Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Ti si ipak borisov klon...sve više vučeš na priču o godinama, samo fol na finjaka![]()
Ma nisu bitne godine kao godine, nego ako već diskutujemo daj da to bude na nekom nivou ipak, bez previše glupih izjava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ipak borisov klon...sve više vučeš na priču o godinama, samo fol na finjaka![]()
Dobro, ako hoćeš da dokažeš da nisi borisov klon, onda lepo napiši neki kontraargument na ono što piše Toto ,ili makar posmatraj to kao njegovo mišljenje i nemoj odmah da vređaš
Istina je da gastoši nemaju dodirnih tačaka sa životom ovde, da žive u neznanju i pored svega toga pametuju kako mi ovde ne valjamo. Posebna vrsta ološa su (čast izuzecima)![]()

Mnogo mi je jako ovo kad kaže kako on ume o tenisu... pa krene da se krije iza čopora, da mu se neko ne bi smejao.![]()
Vidim, zbog njegovog popravljanja imidža pohrliše sa investicijama, smanjiše nezaposlenost, procvetasmo... čuj, ne gledaj sve kroz pare.
Što ne kažeš ljubljenom No1etu da nije sve u parama, mogao je i ovde imati prijavljen boravak? A, da, zaboravih, tamo su porezi drugačiji... iliti, manji. Ali, nije sve u parama.
Inače, neopisivo mi je drago ako neki mali brazilac čuje za Srbiju preko Novaka. Vala, ta je korist neprocenjiva. Srce mi puno. Još ako okači nešto na srpskom na jućub, ih!
Pa vi svi gastosi na gomili ne znate gde ste šuplji...
- - - - - - - - - -
Mnogo mi je jako ovo kad kaže kako on ume o tenisu... pa krene da se krije iza čopora, da mu se neko ne bi smejao.![]()
Gasoši = Gastarbajteri iliti oni koji rade u inostranstvu a sa ovih su prostora. Boris je na primer Bosanac![]()
Konkretno, pored Tri Amigosa u vidu Borisa, Ilića i Duške, imaš pridruženog člana Petra, i člana na obuci Plavu Pticu, koji se brzo uklapa...
Juyni postaces Tuzni....Zao mi je sto je Marej ispao
Ja Endi Mareja zovem Pirgavi zao mi je da branioc titule izgubi u cetvrtfinalu.
Misa je veteran moze da pobijedi gotovo svakog kad je oran za igru kad mu ide ali i da izgubi ako je suprotno .
Jednom je povrijedio sebe udarcem u glavu ljut sto nije bolje odigrao .

Vavrinka je jedan od tenisera koji igra najlepsi tenis, a ove sezone igra nikad bolje u svojoj karijeri. Bice to lepo polufinale.[/QUOTE
Ma mani polufinalae ...ja vidim Noleta i Rafu u konacnom obracunu.....

Hvala Blue na ovom podsecanju.
Jesi li videla kako šamara ženu na Kopaoniku, u javnosti?
i sta sad ce dizgubi od wawrinke
Bice na pravom mestu cela emisija za one koji imaju srca a ne smo dokonu ylobu u sebi.Prica o Noletu se prati iz pocetka ....a ja cu se potruditi da je prenesem pa recimo i licno poznanstvo sa Srdjanom Djokovicem jer sam skijala na Kopaoniku koji je bio dom porodice Djokovic.Polako...Pustimo ove teniske strucnjake da na miru diskutuju.
Za mene je ova tema LOCKED.