Hoćeš da kažeš da je on tako tempirao formu da izgubi poslednja 2 GS? I da mu te titule nisu značajne? Ne bih se složio.
mjok... mislio sam na onaj providan i reziran poraz protiv mareja... ali tu ima jos jedan momenat, danas je sport a pogotovo tenis nesto drugo no sto je bio sport u vreme borga, nastasea, konorsa i tadasnje elite a pogotovo pre njih... svaki pojedinacni sport je zahvaljajuci medijima postao nenormalno pokriven i retko ko tu moze ostati normalan...mislim da je nole skontao i sabrao dva i dva i resio da od zivota uzme najbolje i da ne gine ko budala... tesko jeste doci na poziciju broj jedan, ali je jos teze ostati na njoj... a najteze je sve to uklopiti na pravi nacin i proziveti mladost kako treba, jer jednom si samo mlad i postao si svetska medijska zvezda a pogotovo je sve to jos teze ako si srbenda iz srbije.... masa ljudi sto ga pljuje, pljuje ga iz sasvim pogresnih pobuda, jer ako bi svakog pljuvali zato sto nam je iritantan gde bi bio kraj svemu.
uvek kazem vreme ce pokazati... jer ako si bolesnik da te zanima samo jedna stvar i da beskrupulozno mlatis sve oko sebe dokazujuci stalno kolko si bolji, onda def. nesto nije u redu sa tobom. sto bi se reklo, svaki covek ima tacku lomljivosti a ja sam do sad vido rozeove i rafine... noletove jos ne videh....iako ih sve ne mlati kolko bi mogao.