Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Роже ипак није толико лош да спадне на то да га у небеса диже његов властити тренер. Сем тога, Љубичић може имати свој став кад се ради о умјетничком дојму у клизању на леду. Тенис се игра за поене, ГОАТ није питање личног избора или става, него постигнутих резултата. Мени је најљепши тенис по мом укусу играо Мечир, па? Нашта би личило да кажем да је Мечир ГОАТ јер је то мој став?
Bilo je do sada dva svetska rata. Samo je prvi bio i ostace "veliki", uprkos tome sto je drugi bio mnogo razorniji. Pele u fudbalu, prvi GOAT. Isto tako je i Federer (pre vremena) postao GOAT. Samo to je prica. Da je Federerova slava i uticaj na tenis (igra, lakoca, stil, pa i veliki broj trofeja) i van tenisa daleko veca od Novakove. Kacio sam vec podstke da je Federer najplaceniji sportista ikada. Inace, mnogo je parametara za titulu GOAT-a. Uvek ce postojati neka karika koju mozes da navedes kao najbolja. Bilo da je to Nadalova sljaka, ili Federer trava u Londonu, ili Novak u Australiji. I da Alkaraz uzme 30 slemova, sigurno ces naci paralelu gde je nesto imao neko drugi bolje ili vise. Meni je licno neverovatno da je Novak propustio priliku da uzme 26 slemova zbog odluke da ne primi glupu vakcinu. Em ga je kostalo van terena, em na terenu. E sada, ako on ima pravo na to, a ima, imaju i svi ostali da se tome nasmeju, osude ili popit tebe, podrze.

Pogledajte prilog 1317748

Ma sigurno.

Ti na tvoja dva glavna trolovska klon naloga (a sto je zabranjeno po pravilniku) imas 4 puta vise poruka od mene.

I sad ja spamujem, a ti kao pises neke stavove.

Mrzim Novaka to je tvoj jedini "stav" ponovljen u 2000+ trol spamerskih poruka.

Dosadan si, nadji zivot bolje nego sto visis na Novakovoj temi ceo dan i smaras.
Kako ne bih imao vise postova kad sam pre 10 godina poceo da pisem na temi a ti si dosao mnogo kasnije? Nakupili se postovi :D
Duska ima najvise postova a nije pisala godinu dana skoro nista, to je sve od ranije....

Evo ovde sam pisao sa prethodnog naloga daleko vise, to je ono o cemu sam pisao. Bokica, Jahve i Gold su isto bili veoma prisutni.

1680069519799.png

Bilo je do sada dva svetska rata. Samo je prvi bio i ostace "veliki", uprkos tome sto je drugi bio mnogo razorniji. Pele u fudbalu, prvi GOAT. Isto tako je i Federer (pre vremena) postao GOAT. Samo to je prica. Da je Federerova slava i uticaj na tenis (igra, lakoca, stil, pa i veliki broj trofeja) i van tenisa daleko veca od Novakove. Kacio sam vec podstke da je Federer najplaceniji sportista ikada. Inace, mnogo je parametara za titulu GOAT-a. Uvek ce postojati neka karika koju mozes da navedes kao najbolja. Bilo da je to Nadalova sljaka, ili Federer trava u Londonu, ili Novak u Australiji. I da Alkaraz uzme 30 slemova, sigurno ces naci paralelu gde je nesto imao neko drugi bolje ili vise. Meni je licno neverovatno da je Novak propustio priliku da uzme 26 slemova zbog odluke da ne primi glupu vakcinu. Em ga je kostalo van terena, em na terenu. E sada, ako on ima pravo na to, a ima, imaju i svi ostali da se tome nasmeju, osude ili popit tebe, podrze.
Федерер је прије времена проглашен за GOAT-а? С овим бих се и могао сложити. :lol:
Додуше, у таквом тумачењу данас оно А (all) GOAT губи смисао, ал jeбеш смисао... :mrgreen:

Da, Djokovic je kao LeBron James, a Federer je kao Jordan. Komparacija dve ere :)
LeBron je oborio dosta Jordanovih rekorda ali uticaj na kosarku koji je Jordan imao je neuporedivo veci. Tako isto i u tenisu.
Нпр. Агаси је (да не идемо даље у прошлост) прекинуо еру сервис-волеј играча и започео еру агресивне игре с основне линије, ударања лоптице у пењању итд. Шта је новог тениској игри донио Федерер?

Je l' ti stvarno verujes u te izmisljotine da je Federer zaradio vise od jednog Dzordana, Tigera, Niklausa, Brona ili Ronalda.

Ajde daj Forbsovu listu gde je Federer ispred njih.

Federer je toliko popularan da jedan Novak iz male Srbije ima vise pratilaca na instagramu od njega, a zamisli jednog Ronalda koji ima toliko pa puta 60.

CR7 za jedan pisljivi story zaradi koliko Federer da osvoji GS.

