baš su šljam. Em rade mimo zakona, em ne plaćaju zakupninu. Sramota, pored toliko para da su tako bezobrazni i bahati :dash:

- - - - - - - - - -

Zapanjujucih zakljucaka ,da moguce i sto cemo sad.
Govorila sam o cistim ko suza cinjenicama koje su se desile .
I opet strucnjace *sto bi bilo kad bi bilo*
Ko ce koga da pere kako ti kazes *o tom po tom*
Razumijes ti mene razumijem ja tebe ....

Da, kao što je poslednji turnir dokaz da je Novak bolji od Rafe, a zaboravljaš da ga je taj Rafa terorisao cele sezone. Hajde malo realnosti :D

Da, kao što je poslednji turnir dokaz da je Novak bolji od Rafe, a zaboravljaš da ga je taj Rafa terorisao cele sezone. Hajde malo realnosti :D

Ko mi spocitava realnost toliko se i sjekiram.
Nisam pisala o prosloj sezoni na koju ti trcis .
Pisala sam o poruci kojom je Novak Rafi cestitao preuzimanje trona.
Majko moja da je cijela prica obrnuta i da je Rodzer u toj prici sto bi ti radio .
Trcis Maleni trcis ...po sve sto i mirise na pljuvacinu Novaka i njegove porodice.
Taj tvoj uvijek isti ton je smijesan da ne bi bio zalostan .

Ko bi koga oprao kako ti kazes o tom po tom .
Ada COCE vama je sve *sto bi bilo kad bi bilo.
A dotle Nole pobijedi Nadala u Pekingu .
U Sangaju bi uradio isto no Nadal ga ne stize.
I to nije sve.
Onoga sto pobijedi Nadala pobijedi Nole.
Poruka je jasna i ti to znas ali po starom obicaju o tome cutis.
Toliko o pranju drugar
...:zcepanje:
Nadal ne igra Bazel ni Pariz.

O ovome sam pričao, ne glumi ovde čarlija :D

Što se tiče familije, doći će oni na sud sa tim njihovim ponašanjem, pa ćeš moći da se prijaviš kao besplatni advokat Srđe Đokovića, da malo ubiješ vreme :D

Pa baš su šljam. Em rade mimo zakona, em ne plaćaju zakupninu. Sramota, pored toliko para da su tako bezobrazni i bahati :dash:
a ne znas ti da su hteli neki park da sruse i naprave trzni centar,kao pita se njegov cale sto narod bojkotuje familiju,pa zato sto su lopine na noletovoj grbaci bi da se bogate,preko mrtvih bi gazili
Opština Stari grad zbog nagomilanih dugova isterala Đokoviće!

Stari grad raskinuo ugovor sa “Femili sportom” o zakupu teniskih terena na Dorćolu. Firma u vlasništvu porodice našeg asa od maja nije platio zakupninu i nisu organizovali ATP turnir

OPŠTINA Stari grad otkazala je gostoprimstvo Đokovićima na teniskim terenima SRC “Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu. Zbog neredovnog plaćanja kirije raskinut je ugovor o zakupu sa “Femili sportom”, firmom porodice srpskog tenisera. Iseljeni će biti Teniska akademija “Novak”, kao i istoimeni restoran.

U Starom gradu objašnjavaju da “Femili sport” ove godine nije organizovao ATP turnir. Samo to je, kako navode, prema ugovoru dovoljno da opština raskine sporazum o izdavanju dela sportskog centra. Dodatno, do 10. oktobra, kada im je upućena opomena, firma Đokovića nije redovno plaćala ni zakupninu. Poslednja kirija koju su izmirili je majska. Ugovor tu predviđa da ukoliko zakupci kasne sa plaćanjem više od dve mesečne rate, opština može da raskine sporazum.
Ugovorena godišnja kirija za iznajmljivanje teniskih terena i dela zgrade je 275.000 evra. Međutim, predviđeno je da “Femili sport” godišnje plaća 75.000 evra, dok se ne utvrdi koliko su uložili u uređenje objekata koje koriste.
U Starom gradu tvrde da Đokovići nisu platili ni troškove ugradnje vodomera, niti račune za potrošenu vodu na teniskim terenima, koji su se nagomilali do iznosa od 167.556 dinara.
U opštini navode da su bili primorani da raskinu ugovor, jer ni upućivanje opomene “Femili sportu” nije imalo nikakvog efekta. Pare za kiriju i vodu nisu legle na račune sportskog centra na Dorćolu i “Vodovoda”. Đokovići su inače iznajmili osam teniskih terena i jedan objekat od 1.216 kvadrata.
Teniski tereni i propratne zgrade su javna svojina grada Beograda, a korisnik je opština Stari grad. U narednom periodu neće ostati zatvoreni već će se izdavati građanima za treniranje ili rekreativno igranje tenisa.

