Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moras da guglas ja cu da ti ispricam sta je bilo.

Federer je bio u drugom delu i prolazio sve glatko i bez problema.

Dok je u danima kad su igrali Nole i Nadal padala kisa, odlagani mecevi, igralo se po vise dana. Pa je onda ova grupa trazila da igra u srednju nedelju, pa im nisu dozvolili itd. Nole i Nadal su igrali meceve u 5 setova. Nole je igrao sve u 4 ili 5 setova i meceve u vise dana, izbacio Hjuita i Bagdatisa. Posto je igrao svakog dana, povredio je ledja.

Nije hteo da preda pre meca, nego je izasao osvojio prvi set, pokazao da moze da igra sa napaljenkom i posle predao.

Ne moras da guglas ja cu da ti ispricam sta je bilo.

Federer je bio u drugom delu i prolazio sve glatko i bez problema.

Dok je u danima kad su igrali Nole i Nadal padala kisa, odlagani mecevi, igralo se po vise dana. Pa je onda ova grupa trazila da igra u srednju nedelju, pa im nisu dozvolili itd. Nole i Nadal su igrali meceve u 5 setova. Nole je igrao sve u 4 ili 5 setova i meceve u vise dana, izbacio Hjuita i Bagdatisa. Posto je igrao svakog dana, povredio je ledja.

Nije hteo da preda pre meca, nego je izasao osvojio prvi set, pokazao da moze da igra sa napaljenkom i posle predao.
Ali ipak sam ja bio u pravu, predao je kad je bilo 4-1 za Nadala :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Oba puta je bio povredjen. Tako da je to nebitno :lol:

Pa i ne baš, jer je koliko se sećam prošle godine i vodio, samo nije izdržao pritisak boljeg i plus ga je direktno sprečio da osvoji titulu tako što ju je osvojio sam. Da ne pričamo kako je Đoković jedini aktivni teniser koji ga je ikada savladao na Rolan Garosu, pa još dva puta :kafa:

Eto ja se odma setio, tzar kaze da je bilo 1-1, ja sve nesto mislim da ga Rafa tukao. Sad moram da IZGUGLUJEM

O tome ti i pričam, toliko je davno bilo da mora da se gugla ne za datum, nego šta se uopšte desilo...

ноло је увек био у заостатку. А кад изједначиш неки рекорд не можеш бити најбољи, мораш степеник више да би се сматрао тиме. А то ноло никада није урадио.
Nebitno je i sto je Djokara pobedio povredjenog Nadala 2x na RG :lol:

Vas dvojicu je Novak izgleda dobro potkačio.. mslm nekog vašeg pulena.. pa ne možete očima da ga gledate :mrgreen:
Da li se u sportovima 1 mjesto računa kao nešto nebitno.. ili bi se po vama, ne bi trebalo uopšte ubrajati u sportske uspjjehe :hahaha:
Onda možeš biti i zadnji ali si prvi.. mslm nisi a jesi :eek::rotf::rotf:

Najbolji teniski mečevi u istoriji tenisa su oni koji su odigrali Djoković i Nadal.. samo se dvoume izmedju meča iz R.Garosa ili onog čuvenog iz A.O.a.
U oba Novak izašao kao pobjednik... a Rafa je vjerovatno i tada bio malo u defektu.. zar ne @Mačkoni :hahaha::hahaha:

Screenshot 2022-07-08 at 20-49-10 Instagram.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back