Prakticno najveci plus mu je bio to sto je iz Svajcarske i sto su najvece Svajcarske kompanije stale iza njega poput Rolexa, Credit Suisse, Lindt-a... I ta masina ga je gurala celu karijeru.

Нпр. Агаси је (да не идемо даље у прошлост) прекинуо еру сервис-волеј играча и започео еру агресивне игре с основне линије, ударања лоптице у пењању итд. Шта је новог тениској игри донио Федерер?
Leprsav stil tenisa + najbolji voleji + najbolji servis svih vremena recimo? Da odigra ceo mec i ne oznoji se, to nije niko ni pre ni posle njega mogao.

Je l' ti stvarno verujes u te izmisljotine da je Federer zaradio vise od jednog Dzordana, Tigera, Niklausa, Brona ili Ronalda.

Federer je toliko popularan da jedan Novak iz male Srbije ima vise pratilaca na instagramu od njega, a zamisli jednog Ronalda koji ima toliko pa puta 60.

Prakticno najveci plus mu je bio to sto je iz Svajcarske i sto su najvece Svajcarske kompanije stale iza njega poput Rolexa, Credit Suisse, Lindt-a... I ta masina ga je gurala celu karijeru.
Instagram je veoma verodostojan pokazatelj popularnosti :cepanje:

Pre bih rekao da je pokazatelj da je publika navijala za Federera makar koji igrac da je sa druge strane na bilo kom turniru u svetu. To je samo on imao i niko vise.

Leprsav stil tenisa + najbolji voleji + najbolji servis svih vremena recimo? Da odigra ceo mec i ne oznoji se, to nije niko ni pre ni posle njega mogao.
Најбољи волеји? Најбољи сервис свих времена? Је л ти гледаш тенис или само читаш новине? :lol:
Није се знојио? Ево ни ја се нећу ознојити и кад изгубим само покажем суву мајицу и ћао, најбољи сам! :mrgreen:
Лепршавост може, било их је и лепршавијих, али не са тако добрим резутатима.

Најбољи волеји? Најбољи сервис свих времена? Је л ти гледаш тенис или само читаш новине? :lol:
Није се знојио? Ево ни ја се нећу ознојити и кад изгубим само покажем суву мајицу и ћао, најбољи сам! :mrgreen:
Лепршавост може, било их је и лепршавијих, али не са тако добрим резутатима.
Kad najboljem returneru svih vremena Djokovicu odserviras 30+ asova za jedan mec verovatno imas vanserijski dobar servis? Ili nisam u pravu?
Sto se tice voleja, to je bila prava umetnost gledati, mnoge je odigravao skoro sa osnovne linije. Malo koji igrac to ume. Ali cini mi se da si slabo ti to pratio cim ne znas... :)

Kad najboljem returneru svih vremena Djokovicu odserviras 30+ asova za jedan mec verovatno imas vanserijski dobar servis? Ili nisam u pravu?
Sto se tice voleja, to je bila prava umetnost gledati, mnoge je odigravao skoro sa osnovne linije. Malo koji igrac to ume. Ali cini mi se da si slabo ti to pratio cim ne znas... :)
Сад ме мрзи да копам по статистикама, али послужићу се твојом логиком: Новакови асеви којих је било мање су мноооого лепршавији. :lol:
За елеганцију волеја, за домаћи мало гледај нпр. Едберга.

Успут, волеј с основне линије значи да хвата оно што иде дебело у аут, тако да смањи доживљај иначе га направи најглупљим свих времена, овако испаде да је највише аут лопти враћао у игру. :rotf:

https://forum.krstarica.com/threads/sportisti-sa-najvecim-zaradama.969069/

Сад ме мрзи да копам по статистикама, али послужићу се твојом логиком: Новакови асеви којих је било мање су мноооого лепршавији. :lol:
За елеганцију волеја, за домаћи мало гледај нпр. Едберга.

Успут, волеј с основне линије значи да хвата оно што иде дебело у аут, тако да смањи доживљај иначе га направи најглупљим свих времена, овако испаде да је највише аут лопти враћао у игру. :rotf:
Novak ima solidan servis i to je to. Inace to da je Federerov servis najbolji ikada mi je potvrdilo i nekoliko tenisera na lokalnom nivou koji su mnogo vise u materiji od nas dvojice. I Novak im je omiljeni igrac, odmah da napisem :)

Napisao sam SKORO sa osnovne linije, stavi naocare kad citiras moje postove :mazipsa: Znaci metar - dva u terenu, golube :)

Kako ne bih imao vise postova kad sam pre 10 godina poceo da pisem na temi a ti si dosao mnogo kasnije? Nakupili se postovi :D
Duska ima najvise postova a nije pisala godinu dana skoro nista, to je sve od ranije....

Evo ovde sam pisao sa prethodnog naloga daleko vise, to je ono o cemu sam pisao. Bokica, Jahve i Gold su isto bili veoma prisutni.

Pogledajte prilog 1318046
Ovo je za najsmesnije hejterske lazi i izmisljotine. :rotf:

Ja sam ovde od 2003. A ti si dosao mnogo kasnije.