LEGALIZACIJA
NA objektima koji su bili predmet zakupa izvedeni su određeni građevinski radovi, bez saglasnosti vlasnika i samim tim bez građevinske dozvole. To je sada u postupku prekršajnog sankcionisanja, a odgovoran je zakupac. Međutim, opština je za te bespravne radove podnela zahtev za legalizaciju.

O ovome sam pričao, ne glumi ovde čarlija :D

Što se tiče familije, doći će oni na sud sa tim njihovim ponašanjem, pa ćeš moći da se prijaviš kao besplatni advokat Srđe Đokovića, da malo ubiješ vreme :D

Opet se ponavljas u istom tonu i naravno trcis.Uostalom nisam postovala da tobom vec sa JAHVE.
Koliko je jadno takav novinski tekst donijet na Novakovoj temi ? Koliko je jadniji tvoj ton kojim ga tupis ?
Ti Maleni nisi svjestan koliko si pao u mojim ocima davno a ovo ti je piramida, sam vrh, svaka ti cast .:zper:
I na kraju kakve to veze ima sa Novakom .NIKAKVE ja cu ti reci .Sto ces ti reci nije me briga ...Trci samo nastavi ...

Poslednja izmena:
a ne znas ti da su hteli neki park da sruse i naprave trzni centar,kao pita se njegov cale sto narod bojkotuje familiju,pa zato sto su lopine na noletovoj grbaci bi da se bogate,preko mrtvih bi gazili
Opština Stari grad zbog nagomilanih dugova isterala Đokoviće!

Stari grad raskinuo ugovor sa “Femili sportom” o zakupu teniskih terena na Dorćolu. Firma u vlasništvu porodice našeg asa od maja nije platio zakupninu i nisu organizovali ATP turnir

OPŠTINA Stari grad otkazala je gostoprimstvo Đokovićima na teniskim terenima SRC “Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu. Zbog neredovnog plaćanja kirije raskinut je ugovor o zakupu sa “Femili sportom”, firmom porodice srpskog tenisera. Iseljeni će biti Teniska akademija “Novak”, kao i istoimeni restoran.

U Starom gradu objašnjavaju da “Femili sport” ove godine nije organizovao ATP turnir. Samo to je, kako navode, prema ugovoru dovoljno da opština raskine sporazum o izdavanju dela sportskog centra. Dodatno, do 10. oktobra, kada im je upućena opomena, firma Đokovića nije redovno plaćala ni zakupninu. Poslednja kirija koju su izmirili je majska. Ugovor tu predviđa da ukoliko zakupci kasne sa plaćanjem više od dve mesečne rate, opština može da raskine sporazum.
Ugovorena godišnja kirija za iznajmljivanje teniskih terena i dela zgrade je 275.000 evra. Međutim, predviđeno je da “Femili sport” godišnje plaća 75.000 evra, dok se ne utvrdi koliko su uložili u uređenje objekata koje koriste.
U Starom gradu tvrde da Đokovići nisu platili ni troškove ugradnje vodomera, niti račune za potrošenu vodu na teniskim terenima, koji su se nagomilali do iznosa od 167.556 dinara.
U opštini navode da su bili primorani da raskinu ugovor, jer ni upućivanje opomene “Femili sportu” nije imalo nikakvog efekta. Pare za kiriju i vodu nisu legle na račune sportskog centra na Dorćolu i “Vodovoda”. Đokovići su inače iznajmili osam teniskih terena i jedan objekat od 1.216 kvadrata.
Teniski tereni i propratne zgrade su javna svojina grada Beograda, a korisnik je opština Stari grad. U narednom periodu neće ostati zatvoreni već će se izdavati građanima za treniranje ili rekreativno igranje tenisa.

