Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOLE nam je je izvukao definitivni JACK POT...
Skoro svi su na njegovoj strani...

Federer ce...ako dodje do toga imati sansu da isptavi svoju gresku, Ferer da se osveti za sadasnje finale...Mofils :lol: za poslednji mec...:lol: !

74005418.jpg

Poslednja izmena:
Danas si Novace pobijedio Ivana Ljubicica 2--0, Po setivima 6--3...6--3...
Mec je trajao jedan sat i dvadesetjedan minut.
Od devet susreta ova dva tenisera ovo je bila sedma Noletova pobjeda.
Ovom pobjedom plasirao se Nole u trace kolo Sangaja...
Tako je to u sportu u tenisu ...
Sastala se dva prijatelja, na terenu dva ljuta protivnika...
Pobijedio je bolji ...Uz duzno postovanje Ivana kao tenisera i covjeka ...
U daljem toku Sangaja zelim da i dalje pobjedjujes...
:heart::heart::heart:

19959845574cb56e115c3df894677864_big.jpg

Igra Nole sve bolje i bolje zato njega pobjede i vole...

Samo 58 minutaTrebalo je Noletu da sa 6--1 ... 6--1 pobijedi Risara Gaskea .

668.jpg

:heart::heart::heart:

,,Igram izuzetno dobro,dobro se krecem,Mentalno sam spreman i pun energije.
Nisam se puno istrosio u Pekingu. Uzeo sam titulu a nisam ispustio ni jedan set,,

Izgubio Nole, nije mu se ispunila zelja da igra s Marejem u finalu.
Ali federer je bio bolji zasluzena pobeda danas!
Ali to ne znaci da Nole nece igrati i dalje "kolce" i da ce nas radovati pobedama, idemo dalje
3610969392_f1fcd35e13_o-1.gif
:D:super::D

U Bazelu rodnom gradu Rodzera Federera,danas je Novak pobijedio raspolozenog Letonca Gulbisa po setovima 2...0.
Prvi mec odbrane proslogodisnje titule dakle prosao je ocekivano ...
Zanimljivom igrom za 45 minuta bilo je 6...4.
Drugi set je bila Novakova dominacija igre i potpuna kontrola poena .Letonac i ako je u mec usao raspolozen morao je spakovati kofere.6...2.
Kad Novaku nije isao prvi servis vadio ga je na moju radost drugi .Tu je bio mnogo bolji od Gulbisa od 11 Nole ie ubacio 8.
Gulbis od 11 samo jedan.u AS udercima je Nole bio bolji za jedan a imao ih je cetiri.
IDEMO MAJSTORE...:heart::heart::heart:

82062_103-reuter-aly-song_f.jpg

djokovic23127020101008064434.jpg

DJOKOVIC...Tenis i fudbal ne mogu da se porede,drugaciji su navijaci...

Znam da se poslije Djenove svasta prica o srpskim navijacima,ali tenis i fudbal ne mogu da se porede.
Teniska publika je drugacija,ima drugaciju kulturu ponasanja.
Beograd je jedan od najljepsih gradova u u Evropi i verujem da ce se francuski navijaci lepo provesti.

Uzbudjen sam kao 2010 kad sam osvojio Australijen Open.
Trijumf u Dejvis Kupu bio bi najveci uspeh srpskog sporta u 2010 godini.

Poslednja izmena:
Da bi igrao u polufinalu, Novak će prethodno morati da eliminiše Holanđanina Robina Hasea koji je sa 6:2, 6:7 i 7:5 savladao Amerikanca Džona Iznera.
Đoković i Hase, 66. teniser sveta, su do sada igrali samo jednom, 2007. godine na US openu, kada je Nole pobedio sa 6:2, 6:1, 6:3. :worth: Gledao sam prenose iz Basela na balkaniyum.tv.Još dva i po sata do današnjeg prenosa.Za ovaj ATP turnir se mora biti ranoranilac,ako živite u US kao ja.:zzzz::kafa:

Da bi igrao u polufinalu, Novak će prethodno morati da eliminiše Holanđanina Robina Hasea koji je sa 6:2, 6:7 i 7:5 savladao Amerikanca Džona Iznera.
Đoković i Hase, 66. teniser sveta, su do sada igrali samo jednom, 2007. godine na US openu, kada je Nole pobedio sa 6:2, 6:1, 6:3. :worth: Gledao sam prenose iz Basela na balkaniyum.tv.Još dva i po sata do današnjeg prenosa.Za ovaj ATP turnir se mora biti ranoranilac,ako živite u US kao ja.:zzzz::kafa:
1790294614_3.gif

Puno toplih pozdrava od duske.vodolije i svih NOVAKOVIH navijaca:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back