jackass
Aktivan član
- Poruka
- 1.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopste mi nije jasno..ok ako je umoran mozda je soderling odmorniji..nego kako tako tesko dobija meceve..bas gledam kako lopte salje u centar terena u odnosu na protivnike koji napadaju levo desno..bzvz
Nije bio agresivan nji bilo njegove igre sa malim izuzecima , jednostavno nije bio pravi Novak, bojim se da bas ovim porazom gubi puno,a i umor je uradio svoje, sve negove lopte u mrazu sam dozivjela kao mali stres.Ma da i kad igra dobro ja sam na ivici takvih stresova.Jedva cekam vrijeme da ga mogu mirno odgledati.![]()
Ne brini Duska, i prosle godine kada je osvojio Sanagaj, nije prikazao neku igru, a u drgom kolu bio je ocajan protiv Conge... ni tada ga ceo turnir nije sluzio servis, pa je dosao do titule... Generalno, Sederling je pokazao najavise, a ostali su prosecni... Umor je ucionio svoje![]()
Tako je majstore...a sad dolazi tezi dio.
Da ili ne za dalje.
Hvala ti NOLE...
Svaka cast, majstore!
Sta god da se desi veceras, ovo je dovoljno da ulepsa dan![]()
Djokovicu,ti si jednostavno...CAR!
Al sam se istripovao slican Avatar kao moj prosli ja reko sta sam bre ovo napisao
![]()
Al sam se istripovao slican Avatar kao moj prosli ja reko sta sam bre ovo napisao
![]()
Ajd daj mi taj stari avatar, ako ga vise ne koristis i ako je funny od ovog malo vishe![]()
Sto ce ti? Taj mijenjaj u nesto bar veselije...
Ja sam Urosu davno predlozila da taj prosli promijeni...
Nije odma cak se i bunio no ipak ga je promijenio...
Pozdrav za Urosa...I tebe mijenjaj Avatar...
![]()