*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Shto prvi set

Vazhan je drugi set, a posebno treci set-dobioLjubichic krompir za vecheru

Vazhan je drugi set, a posebno treci set-dobioLjubichic krompir za vecheru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ni ja pojma sto prvi set!Shto prvi set
Vazhan je drugi set, a posebno treci set-dobioLjubichic krompir za vecheru![]()
Jos se grudvam! Ovog puta gadjam slikama po raznim temama! (Pa mi brisu!Gospodine Ilicu, kad se vracas vise sa tog?
:smrznuces se covece!
![]()
Jos se grudvam! Ovog puta gadjam slikama po raznim temama! (Pa mi brisu!)
![]()
Salimo se malo sa slikama. Nista ozbiljno. Ako mi zatreba pomoc zna se. Obraticu ti se.Ma ko to bre, sme da radi?
Dovoljno je da kazes i odma resavamo stvari:mafija:
Salimo se malo sa slikama. Nista ozbiljno. Ako mi zatreba pomoc zna se. Obraticu ti se.![]()
![]()
E, mora kolcei kako reche duska, Nole pobede te vole
![]()
A na kraju? Jel ovako?v.v.ilic, Moram druze da ti ispricam dio jucerasnjeg dana onaj dio kad Novak ima mec protiv Ivana Ljubicica...Prvi set ,tesko mi i da ga prepricam a tek kako sam ga odgledala znas sve si vidio.Pocinje drugi igra Ivan da se prica Novak se tesko brani, ja na mukama i klik u glavi ...Ja ovo necu vise da gledam ...Ustajem uzimam jaknu i idem da prosetam...
Kakvo ti setanje bjezim od stvarnosti koja me boli hoce li da izgubi Nole ...Izlazim iz kuce tromim korakom i tjesim sebe kad ponovo udjem u kucu Novak ce da vodi u trecem setu sa tri nula ...Kod nas poslije mjesec dana ogrijalo sunce i lijep dan za setnju...Drustvo mi pravio moj pas Brundo sav veseo i vazan sebi ...Stigla sam skoro do obale rijeke znajuci da ce voda da me opusti, onako nabujala od kisa ...Setam a dusa mi u Dubaiju...SA Noletom ...Nazivam sebe izdaicom i vracam sae kuci ...Ulazim i dnevni boravak i GLE cuda Novak se odmara. Pije neki zlatkasti sok .Igra treci set i vodi TRI NULA![]()
Moram ti priznati nijesam za to *pravilo prvog seta* znala oprastaj ...A na kraju? Jel ovako?
PS: Zaboravila si pravilo Prvog seta kod Noleta? kad igra sa teniserima istog govornog podrucja![]()
Duska, dje si brate? Nije valjda da opet setas Brunda!
Daj postavljaj u ovo kafance da se jede i pije!
Pravo da ti kazem, imam svega u izobilju ali slabo baratam sa ovukompjutersku
skalameriju. Za ime Boga postavljaj sad ce narod na cast.
![]()
E, mora kolcei kako reche duska, Nole pobede te vole
![]()
NovacedaBog dadne jedno kolce posle finala!
![]()
Mogao bi Nole da osvoji neki turnir gde je kvalitetnija konkurencija. Ovo ovde je smešno.![]()
Stvarno...polako...malo li je polufinala i finala na GS-ovima...u potpuno te razumijem...vrijeme je da ih pocne osvajati.
Ajde ti osvoji jedan kada je tako lako...
Koji je NOLE na ATP listi.
Malo li je,DRUGI igrac svijeta...sve zahvaljujuci pobjedama na DRUGORAZREDNIM IGRACIMA...pssssssssssssssst...nemoj da se provaljujes.
Stvarno...polako...malo li je polufinala i finala na GS-ovima...u potpuno te razumijem...vrijeme je da ih pocne osvajati.
Malo li je,DRUGI igrac svijeta...sve zahvaljujuci pobjedama na DRUGORAZREDNIM IGRACIMA...pssssssssssssssst...nemoj da se provaljujes.
Nije ga bilo odavno...Pa covjek utrcao...Lupio i ostao ziv...Pogledajte prilog 73139
Nole drugi igac sveta?????Ko bi reko..
![]()
Ma bezveze...jeli tako.
E moj Urose...
NE mogu da vjerujem da je ponovo prekinut mec...
Na ovom turniru je Novak pobedio kojeg igrača iz TOP 10? Stručnjaci?![]()