Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak Đoković je poznat kao veoma emotivan igrač, koji tokom mečeva često ume da se posvađa sa ljudima iz sopstvene lože. Vajdu, međutim, to ne frustrira, naprotiv.

- Takav je Novak, to mu je priroda. On se tako opušta i oslobađa negativne energije. Najgore je kada nema emocije, kada mu je lice „zaleđeno". Tada znam da nešto ne valja - objašnjava Slovak.

Ovo je tachno, i neka ostane takav, neka ispoljava svoje emocije:super:
Za ostalo cjemo videti, ako bude igrao na sljaci kao proshle godine, mozhe da bude svashta. daj Bozhe da uzme pehar:D
Ajmo Nole, mozhesh ti, treniraj vishe, veruj u sebe, tvoji navijachi su uz tebe:D:super::D

axaxa...josh se rimuje ..xD al se slazem s ovim

CAGB2BGD.jpg

Pogledajte prilog 75692OD SRCA U SRCU NA NOVAKOVOJ TEMI...
Svim Hriscanima srecne nastupajuce vesele praznike Veliki Petak i Hristivo Vaskrsenje...VASKRS ...:heart::heart::heart:

Pitanje za moderatora, zar ovo objashnjavanje kako se"kache" slike nije moglo da se "obavi" u kafani?
Zar za to sluzhi Noletova tema:think:
thumbdown.gif

bojana%, To je Biris dobrica objasnio nekoj djeci i neka je ,jes to za kafance no nije s gorega da udje u istoriju Novakove teme i dobijanja novih navijaca ...
Ovom ih prilikom pozdravljam i da znaju ucio ih je jedan od najboljih nas Boris1 ...:heart:
Pogledajte prilog Novak.bmp

bojana%, To je Biris dobrica objasnio nekoj djeci i neka je ,jes to za kafance no nije s gorega da udje u istoriju Novakove teme i dobijanja novih navijaca ...
Ovom ih prilikom pozdravljam i da znaju ucio ih je jedan od najboljih nas Boris1 ...:heart:
Pogledajte prilog 75774

Novak Djokovic 02.04.2010. 21:26 duska.vodolija Bolje...
Dushka mogla si ovo i javno da napishesh, da je bolje da ne komentarishem, zashto si to pisala u reputaciji:lol:
Necju vas uznemiravati, samo vi na Noletovoj temi otvorite i shkolicu, a ja cju pisati kad ja hocu a i komentarisati kad ja hocu i mislim da je vredno komentara, chisto da se zna:lol:
Ajd' uzdravlje, imash posla da skupljash nove navijache, e ovo je stvarno za smejanje:lol:
P1266206-8c91fc17fd4da1e57187f216a6363e0e.gif

Pozdrav:D:cao:

Poslednja izmena:
Novak Djokovic 02.04.2010. 21:26 duska.vodolija Bolje...
Dushka mogla si ovo i javno da napishesh, da je bolje da ne komentarishem, zashto si to pisala u reputaciji:lol:
Necju vas uznemiravati, samo vi na Noletovoj temi otvorite i shkolicu, a ja cju pisati kad ja hocu a i komentarisati kad ja hocu i mislim da je vredno komentara, chisto da se zna:lol:
Ajd' uzdravlje, imash posla da skupljash nove navijache, e ovo je stvarno za smejanje:lol:
P1266206-8c91fc17fd4da1e57187f216a6363e0e.gif

Pozdrav:D:cao:

Bojana, ne vidim u cemu je problem?!
Covjek je pitao i dobio je odgovor.
Kao sto vidis nije stalni posjetioc i zasto da mu sada objasnjavam gdje je kafana kada je odgovor sasvim korektno dobio i ovde u jednom postu.

Samo opusteno.

Bojana, ne vidim u cemu je problem?!
Covjek je pitao i dobio je odgovor.
Kao sto vidis nije stalni posjetioc i zasto da mu sada objasnjavam gdje je kafana kada je odgovor sasvim korektno dobio i ovde u jednom postu.

Samo opusteno.

Borise, vidim, tj. chitam, stvarno je problem objashnjavati gde je kafana:lol:
Ma nema problema, ne beri brigu ja sam opushtena, jedino me brine shto mi dushka pishe da je bolje da ne komentarishem:lol::zcepanje:
Pozdrav i opushteno:bye:

Borise, vidim, tj. chitam, stvarno je problem objashnjavati gde je kafana:lol:
Ma nema problema, ne beri brigu ja sam opushtena, jedino me brine shto mi dushka pishe da je bolje da ne komentarishem:lol::zcepanje:
Pozdrav i opushteno:bye:

Ne vidim u cemu je problem...
Kao sto rece, nije stalni clan ovog PDF-a i zato je bilo bolje da se ovde uradi.
Nismo pricali o vremenskoj prognozi nego o stvari koja moze posluziti i drugim korisnicima.
Nego da mi jos vise ne spamujemo ovu temu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back