- Poruka
- 27.467
Strašno!da i meni iskace na jutubu reklamni spot SNS-a koji pocinje sastankom Novaka Djokovica sa Vucicem.
Koriste Noleta u predizborne svrhe nazadnjaci.

Sulejman iz Raške na Haparatma!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno!da i meni iskace na jutubu reklamni spot SNS-a koji pocinje sastankom Novaka Djokovica sa Vucicem.
A on se ne buni.da i meni iskace na jutubu reklamni spot SNS-a koji pocinje sastankom Novaka Djokovica sa Vucicem.
Ne razumes...a vec sam pojasnio na par tema...
Covek je pod udbasko zemunsko klanskom klasicnom ulicarskom ucenom...
To je jedna stvar...
Druga stvar je sto je SNSekta vec kompromitovala njegovu familiju na nacin kako to oni inace rade...
Dakle prvo ti ponude kao "uslugu", ustvari te uprljaju i kompromituju, a onda te jos zbog toga ucenjuju da im jacas propagandu...
Rukovao se on i sa Tadicem i Nikolicem, ali je uvek govorio da je apolitican, a ni ova ga dvojica
nisu zvala na kanape u predsednistvo, a onda 2013:
Najbolji svetski teniser prvi put iskazao simpatije prema nekom političaru. Vicepremijer kaže da je ponosan što „jedan izuzetni sportista i čovek iznosi takve ocene“
NAJBOLJI svetski teniser Novak Đoković, pozdravio je dolazak vaterpolo asa Vanje Udovičića na mesto ministra omladine i sporta, ali je istovremeno istakao i da je Aleksandar Vučić, prema dosadašnjem učinku, „pokazao da je veoma sposoban“.
- Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu. Znam da ga je predložio Vučić i to mi uliva još više poverenja. Jer, Vučić je po onome što je dosad uradio pokazao da je veoma sposoban - istakao je Đoković, koji je time, praktično, prvi put javno pokazao simpatije prema nekom domaćem političaru.
Pohvale koje mu je uputio prvi reket sveta počastvovale su Vučića. On, za „Novosti“, kaže da je ponosan što „jedan izuzetni sportista i čovek iznosi takve ocene“:
- To je, istovremeno i veliki teret za mene. U svom daljem radu trudiću se da ne razočaram ni Novaka Đokovića ni svakog građanina Srbije. Uz to, zahvalan sam mu na svemu što je učinio, što čini i što će ubuduće činiti za našu državu.
SUSRETI BEZ ANALIZE NOLE nacionale se u raznim prilikama susretao sa vodećim ljudima Srbije iz raznih stranaka, ali se nije upuštao u analizu domaće političke scene. Sastajao se sa Ivicom Dačićem, ali i sa Draganom Đilasom tokom turnira „Srbija open“.
Ovakav stav našeg šampiona predstavlja priličan zaokret u odnosu na njegove ranije izjave. Naime, Nole se nikada nije oglašavo o bilo kom političaru, a povodom nastupa njegovog oca Srđana na mitingu DS i podrške Borisu Tadiću čak se i javno ogradio.
- Kao što sam rekao toliko puta dosad, moram još jednom da ponovim svoj stav, a to je da sam potpuno apolitičan. Ne želim da se moje ime povezuje uopšte sa politikom, ni sa jednom političkom partijom ili političarem. Svaki put kada igram, to radim za Srbiju i to ću činiti sve dok sam profesionalni sportista - poručio je tada Đoković, čime je i demantovao svoju navodnu podršku jednom od predsedničkih kandidata, na dan samih izbora.
Sa druge strane, naš as je uvek poštovao predsednika Srbije, i sve institucije države, što je prema Tadiću pokazao u više navrata na brojnim zvaničnim susretima, kao i prema Tomislavu Nikoliću na Vimbldonu ove godine. Sa prvim čovekom Republike, naime, rukovao se uoči samog izlaska na teren u finalu koje je igrao protiv Endija Mareja, što je bilo van uobičajenog protokola.
Jago, 'de ti nama objasni:A on se ne buni.
Ti navijao za Noleta nedavno na Melburnu.
Njegovo turčenje u SNS je imalo potencijala da te razočara; srećom ti si već prikriveni Vučićevac pa nikom ništa
za tebe država jednako vučićza pohvalu je sto djokovic podrzava drzavu,
al neki su se ponadali da ce je rusiti
zamislite, djokovic podrzi djilasa,
i izazove krvoprolice, koje godinama spremate,
morate prvo da osvojite 20 GS,
da bi mogli da doskocite noletu
svidjalo se tebi ili ne,za tebe država jednako vučić
ruši državu svaki političar koji nije naprednjak
mentalni sklop tipičnog naprednjaka ispranog mozga
država je servis građana
političar na funkciji predsednika ima zadatak da bude fikus
političar na funkciji premijera treba da organizuje državu da bude što bolji servis svih građana a ne samo drugova članova
Ko je ta budalaJago, 'de ti nama objasni:
Ko se ovde POTURČIO?
