Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shto prvi set:dontunderstand::lol:
Vazhan je drugi set, a posebno treci set-dobioLjubichic krompir za vecheru
lol.gif
kamionce.gif

Salimo se malo sa slikama. Nista ozbiljno. Ako mi zatreba pomoc zna se. Obraticu ti se. :D

v.v.ilic, Moram druze da ti ispricam dio jucerasnjeg dana onaj dio kad Novak ima mec protiv Ivana Ljubicica...Prvi set ,tesko mi i da ga prepricam a tek kako sam ga odgledala znas sve si vidio.Pocinje drugi igra Ivan da se prica Novak se tesko brani, ja na mukama i klik u glavi ...Ja ovo necu vise da gledam ...Ustajem uzimam jaknu i idem da prosetam...
Kakvo ti setanje bjezim od stvarnosti koja me boli hoce li da izgubi Nole ...Izlazim iz kuce tromim korakom i tjesim sebe kad ponovo udjem u kucu Novak ce da vodi u trecem setu sa tri nula ...Kod nas poslije mjesec dana ogrijalo sunce i lijep dan za setnju...Drustvo mi pravio moj pas Brundo sav veseo i vazan sebi ...Stigla sam skoro do obale rijeke znajuci da ce voda da me opusti, onako nabujala od kisa ...Setam a dusa mi u Dubaiju...SA Noletom ...Nazivam sebe izdaicom i vracam sae kuci ...Ulazim i dnevni boravak i GLE cuda Novak se odmara. Pije neki zlatkasti sok .Igra treci set i vodi TRI NULA:heart::heart::heart:

v.v.ilic, Moram druze da ti ispricam dio jucerasnjeg dana onaj dio kad Novak ima mec protiv Ivana Ljubicica...Prvi set ,tesko mi i da ga prepricam a tek kako sam ga odgledala znas sve si vidio.Pocinje drugi igra Ivan da se prica Novak se tesko brani, ja na mukama i klik u glavi ...Ja ovo necu vise da gledam ...Ustajem uzimam jaknu i idem da prosetam...
Kakvo ti setanje bjezim od stvarnosti koja me boli hoce li da izgubi Nole ...Izlazim iz kuce tromim korakom i tjesim sebe kad ponovo udjem u kucu Novak ce da vodi u trecem setu sa tri nula ...Kod nas poslije mjesec dana ogrijalo sunce i lijep dan za setnju...Drustvo mi pravio moj pas Brundo sav veseo i vazan sebi ...Stigla sam skoro do obale rijeke znajuci da ce voda da me opusti, onako nabujala od kisa ...Setam a dusa mi u Dubaiju...SA Noletom ...Nazivam sebe izdaicom i vracam sae kuci ...Ulazim i dnevni boravak i GLE cuda Novak se odmara. Pije neki zlatkasti sok .Igra treci set i vodi TRI NULA:heart::heart::heart:
A na kraju? Jel ovako? :heart::heart::heart::heart::heart::heart:

:rotf:

PS: Zaboravila si pravilo Prvog seta kod Noleta? kad igra sa teniserima istog govornog podrucja:hahaha:

Poslednja izmena:
Duska, dje si brate? Nije valjda da opet setas Brunda!
Daj postavljaj u ovo kafance da se jede i pije!
Pravo da ti kazem, imam svega u izobilju ali slabo baratam sa ovukompjutersku
skalameriju. Za ime Boga postavljaj sad ce narod na cast.

Metejana mila moja ovog puta nijesam setala Brunda ...Za Novakovu pobjedu i finale saznala sam od tebe na PP.Takav je bio moj hod po mukama da ne davim ...

53v2q0[1].gif
:heart::manikir:

Mogao bi Nole da osvoji neki turnir gde je kvalitetnija konkurencija. Ovo ovde je smešno. :mrgreen:

Stvarno...polako...malo li je polufinala i finala na GS-ovima...u potpuno te razumijem...vrijeme je da ih pocne osvajati :hahaha:.
Ajde ti osvoji jedan kada je tako lako...
Koji je NOLE na ATP listi :hahaha:.

Malo li je,DRUGI igrac svijeta...sve zahvaljujuci pobjedama na DRUGORAZREDNIM IGRACIMA...pssssssssssssssst...nemoj da se provaljujes.

Stvarno...polako...malo li je polufinala i finala na GS-ovima...u potpuno te razumijem...vrijeme je da ih pocne osvajati :hahaha:.

Malo li je,DRUGI igrac svijeta...sve zahvaljujuci pobjedama na DRUGORAZREDNIM IGRACIMA...pssssssssssssssst...nemoj da se provaljujes.

Nije ga bilo odavno...Pa covjek utrcao...Lupio i ostao ziv...
1317309lsk5aj07xu.gif

Evo još jednog zaljubljenika u Noleta...Sve kritike upućene njemu shvataš lično. Nije ni tebi lako. Pogledaj, i Ljubičić je bio 3. igrač sveta a gde je danas? Ako Novak nastavi sa vožnjama jahtom i noćnim provodima eto njega van prvih 10 igrača :mrgreen:

Nole drugi igac sveta????? :eek::eek: Ko bi reko..:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back