Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BRAVO NOLE

670472646507ac629ea8b3583002445_size3.jpg

nole_620x0.jpg
2088120210507ac62aafe4f275518394_size3.jpg

"Zelim da se zahvalim Mariju na fantasticnoj igri, bio je na poen od osvajanja turnira, i vrlo lako sam mogao da se nadjem na mestu gubitnika, ipak sam uspeo da se izvucem i pobedim.
****Nadam se da su se svi lepo zabavili, jer mi jesmo". :heart::heart::heart:
Turnir u Sangaju jedan od najuspesnijih u poslednjih nekoliko godina, kao i da je organizacija bila na vrhunskom nivou.
"Zahvalio bih se svom timu, bez kojeg ne bih nikada uspeo sve ovo, takodje zahvalio bih se sponzorima, organizatorima turnira, ljudima koji su dolazili da prate ceo turnir.
Naravno, najvise se zahvaljujem svojim navijacima na tribinama, ali i sirom sveta.
Turnir je jedan od najuspesnijih u poslednjih par godina, a organizacija je bila fenomenalna".

Poslednja izmena:
NOLE sve blizi povratku na vrhu ATP.
VANZEMALJAC ...
Tu mu je i mjasto.

djokovic-velika99614020121015085345.jpg

ATP lista za 15. oktobar:

1. Rodžer Federer (Švajcarska) 12.165
2. Novak Đoković (Srbija) 11.970
3. Endi Mari (Velika Britanija) 7.690
4. Rafael Nadal (Španija) 6.995
5. David Ferer (Španija) 5.360
6. Tomaš Berdih (Češka) 4.840
7. Žo-Vilfred (Francuska) 4.810
8. Huan Martin del Potro (Argentina) 3.670
9. Janko Tipsarević (Srbija) 3.265 .....

Iako nije tema o Nadalu (a stvarno mi fali, volim da ga gledam :( )
mislim da Nadal nece tako lako odustati od teniske karijere.
On ima zaista tesko oboljenje kolena i ne bi smeo da igra dok totalno, ali totalno ne sanira oboljenje ili povredu, sta god, jer ako se vrati, a nije 100% spreman, mnogo ce rizikovati i od vrhunskog tenisera moze da postane jedan od prosecnih. A to ni on, a ni ostali ne zele.
Zato ga i nema toliko dugo na turu.
I ja mu iz sveg srca zelim da prevazidje sve to sto ga muci i da se spreman i fit vrati u svet tenisa.
Izvinjavam se na spamu.

Pogledajte te cuvene uloske za Noletove patike, za sve podloge ...

sp-novak.jpg

Izraelac Tamir Krif dizjanirao je specijalne uloske za Novaka, koji su napravljeni prema njegovom stopalu od najmodernijih, a pre njihove izrade se obavljaju precizna laserka merenja.

U porti i ispred hrama posvecenom Svetom arhandjelu Mihailu, cija je gradnja pocela jos 2007. godine, okupilo se nekoliko hiljada gradjana koji su NOVAKA docekali ovacijama.
NOVAK je okupljenima pozelio da im ta crkva bude...
„Spokojno mjesto gdje ce pronalaziti mir i radost, i pokazatelj pravog puta istine i pravde i najcistije emocije ljubavi, koja ce spasiti svijet“.

dokovica-docekalo-vise-hiljada-ljudi-slika-181157.jpg
dokovica-docekalo-vise-hiljada-ljudi-slika-181179.jpg
dokovica-docekalo-vise-hiljada-ljudi-slika-181154.jpg

276295431508acc143b547139256219_size3.jpg

NOVAK stigao je u Pariz gde se od ponedeljka igra poslednji turnir Masters serije u sezoni.

„Drago mi je što sam ponovo u Parizu koji je po mom mišljenju jedan od najlepših gradova sveta. Imam sjajne uspomene na ovaj grad pošto sam osvojio Masters u Bersiju 2009. godine. Sada dolazim nakon uspešne azijske turneje koju sam okončao pobedom nad Marijem u kojoj sam spasao pet meč lopti što je veliko ostvarenje. Osećam da sam u odličnoj fromi pred finiš sezone.“

Pogledajte sto je relaksacija uskoro prvog reketa svijeta...:heart::heart::heart:

***Evo me ponovo kod kuce, posle nekoliko radnih, ali uspejesnih nedelja.
Necu se zadrzati dugo, taman da prepakujem stvari, jer ubrzo idem u Pariz u nove pohode.
Nekoliko dana sam proveo u Beogradu sa familijom i prijateljima.
Nadam se da ste svi zdravo i dobro i da uzivate u nesvakidasnje toplim oktobarskim danima.
Kao da je prolece ...***

sp-novak1.jpg

sp-djokovic_620x0.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:403672-Novak-povracao-na-treningu-ne-odustaje-od-Pariza

***Pripremao sam se ovih sedam dana u dvorani u Parizu.
Navikao sam se na podlogu i uslove pod kojim nisam igrao skoro godinu dana, mislim jos od Londona.
Bice interesantno.
Ovaj turnir sam osvajao 2009. godine.
Imam jako tezak zreb, ali sam spreman.
I cinjenica, da sam osigurao broj 1 na svetu do kraja godine, s jedne strane je olakšavajuca okolnost.
Ali, opet, to ne menja moj pristup koji ce biti vrlo optimisticki nastrojen.***

***U principu, znao sam da imam velike sanse da zavrsim sezonu kao broj 1 na svetu, i da je on igrao na ovom turniru.
Znao sam da samo treba da se usredsredim na svoje meceve, da pokusam da poboljsam rezultate koje sam imao u ovo vreme prosle godine i da mi je to dovoljno.
Tako da me nije nesto, da tako kazem, "usrecila" vest sto Federer nije ovde.
Kazem, opet, nije kraj sezone, iako mi je veoma drago da cu ponovo zavrsiti kao broj 1.***

***Osecaj je fenomenalan.
Izuzetno sam ponosan svojom sezonom koja je bila izvanredna.
Naravno, uporedjujuci s prošlom godinom, bilo je jako tesko ocekivati da cu ponoviti te izvanredne rezultate.
Prirodno, bilo je dosta pritiska, i dosta ocekivanja.
Ali, sve je to izazov, sve je to deo profesionalnog sporta.
Veoma sam zadovoljan kako sam se poneo sa svim tim ocekivanjima i kako sam u kontinuitetu dobro igrao na svim bitnim turnirima.
I to je, eto, kruna mojih uspeha.***

To Nole majstore...
:heart::heart::heart:

mislim da je Sem Kveri dokazao koliko je bolji u svakom segmentu od Djokovica.
Djokovic prosto nije imao sanse jer se jasno videlo da nema sta da trazi protiv takvog majstora kao sto je Kveri
nije los Djokovic ali Kveri je car

mislim da je Sem Kveri dokazao koliko je bolji u svakom segmentu od Djokovica.
Djokovic prosto nije imao sanse jer se jasno videlo da nema sta da trazi protiv takvog majstora kao sto je Kveri
nije los Djokovic ali Kveri je car

U kom crnom segmentu je bolji od Đokovića, čoveče? Vidiš da se Nole namerno opustio jer čuva snagu za naredne turnire.

http://1.***************/-SN7BRPsUdEs/TmL_7qnwXKI/AAAAAAAABIw/PiXTKlcnllQ/s1600/p1_djokovic-ap.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back