LEGALIZACIJA
NA objektima koji su bili predmet zakupa izvedeni su određeni građevinski radovi, bez saglasnosti vlasnika i samim tim bez građevinske dozvole. To je sada u postupku prekršajnog sankcionisanja, a odgovoran je zakupac. Međutim, opština je za te bespravne radove podnela zahtev za legalizaciju.

Čuo sam i za rušenje parka. Ništa im nije sveto, to je takva mafija da je to katastrofa. Kad se takvi domognu para, nebo im je granica bahatosti i drskosti :bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

- - - - - - - - - -

Opet se ponavljas u istom tonu i naravno trcis.Uostalom nisam postovala da tobom vec sa JAHVE.
Koliko je jadno takav novinski tekst donijet na Novakovoj temi ? Koliko je jadniji tvoj ton kojim ga tupis ?
Ti Maleni nisi svjestan koliko si pao u mojim ocima davno a ovo ti je piramida, sam vrh, svaka ti cast .:zper:
I na kraju kakve to veze ima sa Novakom .NIKAKVE ja cu ti reci .Sto ces ti reci nije me briga ...Trci samo nastavi ...

Kako nema veze? To mu je najbliža familija, tvoji idoli svi do jednoga :D Kako komentarišeš to njihovo ponašanje? Da li su ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem budale zato što izmiruju račune, a ovi su pametni pa ne plaćaju?

Prvo na šta sam pomislio kad sam pročitao tekst...

- - - - - - - - - -

verujem da nole nema veze s terenima da je to dao caletu stricu burazerima a njih zabole ne znaju sta ce s njegovim parama,bar su obraz mogli kupiti
Čale i stric...jasno ko dan :D

Ako je ovo tacno sto ste postovali, nije u redu da ne placaju komunalije i zakup ili sta vec.
Mozda je previd, ali ne verujem, valjda imaju profi menadzere koji su placeni da rade taj posao. Ili jednostavno prave neki inat.
Eto, ja sam bila u maju, mesec dana bez struje.
Nisam imala kintu da platim i odmah su mi je isekli.
Dodje mi da kao ona Prijedorcanka izadjem u centar grada i da vristim cuteci... zbog haosa u zemlji.

Ako je ovo tacno sto ste postovali, nije u redu da ne placaju komunalije i zakup ili sta vec.
Mozda je previd, ali ne verujem, valjda imaju profi menadzere koji su placeni da rade taj posao. Ili jednostavno prave neki inat.
Eto, ja sam bila u maju, mesec dana bez struje.
Nisam imala kintu da platim i odmah su mi je isekli.
Dodje mi da kao ona Prijedorcanka izadjem u centar grada i da vristim cuteci... zbog haosa u zemlji.

http://www.sportal.rs/news.php?news=112029

Evo sta kaze druga strana: ``Vecernje novosti`` / izvor

"Femili sport", firma porodice Đoković je u saopštenju dostavljenom medijima saopštila da je neprijatno iznenađena odlukom Gradske opštine Stari grad da raskine ugovor o zakupu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", kao i da je izneto mnogo neistine.

Saopštenje "Felimi Sporta" prenosimo u celosti:

- "Femili Sport" je najblaže rečeno neprijatno iznenađen količinom neistina koje Gradska opština Stari grad saopštila juče, obaveštavajući javnost o raskidu Ugovora sa našom firmom. Činjenice su da je Privredno društvo "Femili Sport" izmirivalo sve svoje obaveze plaćanja zakupa od trenutka potpisivanja Ugovora 28.12.2009. godine do današnjeg dana. Po osnovu zakupa na račun JP SRPC “Milan Gale Muskatirović” Femili Sport je uplatio dinarsku protivuvrednost od 266.267,08 evra. Pored zakupa mesečno su se direktno na račun SRPC “Milan Gale Muskatirović” plaćali i računi za vodu. Od početka zakupa pa zaključno sa 21.10.2013. za vodu je uplaćeno dinarska protivvrednost od 108.044,42 evra.
Pored računa za vodu Femili Sport je fakturisana ugradnja vodomera u iznosu od 167.556 rsd a koja se pominje u dopisu kao neizmirena obaveza. Navedeni račun "Femili Sport" je platio 02.09.2013. godine I za to, kao I za sve ostalo, poseduje knjigovodstvenu dokumentaciju. Naglašavamo da su do aprila 2013. godine prosečni računi za vodu iznosili okvirno do 300 evra.Šta su na ovu temu rekli u Gradskoj opštini Stari grad pročitajte OVDE
- Od aprilskog pa zaključno sa junskim računom što se podudara sa periodom otvaranja bazena na Sportskom Centru Milan Gale Muškatirovic, Femili Sportu neočekivano stižu računi koji dostižu prosečno mesečno zaduženje od 4.400 evra što je skoro 15 puta više od regularnih računa. "Femili Sport" je i pored ovih nelogičnosti izmirio ove neshvatljivo visoke račune.

