Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://informer.rs/sport/tenis/666287/nik-kirjos-tvrdi-bio-prijatelj-novakom

Giros okrenuo curak naopako. Navodno se cak i cuo sa Novakom.

A onda ispricao da su bili prijatelji i da mu je Novak pomagao, a da su ih onda mediji posvadjali.

- Ne znam da li ne govorimo ili ne. Ali to je smešna stvar vezana za nas dvojicu. Mi smo bili prijatelji, vežbali smo na turnirima zajedno, a onda su nas mediji "zavadili". Sve su to preuveličali i napravili stvar 30 puta gorom. Znam da je on bio jedan od retkih koji mi je prišao kada sam bio mlađi i rekao mi da je uvek tu da mi pomogne. Vežbali smo zajedno u Rimu, zaboravio sam patike tada i igrao sam u "Er Forsu" i dobio sam set. Tokom požara prošle godine bio je tu da pomogne zemlji, brzo to zaboravljamo. Nije morao da uradi to, mnogi i ne bi, jer su sebični, kao što je većina sportista. Ne zaboravite ovo - rekao je Australijanac.

Btw, kako smo duhovit narod. Ide vic.

Da mi je neko pricao pre godinu dana da ce Darko Saric da proslavi Bozic kod kuce, a Novak Djokovic u zatvoru rekao bih mu da je lud.

Screenshot_20220109-134616_Chrome.jpg

Последње информације из Аустралије су очекиване што се тиче временског рока...
Око поноћи креће судски процес, после два сата иду 3 сата паузе, па још два сата за адвокате...
Одлука се очекује око 7 часова и 30 минута ујутро по нашем времену...
Бар ће се ова прича коначно завршити...
овако или онако.

Ako osvoji još jednu titulu, Novaku dižu BISTU u Melburnu​

Teniski trener Dejan Kojić istakao je kako smatra da veliki problem za vlast Australije predstavlja i činjenica da ako Novak Đoković deseti put osvoji Australijan open, njegova bista će morati da se nađe ispred Rod Lejver arene.

Kojić je otkrio pravilo koje gotovo niko ne zna na svetu, a može se smatrati i najtajnijim, iako je stvar jasna u pravilniku.

- Imate još jednu stvar koju mnogi verovatno ne znaju, a to je da, ako jedan igrač osvoji Australijan open deset puta, njegova bista mora da se stavi ispred Rod Lejver arene. To će sada biti velika stvar za ceo teniski svet. Dođe jedan Srbin iz zemlje koja ima 7 miliona stanovnika i to će on sada uraditi - kaže teniski trener Dejan Kojić.

novak.jpg

On je u emisiji Usijanje, na Kurir televiziji naveo da smatra da petodnevni pritvor nije mogao da utiče negativno na Novaka, te da se nada da će uspeti da se povrati i osvoji 21. po redu titulu.

- Verovatno će 12 ili 13 hiljada gledalaca da navija protiv Novaka. Ovo je za njega dodatno gorivo. On jako lepo kulminiše negativnu energiju u pozitivnu. Bilo je tu medija koji su stali iza Novaka Đokovića. Ima raznoraznih ljudi, mnogi gledaju da se zalepe na ovaj slučaj - ističe teniski trener.

SD

Šta je onda na redu? Peticija za zatvaranje AO ili ukidanje istog i preseljenje u Kinu?

Nisam video da neko komentariše situaciju u kojoj se Nolo kreće zaražen bez maske među ljudima? Ili je možda lažirao test?
Ne znam da li to novinarima mora da se naredi il prosto postoji ta autocenzura... Pisali su svasta o Hristosu, ali u ovoj zemlji postoje dva coveka koja su vaznija od njega, On i Djovak...

Ako osvoji još jednu titulu, Novaku dižu BISTU u Melburnu​

Teniski trener Dejan Kojić istakao je kako smatra da veliki problem za vlast Australije predstavlja i činjenica da ako Novak Đoković deseti put osvoji Australijan open, njegova bista će morati da se nađe ispred Rod Lejver arene.

Kojić je otkrio pravilo koje gotovo niko ne zna na svetu, a može se smatrati i najtajnijim, iako je stvar jasna u pravilniku.

- Imate još jednu stvar koju mnogi verovatno ne znaju, a to je da, ako jedan igrač osvoji Australijan open deset puta, njegova bista mora da se stavi ispred Rod Lejver arene. To će sada biti velika stvar za ceo teniski svet. Dođe jedan Srbin iz zemlje koja ima 7 miliona stanovnika i to će on sada uraditi - kaže teniski trener Dejan Kojić.

Pogledajte prilog 1082938

On je u emisiji Usijanje, na Kurir televiziji naveo da smatra da petodnevni pritvor nije mogao da utiče negativno na Novaka, te da se nada da će uspeti da se povrati i osvoji 21. po redu titulu.

- Verovatno će 12 ili 13 hiljada gledalaca da navija protiv Novaka. Ovo je za njega dodatno gorivo. On jako lepo kulminiše negativnu energiju u pozitivnu. Bilo je tu medija koji su stali iza Novaka Đokovića. Ima raznoraznih ljudi, mnogi gledaju da se zalepe na ovaj slučaj - ističe teniski trener.

SD
Ako je Nolo upoznat sa tim pravilom o bisti, mogao je da se vakcinise i svima im zapusi usta :D

Poslednja izmena od moderatora:
Šta je onda na redu? Peticija za zatvaranje AO ili ukidanje istog i preseljenje u Kinu?

Nisam video da neko komentariše situaciju u kojoj se Nolo kreće zaražen bez maske među ljudima? Ili je možda lažirao test?
Pa koliko se ljudi krece zarazeno bez maske. Znas ti koja je to cifra.

Ili znas koliko ima ljudi koji se nisu ni testirali, a jasno je da imaju koronu. Idu na posao sve normalno. To su hiljade i hiljade ljudi.

Pa koliko se ljudi krece zarazeno bez maske. Znas ti koja je to cifra.

Je l' se Cedica tukao reketom na ulici odmah po islasku iz bolnice. I sta je bilo, nista.

Ili znas koliko ima ljudi koji se nisu ni testirali, a jasno je da imaju koronu. Idu na posao sve normalno. To su hiljade i hiljade ljudi.
Ali on JESTE testiran i pozitivan. I znao je to pre nego sto je isao medju ljude!
Druga opcija je da su lazirali test, u sta ja licno verujem vise... A to je krivicno delo kao i ono prvo.

Jeste to je opravdanje za svacije nenosenje maske
Mozda tebi. Ako je neko normalan zelece da zastiti druge od sebe, zar ne?

Ali on JESTE testiran i pozitivan. I znao je to pre nego sto je isao medju ljude!
Druga opcija je da su lazirali test, u sta ja licno verujem vise... A to je krivicno delo kao i ono prvo.

Ceda narkoman je pudlica rezima pa ga zato ne diraju, pretpostavljam.

Mozda tebi. Ako je neko normalan zelece da zastiti druge od sebe, zar ne?
Ne ,ti drugi su vakcinisani imaju zastitu shatro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back