Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, ako hoćeš da dokažeš da nisi borisov klon, onda lepo napiši neki kontraargument na ono što piše Toto ,ili makar posmatraj to kao njegovo mišljenje i nemoj odmah da vređaš :D

Istina je da gastoši nemaju dodirnih tačaka sa životom ovde, da žive u neznanju i pored svega toga pametuju kako mi ovde ne valjamo. Posebna vrsta ološa su (čast izuzecima) :D

Nisam ja rekao da je on glup, nego da je izneo gluposti, što ipak nije vređanje, bar ja nisam imao nameru da ga vređam :D A kontraargument mi je bez veze da pišem na nešto za šta se iz aviona vidi da nema veze sa realnošću :D I da, budi fin pa me upoznaj sa tim terminom "gastoši" :mrgreen:

Vidim, zbog njegovog popravljanja imidža pohrliše sa investicijama, smanjiše nezaposlenost, procvetasmo... čuj, ne gledaj sve kroz pare.
Što ne kažeš ljubljenom No1etu da nije sve u parama, mogao je i ovde imati prijavljen boravak? A, da, zaboravih, tamo su porezi drugačiji... iliti, manji. Ali, nije sve u parama. :D

Inače, neopisivo mi je drago ako neki mali brazilac čuje za Srbiju preko Novaka. Vala, ta je korist neprocenjiva. Srce mi puno. Još ako okači nešto na srpskom na jućub, ih! :D
Pa vi svi gastosi na gomili ne znate gde ste šuplji...

- - - - - - - - - -

Mnogo mi je jako ovo kad kaže kako on ume o tenisu... pa krene da se krije iza čopora, da mu se neko ne bi smejao. :mrgreen:
1236968_10200478018773262_1062826348_n.jpg

Konkretno, pored Tri Amigosa u vidu Borisa, Ilića i Duške, imaš pridruženog člana Petra, i člana na obuci Plavu Pticu, koji se brzo uklapa...

Trebalo bi da znas da ljudi ne zive u čoporima. To mi mnogo bode oci, mada zivotinje volim.
Ja tebi ne mogu nikako da objasnim da postoje ljudi koji vole, postuju, cene... jednostavno navijaju za Novaka Djokovica.
Kao ti sto imas animozitet prema njemu, tako postoje i ljudi koji ne vole, ne postuju, ne cene tvog tenisera za koga vec navijas...
I to je to.
Ljudima smeta kada se negativno, lose, nipodastavajuce pise o coveku cije ime nosi tema. To je sve.
Ne vidim da iko ista pise na Rodzerovoj temi ili na Nadalovoj.
To ipak nesto treba da govori... Razmisli o tome.
Ti i ja nikako da se slozimo, Toto. Ne volimo se, ali ne moramo da se mrzimo.
Stop za govor mrznje, to zelim. Zelim da ovde podelimo ono sto znamo o tenisu, da razmenjujemo normalne komentare o teniskim mecevima, ali ne ide.

Usput, cestitam Vavrinki na velicanstvenoj pobedi nad Endijem. Stvarno je bolje igrao, bio miran, svaki poen je odmeravao, imao je neke neverovatne lopte, Endi nije mogao protiv ovakvog Vavrinke, pogubio se, mislila sam da ce Endica (inace jedan od mojih omiljenih tenisera) biti svoj, da ce pokazati sav svoj potencijal, ali to danas nije pokazao.
Veliko iznenadjenje i to u samo tri seta, ali to je sport. Pobedio je bolji, jaci, mudriji.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja Endi Mareja zovem Pirgavi zao mi je da branioc titule izgubi u cetvrtfinalu.
Misa je veteran moze da pobijedi gotovo svakog kad je oran za igru kad mu ide ali i da izgubi ako je suprotno .
Jednom je povrijedio sebe udarcem u glavu ljut sto nije bolje odigrao .

Marej jos treb ada izgazi dobro do bolje pozicije ali ja toliko nr volim onog Rafu da bih se radovala svacijoj pobedi samo ne njegovoj...posle Noleta of skruzzz

Sto je lepo kad nasi andjeli sa stranice spavaju ...:whistling:

Poslednja izmena:
Pa verovatno ce biti to finale, sada to svi jedva cekaju, ali korak po korak. Vavrinka igra fenomenalno ove godine, secate se njegovog meca sa Noletom u Australiji? Bilo je fenomenalno, uz Rafin duel sa Noletom na Roland Garosu, najbolji mec godine.

Hvala Blue na ovom podsecanju.

Bice na pravom mestu cela emisija za one koji imaju srca a ne smo dokonu ylobu u sebi.Prica o Noletu se prati iz pocetka ....a ja cu se potruditi da je prenesem pa recimo i licno poznanstvo sa Srdjanom Djokovicem jer sam skijala na Kopaoniku koji je bio dom porodice Djokovic.Polako...Pustimo ove teniske strucnjake da na miru diskutuju.
Za mene je ova tema LOCKED.

Poslednja izmena:
Bice na pravom mestu cela emisija za one koji imaju srca a ne smo dokonu ylobu u sebi.Prica o Noletu se prati iz pocetka ....a ja cu se potruditi da je prenesem pa recimo i licno poznanstvo sa Srdjanom Djokovicem jer sam skijala na Kopaoniku koji je bio dom porodice Djokovic.Polako...Pustimo ove teniske strucnjake da na miru diskutuju.
Za mene je ova tema LOCKED.

Idemo Dalje...IDEMO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back