- Ono što bismo naglasili, da kompleks TC Novak, trenutno zapošljava više od 40 ljudi po kom osnovu je za doprinose I porez, u skladu sa Zakonom, plaćeno u dinarskoj protivuvrednosti više od 205.000 evra.

- Za građevinsko zemljište I takse od početka zakupa pa zaključno sa 21.10.2013.preduzeće je platilo dinarsku protivuvrednost od 3.705 evra. Strukturu duga čine dve zakupnine I jedan račun za vodu. Na dan 21.10.2013. Femili Sport duguje ukupno 1.770.865,64 rsd tj. 15.452,53 evra, što nije, shodno ugovoru, razlog za raskid Ugovora.

- Takođe, kompanija Femili Sport je objavila da se povlači iz organizacije ATP turnira još 04. januara 2013. godine, pa se postavlja pitanje, ako je razlog raskida Ugovora gubitak licence zašto je Gradskoj opštini Stari Grad trebalo 10 meseci da na to reaguje. Ovo posebno, jer je prema ugovoru o zakupu i Opština Stari Grad suorganizator ovog turnira, a ništa nije preduzela da pomogne da se turnir održi 2013. godine. I pored toga, Femili Sport je nastavio sa organizacijom ITF turnira u 2013. godini.

- Podsećamo da su stotine hiljada ljudi prošle kroz centar, da je četiri godine uspešno organizovan "Serbia Open", kao i da su svetski mediji kada god dođu u Beograd posećivali ovaj kompleks kao biser Beograda. On je to sada i postao, a bio je, to se dobro sećamo, livada zarasla u korov.

- Da bi to sada bio jedan od najreprezentativnijih delova Beograda "Femili Sport" je uložio više od 4 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti. Ta ulaganja, su shodno Ugovoru o zakupu morala da se zaračunaju u iznos zakupnine, tako da je sada Femili Sport u višestrukoj pretplati obaveza za zakupninu. I pored toga, Femili Sport je plaćao ugovoreni deo mesečne zakupnine, svakog meseca, čekajući da Opština, shodno ugovoru izvrši procenu ulaganja Femili Sporta, a što je bila dužna da utvrdi do marta 2010. godine.

- Kao argument se navodi da nismo imali papire za nadogradnju. To nam govore ljudi koji su, shodno Ugovoru, bili dužni I trebali da obezbede te dozvole.

- Nije ovde tema jedna porodica, a posebno ne Novak Đokovic koji mora da ostane daleko od ove dnevno političke prljave odluke. Ovde nema prava. Zato ćemo zaštitu naših interesa tražiti od nadležnih državnih organa i u tom pogledu, u skladu sa zakonom, očekujemo razumevanje i podršku države.

S poštovanjem,
"Femili Sport"

Eto, da se cuje i druga strana.
Sad sta je istina - ne znam.

Samo da ostave Nova1<a na miru.

Kad sam videla onaj Berdihov pogled koji je uputio Ivu, najezila sam se...
Pobedu Karlovica nisam ocekivala, ocajno je igrao prvi set iz igre, osim dobrih servisa.
U trecem setu se malo konsolidovao i dobijao vazne poene iz igre. A to mu je potrebno.
Hvala Bogu sto se ipak vratio posle prelezane teske bolesti i iskreno se nadam da cu njegove servise gledati jos...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back