Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Nebitno je i sto je Djokara pobedio povredjenog Nadala 2x na RGNe, već bez osećaja pamćenja za tako nebitnu stvar![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebitno je i sto je Djokara pobedio povredjenog Nadala 2x na RGNe, već bez osećaja pamćenja za tako nebitnu stvar![]()

Nebitno je i sto je Djokara pobedio povredjenog Nadala 2x na RG![]()

Oba puta je bio povredjen. Tako da je to nebitnoPa i ne baš, prošle godine ga je lepo nagazio u polufinalu, tako da je to svakako vrednije od jedne predaje pre sto godina na Vimbldonu. Da ne pričamo kako ga je Đoković još ranije dobio na Rolan Garosu![]()

Eto ja se odma setio, tzar kaze da je bilo 1-1, ja sve nesto mislim da ga Rafa tukao. Sad moram da IZGUGLUJEMSavršeno nebitna stvar, desilo se pre toliko vremena da niko više i ne pamti.
Ali ipak sam ja bio u pravu, predao je kad je bilo 4-1 za NadalaNe moras da guglas ja cu da ti ispricam sta je bilo.
Federer je bio u drugom delu i prolazio sve glatko i bez problema.
Dok je u danima kad su igrali Nole i Nadal padala kisa, odlagani mecevi, igralo se po vise dana. Pa je onda ova grupa trazila da igra u srednju nedelju, pa im nisu dozvolili itd. Nole i Nadal su igrali meceve u 5 setova. Nole je igrao sve u 4 ili 5 setova i meceve u vise dana, izbacio Hjuita i Bagdatisa. Posto je igrao svakog dana, povredio je ledja.
Nije hteo da preda pre meca, nego je izasao osvojio prvi set, pokazao da moze da igra sa napaljenkom i posle predao.

Oba puta je bio povredjen. Tako da je to nebitno![]()

Eto ja se odma setio, tzar kaze da je bilo 1-1, ja sve nesto mislim da ga Rafa tukao. Sad moram da IZGUGLUJEM
ноло је увек био у заостатку. А кад изједначиш неки рекорд не можеш бити најбољи, мораш степеник више да би се сматрао тиме. А то ноло никада није урадио.

jel mu odneo mali engleski batler jagode i slag u lozu ?

jedini ko je u loži je Rafa i Federer koji dele jedno pakovanje jagoda.
Takoreci "grlom u jagode"![]()