Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je protiv Tsonge igrao 7 puta, i izgubio je 5 puta. Tsonga je zanimljiv i zbog toga sto je jedan od retkih igraca koji moze da igra i jednorucni i dvorucni BH (dvorucni mu je osnovni, ali ponekad u zavisnosti od situacije igra i jednorucno). Agresivan je, 'safinovski' tip igraca. Trava mu odgovara kao podloga. Sto znaci da mnogo zavisi od stabilnosti njegovih udaraca; ako ga krene, bice jako, jako, jako tesko Noletu.

Bice tesko sa Congom ako ne proradi Noletov pravi servis i ostalo.
A ako Nole pobedi Congu, Marej ce se boriti protiv Noleta i na kvarno, samo da pobedi pred svojima. Veliki su ulozi u pitanju. I engleska cast i tradicija.
U poslednja dva meca je pao mentalno, nadam se da ce se izvuci iz krize i da ce shvatiti da on to moze.
Pod tim - to - podrazumevam da moze da osvoji Vimbi, samo ako se fokusira, ako izbaci strahove i bude hrabar kao sto to ume da bude.
Bice tesko, naravno, igrace i protiv publike, to nikako ne sme da zaboravi.
Ali mislim da Nole to vec sve zna.

Citam na ceskim sajtovima. Preovladava misljenje da se Nole sinoc igrao sa Tomicem ko macka s misem! :sad2:

Da li smo mi mec videli pristrasnim ocima? :think:

Ja se ne bih slozila sa Cesima.
Ipak mi Novaka bolje znamo nego oni.
Juce sam htela da iskocim iz sopstvene koz`e, toliko mi je bilo tesko gledati.
Naravno, ne umanjujem Noletovu pobedu, ipak je iskustvo pobedilo, ali priznacete svi da nismo navikli da vidimo onakvog Novaka.
Negde sam napisala da nas je razmazio mnogo. Ipak je on mladic koji jednostavno mora da ima i svoja losa izdanja. Nije robot.
A to zaboravljamo nesvesno.
Bez obzira sta bude uradio, ``Nole mi te volimo`` - sta drugo da napisem :)

Svaka cast na njegovoj izjavi.
To jeste tacno. Iskren je bio Nole.

Ma bilo je jasno da mali nema sta izgubiti i da ce igrati na sve ili nista.
NOLE je rekao da je najveci problem imao sa njegovo nepredvidivoscu...jednostavno nije mogao pretpostaviti sta ce odigrati.

Visok, dobar i jak servis...sta covjeku treba vise za Wimbledon...?!

NOLE kao NOLE...uvjek iskren, kolega i soprtista...

Tomic me neodoljivo podseca na Federera.
Da li je neko to primetio?
Nije bas na mestu da pisem o Tomicu na Novakovoj temi, ali samo mi se nametnulo da o tome razmisljam i da ukacim slicnosti izmedju njih dvojice.

Conga je evidentno u formi i ocekivao se juce neizvestan mec , bio je briljantan na svom servisu i samo u prvom servis gemu je izgubio , do kraja Federer nije imao sansu i samo se posatavljalo pitanje da li ce uspeti neki brejk napraviti .
Conga je bolji rival za Djokovica nego Federer i imace vece sanse za finale gde bi bilo bolje da igra protiv Nadala nego Mareja .

Conga je evidentno u formi i ocekivao se juce neizvestan mec , bio je briljantan na svom servisu i samo u prvom servis gemu je izgubio , do kraja Federer nije imao sansu i samo se posatavljalo pitanje da li ce uspeti neki brejk napraviti .
Conga je bolji rival za Djokovica nego Federer i imace vece sanse za finale gde bi bilo bolje da igra protiv Nadala nego Mareja .

Apsolutno se slazem sa tvojim komentarom:D

Sve postove sam procitala da budem sa Vama ,da oslusnem kako ste sve dozivljeli ...
Sve sto ste rekli ,kako ste razmisljali ko da sam sama izgovarala.
Svaki moj post sad bi bio ponavljanje vec recenog.

Ono vjecito ALI, u pozadini sveobuhvatne slike dogadjaja cula sam Noleta kako izgovara **Samo sam COVJEK **
Tesko mi je bilo,gledati a kamo li igrati mec sa Tomicem, jos teze ce biti sa Congom.

A onda slag na torti ,ode kuci veliki Federer i ako je igrao dobro i vise nego dobro sa malim izuzecima ...
Nisam zlonamjerna ali onaj ispruzeni prst Noletu sam u tom djelicu sekunde vidjela..
Nole je i Rafi i Rodzeru priznao da su favoriti...
Tomicu da je dobar mec odigrao ...

Tu negdje, ocima zelje,sto ne priznati ocima strepnje vidim preraspodjelu energije neceg uzvisenog u korist Novaka...
:heart::heart::heart:

Pa jeste, sad kad si mi rekao, ima nesto federerovsko.
Bogami, Bugari imaju dvoje sjajnih tenisera. Pironkovu i Dimitrova.

Da se vratim na Noleta...
Treba da udahne duboko danas i da pocne sa svojom igrom.
Da ga krene servis i naravno da dobro riternira.
A za relije, zna se, on je najbolji na svetu.

Zelim mu danas bistru glavu, snazne ruke, hitre noge i naravno svu srecu!!!

Poslednja izmena:
novak-djokovic-tri-prsta-nova-498.jpg

novak-tri-prsta-rojters.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back