Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak je danas konacno izbio na sam VRH.......

Postigao je sve sto se moze u sportu postici....

Mozda fali jos zlatna olimpijska medalja?

Ipak, od danas vise nije bitno, barem meni, da li ce u buduce pobedjivati ili gubiti.

Svojim radom i trudom je stigao tamo gde ih je malo na svetu stiglo.

I dao sjajan primer mladima kako rad, rad i samo rad moze da donese coveka na sam vrh, u bilo kojoj oblasti ljudskog zivota....

Hvala ti zemljace....:kpozdrav:

Ipak, od danas vise nije bitno, barem meni, da li ce u buduce pobedjivati ili gubiti.

I dao sjajan primer mladima kako rad, rad i samo rad moze da donese coveka na sam vrh, u bilo kojoj oblasti ljudskog zivota....

jos OI i da prestigne Federera sa GS

- - - - - - - - - -

i Sinsinati pa da pokupi i sve Masterse

Sve si rekao umesto mene.

Naravno, bilo bi još lepše da obori i rekord po ukupnom broju osvojenih trofeja i postane broj jedan svih vremena (a ima i te kako fore za to), ali kao što kažeš, sve i da ne osvoji ništa više, on je već napravio fantastičan uspeh. Kapa do poda. :worth:

CkMzwl2WYAIlO3R.jpg

Lijepa cestitka iz Sinsinatija, svaka cast

Novak neće nositi zastavu u Riju: Već sam imao tu priliku, korektno je da nekom drugom pripadne ta čast

Pitali
su novinari Đokovića u Parizu da li će opet na Olimpijskim igrama da nosi zastavu Srbije.
- Čuo sam da će javnost birati preko anketa. Ali, unapred mogu da kažem da neću nositi zastavu, iako budem izabran, jer sam već imao tu priliku i čast. Smatram da je korektno da nekom drugom pripadne ta čast ove godine - naglasio je Novak, ali nije želeo da predloži ko bi mogao da ga zameni. - Bilo bi to nekorektno prema drugima. Ima dosta onih koji to zaslužuju, iz individualnih i timskih sportova. Pružiću podršku onome kog narod izabere.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-korektno-je-da-nekom-drugom-pripadne-ta-cast

Novak neće nositi zastavu u Riju: Već sam imao tu priliku, korektno je da nekom drugom pripadne ta čast

Pitali
su novinari Đokovića u Parizu da li će opet na Olimpijskim igrama da nosi zastavu Srbije.
- Čuo sam da će javnost birati preko anketa. Ali, unapred mogu da kažem da neću nositi zastavu, iako budem izabran, jer sam već imao tu priliku i čast. Smatram da je korektno da nekom drugom pripadne ta čast ove godine - naglasio je Novak, ali nije želeo da predloži ko bi mogao da ga zameni. - Bilo bi to nekorektno prema drugima. Ima dosta onih koji to zaslužuju, iz individualnih i timskih sportova. Pružiću podršku onome kog narod izabere.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-korektno-je-da-nekom-drugom-pripadne-ta-cast

Novak bi trebalo na Olimpijadi nosi zastavu Srbije, kao NAJUSPESNIJI SRPSKI SOPRTISTA SVIH VREMENA!

Nije uopste bitno sto ju je vec jednom nosio.

Dokle god on ucestvuje na Olimpijadi, a najbolji je sportista , treba da nosi zastavu!

Jer zastava bas TO i predstavlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back