- Poruka
- 13.940
Kaže da ga je pitao, ali nije rekao šta mu je Novak odgovorio
Rože je baš ispao velikodušan što je pomenuo Novaka na ovakav način.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže da ga je pitao, ali nije rekao šta mu je Novak odgovorioSamo je rekao da mu je Novak delovao spreman za susret sa Kraljicom...i da treba da se pokloni
Rože je baš ispao velikodušan što je pomenuo Novaka na ovakav način.
Ne, nego se Novak svakodnevno druži po nekoliko sati sa njima, da bi održao vezeKakva si ti neznalica, pa to nema granica
Radio, kao inženjer a ne kao portir, tako da možeš da se peniš koliko hoćeš, moj nivo nisi dostigao niti ćeš![]()
...e mooj KLINAC...veze ti nemash
...Јасно, него некима није јасно али да "нацртам": Све што му је опорезовано у иностранству то се одбија од пореза који треба да плати, на српском - нема дуплог опорезивања...
Дакле, бићу великодушни велики Србин и платићу годишње 20.000 евра да не бих платио 2.250.000 евра. Ионако само сиротиња плаћа порез и пуни буџет, увек било.![]()
...Ma jok bre, znaš ti kakav je to rodoljub, on 90% primanja daje državi, a nijedan Davis Cup ne propušta, a i tolike im je titule u istom doneo![]()
...Inzinjer kazes...e mooj KLINAC...veze ti nemash
...
InžEnjer, portiruTvoj nedosanjan san
![]()
...nemam ni jedan neostvaren...a ti
!!!...nije nedosanjan...moji SVI ali SVI snovi su bili ispunjeni do 30-e...nemam ni jedan neostvaren...a ti
!!!

Dobro je da si realističan i ne planiraš iznad svojih limita. Guten Tag, zatvoriš vrata i to je to![]()
......uvijek bio...i tim se ponosim...ali opet prozivio za tvojih 17 zivota...to je ta cinjenica koja pokazuje da TEK TI nista nisi uradio...
...nije nedosanjan...moji SVI ali SVI snovi su bili ispunjeni do 30-e...nemam ni jedan neostvaren...a ti
!!!
Скунуо си мрак тек у 30-ој?![]()

Ovo je Novakova tema.
Sad stvarno preterujete...
Idite na Ljubav i sex i pisite tamo o ``skidanju mraka``.
Nije u redu to sto radite. Osim ako niste deca.
Zanimljivo je kako nikada ne opomeneš tvog druga Borisa za iste stvari? Objektivnost ti nije jača strana.
E ako ja nisam objektivna onda ne znam ko je.

Nole zaradio 26,9 miliona dolara u 2013!
http://www.telegraf.rs/sport/814884...a-dolara-u-2013-ispred-samo-fedeks-i-sarapova
Фискални дезертер је бекством из Србије оштетио буџет за нешто више од 4 милиона евра. Велики Србин и још већи хуманиста...![]()

Federer uvek ispred svih, čak i kad je sedmi na listi...poražavajućeNole zaradio 26,9 miliona dolara u 2013!
http://www.telegraf.rs/sport/814884...a-dolara-u-2013-ispred-samo-fedeks-i-sarapova
Фискални дезертер је бекством из Србије оштетио буџет за нешто више од 4 милиона евра. Велики Србин и још већи хуманиста...![]()
Federer uvek ispred svih, čak i kad je sedmi na listi...poražavajuće![]()
Pa nisi, jer držiš stranu Novakovom fanu iako je teški provokator. Isto kao i Duška.
Ovo je Novakova tema, ljudi.
Pisite o Novaku, a o gospodinu Rodzeru na njegovoj temi. Tamo ga velicajte.
- - - - - - - - - -
Hajde napisi da li sam ja provokator?

Ovo je Novakova tema, ljudi.
Pisite o Novaku, a o gospodinu Rodzeru na njegovoj temi. Tamo ga velicajte.
- - - - - - - - - -
Hajde napisi da li sam ja provokator?