Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak na terenu Rod Lejver arene boriti ce se protiv Nikolasa Maua za mjesto u osmini finala.
australija-100-20120112023400.jpg

Prvi teniser svijeta samo je jednom igrao protiv Francuz Nikolasa davne 2006. godine kada je slavio sa 2:0 u setovima.
Njihov mec je treci po redu na najvecem stadionu Melburn parka i ocekuje se oko pet casova poslije ponoci.

13104135724ef1d79305936333686001_160x120x242300.jpg

Marej je u dobroj formi, a i Lejton Hjuit se ``napalio`` zesce... posle pobede nad Milosem.
Sada tek pocinje da se komplikuje, bice ludilo...
Koji parovi igraju u nastavku, ljudi moji... da li je to moguce?

Poslednja izmena:
Novace zelim ti da pobijedis Davida Ferera sedmi put...

10335912714f15b04c10cb7844719796_size3.jpg

"Ferer je vec dugo medju prvih pet igraca na svijetu i time dokazuje da je teniser bez oscilacija".

Majstore ti samo igraj poen po poen najbolji si mozes i zasluzujes odbranu titule.
Blagosloveni, to ce bit TRECA...S R E C A ...
:heart2::heart2::heart2:

Poslednja izmena:
Prvi set je Novakov!
Teska, teska borba protiv Davida Ferera.
Nadam se da se No1e nije puno istrosio u prvom setu. Sat vremena za 1 set, zaista iscrpljujuci gemovi.
Mora No1e samo da bude fokusiran, da ne dozvoli Fereru te duge razmene udaraca, prvenstveno sto to iscrpljuje, a i boli kada se posle dugog gema isti izgubi.
Nadam se da ce No1e imati snage i pameti da nadigra Ferera, jer ovo je po meni najbolji tenis do sada na Ozi Openu.

Pa uhvatio se za zadnju lozu (butni misic), leve noge Borise i napravio bolnu grimasu.
I cesto puta ju je ponavljao.
Drugi set je dobio u taj brejku, mada je imao problema...
Izgleda mi dosta umorno, ne zelim da nikog uznemiravam, ali Ferer je zaista ``zver`` koji se ne predaje. Kao navijen, sto bi rekao komentator EuroSporta.
Sve vraca, to je prosto neverovatno.
Uzasno teska borba.

Stvarno ne mogu da verujem da je treci set uspeo da resi tako lako!
Kao da se resetovao, nije vise bilo bolnih grimasa, jednostavno kao da se nesto dogodilo sa No1etom i zaigrao je briljantno.
Svaka cast Fereru na svemu sto je prikazao.
Priznajem, uplasila sam se tokom drugog seta da ce No1e predati.
Nadam se da cete me razumeti, mislim da je to ljudski.

...imam osjceaj da su treci set igrali svega 10 minuta (: ...
Bitno je da je pobjedio...i da se nije previse umorio...da mec nije trajao 4h...

Vidjecemo sad sta ce biti sa Marejom...imam respekt od njega...pogotovo sad...
Veceras Rodja i Nadal...bice svega :mrgreen: ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back