Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тај видео је очигледно поставио неки опасно поремећен човек. Успех захваљујући вештицама? То само дебил може и да помисли а камоли да напише. Ужасан примитивизам.

Иначе... Дејли Мејл данас објављује ову слику -

article-2164434-13C76F8A000005DC-628_468x286.jpg

И објашњава да је то "Djokovic's partner Jelena Ristic" додајући да је у питању "друга особа са лева". Хахах

Dobar pocetak...P O B J E D A majstore .Idemo dalje... :heart::heart::heart:
15871476534fe88f604a587328061471_extreme.jpg

„Veoma sam zadovoljan nastupom.
Početak je bio dosta uzbudljiv, on je bio prvi na svetu i ta činjenica dovoljno govori o njegovom kvalitetu.
Trava je sporija nego pre 15-20, što ide u korist teniserima čija se igra bazira na osnovnoj liniji.
Bio je nezgodan protivnik, ali uspevao sam da odigram najbolje kada je bilo najpotrebnije“.
„Bio je jedinstven osećaj izaći na teren nakon 12 meseci, na netaknutu travu i na teren na kojem se nije igralo do sada.
Poseban osećaj, bilo mi je zadovoljstvo da igram prvi meč na Centralnom terenu.
Ovo je najprepoznatljiviji i najznačajniji turnir na svetu i svakom teniseru je jako bitno kako nastupa ovde.
Danas sam izašao na netaknutu travu, bio sam nervozan na početku, ali sve u svemu, mislim da sam igrao jako dobar tenis za prvo kolo".

„Imaću dan odmora koji ću iskoristiti da se što bolje pripremim, da treniram malo na travi. Ipak, mislim da sam se brzo prilagodio uslovima i da sam dobro odigrao.
Sledeći protivnik nije nosilac, ali Herison ima jako dobar servis.
U prvim kolima protivnici nemaju šta da izgube i zato je važno da ostanem koncentrisan kako bih pokušao da dobijem meč u tri seta“.

„Odlučili smo da preskočimo prvu nedelju na travi posle Rolan Garosa koji je bio veoma emotivno i fizički iscrpljujući za mene.
Trebalo mi je nekoliko dana da napunim baterije i da napravim istu strategiju kao i prošle godine, kada sam takođe na travi igrao jedino Vimbldon“.

Ferero je izgubio jos u svlacionici.
Bio je vidno deprimiran, ``gde bas na njega da naletim``... taj rad.
Dobro je Novak igrao, obzirom da je prvi mec u pitanju.
Vidimo da nije to No1e od prosle godine, ali ono je nemoguce ponoviti u sledecoj sezoni i dobro je da je toga svestan No1e, a i mi koji ga volimo.
Samo napred No1e!
Puno vas pozdravljam, narode, sa teme!
Danas gledamo Rafu i Mareja odn. Marija, kako god!
Samo da ne ``kisi`` u Londonu.

John McEnroe , BBC Sport
"Djokovic is really just having fun at this point and it is at Stepanek's expense. Maybe there are some boys in the locker room who are enjoying watching this demolition."

nisam mu dao dozvolu da me prepisuje, al dobro , on je Mc ....

:hahaha:

E pa izgubio je Nole.
I to zasluzeno. Nije bio dovoljno borben. Bez servisa, a preko puta motivisani Rodzer u najboljoj mogucoj formi.
Rodzer je vise zeleo pobedu i to je to.
Zao mi je mnogo, ali i to se jednom moralo dogoditi.
Mislim da je Novak znao da ce izgubiti na 4-4 u trecem setu. Tada se sve prelomilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back