To je utvrdjeno 100 puta.

Ali ajmo jos jedan krug.

Pre nego sto je uopste postojao pdf tenis bila je samo tema tenis 2006-te i tamo imas moje postove i sto smo utvrdili odavno da je moj prvi post tamo najstariji post od svih aktivnih forumasa ovde.

tenis prvi post.png

https://forum.krstarica.com/threads/tenis.90008/page-3

Kako sto se vidi iz prilozenog cak ni ne pisem o Novaku nego o nasim teniserkama.

Znaci nisam dosao na tenis zbog Novaka, a jos manje kao ti zbog hejtovanja Novaka.

A ti Mackoni izvoli prilozi tvoj post stariji od 22.08.2006. ovde na tenisu.

Ili pojedi sva govna koja si izasrao.

Novak ima solidan servis i to je to. Inace to da je Federerov servis najbolji ikada mi je potvrdilo i nekoliko tenisera na lokalnom nivou koji su mnogo vise u materiji od nas dvojice. I Novak im je omiljeni igrac, odmah da napisem :)
Они у материји, а Новак им омиљен? Појма они немају... :mrgreen:

Napisao sam SKORO sa osnovne linije, stavi naocare kad citiras moje postove :mazipsa: Znaci metar - dva u terenu, golube :)
Ако је метар-два СКОРО линија, онда је и Роже СКОРО па ГОАТ. :lol:

Na temama na kojima sam ja pisao pre 10 godina tebe ima samo u tragovima a to su bile Kafane Mec Lopta i Novak Djokovic.

Uopste me ne zanima i da si osnivac Krstarice, to ne menja cinjenicu da sam na ovim tema pisao mnogo pre tebe i samim tim zato imam vise postova.
Inace si nezanimljiv sagovornik ali bih te sigurno zapamtio iz tog vremena, makar po tome... :)

Propala ti je prica izgleda... :lol:

Znaci slazemo se da si dosao ovde poslednji.

Da si hejter koji je dosao ovde tek kad je Novak postao broj jedan.

I da zato pises samo na 2 teme gde mozes da hejtujes Novaka.

A ti si propao odavno.

Prodje ti zivot u hejtovanju Novaka. :hahaha:

Njihovo pravo je da vole koga hoce :D Makar i Noleta.
Па сам рече да су они у материји, зар онда њихово вољење нема и већу вриједност? :lol:

Veoma zanimljivo je tupiti oko formulacije jedne recenice ali dobro, prepusticu ti to uzivanje sa samim sobom da radis :D
Ти око једне реченице тупиш годинама. Реченица је: Новак је ГОАТ, а ти га тупиш ли тупиш само због формулације реченице тј. имена у њој.
Но, ту и тамо га тупиш лепршаво па, што се мене тиче, слободно настави. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Па сам рече да су они у материји, зар онда њихово вољење нема и већу вриједност? :lol:

Ти око једне реченице тупиш годинама. Реченица је: Новак је ГОАТ, а ти га тупиш ли тупиш само због формулације реченице тј. имена у њој.
Но, ту и тамо га тупиш лепршаво па, што се мене тиче, слободно настави. :lol:
Ti teniseri nisu zaslepljeni kao ti i tebi slicni. Mogu da vole Noleta i da navijaju za njega ali i da ga kritikuju ili da pohvale nekog drugog tenisera.
Sve to sto je zabranjeno na ovoj temi :D

Poslednja izmena od moderatora:
Ti teniseri nisu zaslepljeni kao ti i tebi slicni. Mogu da vole Nola i da navijaju za njega ali i da ga kritikuju ili da pohvale nekog drugog tenisera.
Sve to sto je zabranjeno na ovoj temi :D
Не лупетај, лично сам похвалио и Рафу и Рожеа, чак и Мареја ког је запало да му се намјесте ова тројица „ванземаљаца”. Нисам острашћен сигурно, чак нисам ни неки посебни навијач ни овог ни оног, али волим тенис.
Рецимо, „навијао” сам за Агасија против Бобе јер ми је играо много љепши тенис (а и био је бољи тенисер.)

Федерер је прије времена проглашен за GOAT-а? С овим бих се и могао сложити. :lol:
Додуше, у таквом тумачењу данас оно А (all) GOAT губи смисао, ал jeбеш смисао... :mrgreen:
Ja mislim da je svako prevremeno proglasen za Goat-a. Sta je onda Pele? Pre koliko godina je on postao broj 1 i najveci. Dakle cela prica je smesna, pogotovo kada imas toliku konkurenciju trofeja, da svako ko ima 15 slemova nije niko i nista.. A zapravo i te kako jeste. I kada dodje vreme da kokurencija opadne, neko ce imati prostor da uzme tonu trofeja bez pola muke. Tipa Real u fudbalu of 45 do 50'. A drugo je uzeti i biti br1 pored zivog Nadala i Federera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back