TI ili Sulejman od Raške? KO?
otkrila si još nešto iz tipičnog mentalnog sklopa jednog naprednjakasvidjalo se tebi ili ne,
al aktuelna vlast uvek jeste drzava, institucija, sistem,
nazovi kako hoces,....izabrana voljom vecine gradjana,
vi znate da ste gubitnici jer nista ne vredite,
zato su vam izbori nocna mora,
a ulica najbolji prijatelj
mentalni sklop tipičnog naprednjaka ispranog mozgaotkrila si još nešto iz tipičnog mentalnog sklopa jednog naprednjaka
podela na mi i vi..
mi država vi ulica
mi napredni, vi gubitnici
itd.
svi smo mi građani, a stranke su tu da nam služe
nije mi i vi..nego mi građani i oni političari...
za kog glasaš to je tvoja stvar na izborima..
ali nemoj da izjednačavaš državu sa strankom ili liderom koji je trenutno na vlasti..
država to smo svi mi građani zajedno
a ne Vučić ili Tadić ili Milošević
nauči to već jednom
Jok, baa...Ko je ta budala
Koristimo reč poturčio sa značenjem promenio stranu
Na primer Branko Kockica se poturčio u radikale
A i da podržava SNS to je njegova stvar i njegovo pravo.Поздрав добри људи. Не знам да ли се такав спот врти на ТВ-у пошто не гледам ТВ али на Јутјубу свако мало па искочи.
Да ли Новак Ђоковић подржава СНС или је то злоупотреба њега у политичке сврхе? Надам се да Новак не подржава ниједну странку пред следеће изборе.
ovo društvo je podelio Vučić tako što je preuzeo kontrolu nad svim medijima i naredio da sa njih non stop ili seru po opoziciji ili ignorišu opoziciju...mentalni sklop tipičnog naprednjaka ispranog mozga
ovo su bile tvoje reci iz predhodnog posta,
eto vidis, ti si taj koji deli i koji neistomisljenike obelezava,
ti, vi, lepo pricate, al naopako radite,
posle prozivki i strancarenja od 5. oktobra
vi ste podelili ovo drustvo, i to iskljucivo po strankama,
sve stranke imaju za cilj napredak Srbije ali ne vide sve isto šta je napredak i kako stići do njega..a ne po nacionalnom interesu,
kad sve stranke budu odredile iste i zajednicke nacionalne ciljeve i interese
za ovu drzavu, i vodile se istim, onda mozemo da pricmo,
ova vlast se kao i prethodna žuta bavi prevashodno punjenjem džepova drugova funkcioneraza sada je ova vlast jedina koja se vodi nacionalnim interesima,
i za razliku od vasih idola , ne prodaje drzavnike, generale,...
ne unistava vojsku i topi tenkove
sta reci na ovo boldovano,ovo društvo je podelio Vučić tako što je preuzeo kontrolu nad svim medijima i naredio da sa njih non stop ili seru po opoziciji ili ignorišu opoziciju...
sve stranke imaju za cilj napredak Srbije ali ne vide sve isto šta je napredak i kako stići do njega..
ova vlast se kao i prethodna žuta bavi prevashodno punjenjem džepova drugova funkcionera
ili ti misliš da je u redu da krečenje škole u Sjenici košta 10 miliona evra odnosno 4 instituta za vodoprivredu, da kilometar autoputa košta 20 miliona evra umesto 10 miliona evra, da subvencije stranim firmama idu i do 120 000 evra po radnom mestu, da se gradi autoput do Prištine koj9i nikom ne treba, i metro koji ide iz njičega u ništa a čija je cena volšebno porasla sa 2.5 na 6 milijardi evra?
ova vlast je duplirala dug Srbije sa 14 milijardi evra na preko 30 milijardi evra (a po tvrdnji uglednog ekonomiste i preduzetnika Dragaša stvarni dug je 45 milijardi evra ali se to krije kao što je realni bdp 26 milijardi evra a ne onih našminkanih 52 milijarde u čiju je procenu uključena i siva ekonomija)
ova vlast će uskoro dovesti Srbiju do prosjačkog štapa jer dug eksponencijalno raste..sva povećanja plata i penzija pojela je inflacija i to će biti još mnogo gore uskoro
ova država je uzela par aviona od Rusije i Belorusije (kojoj je u znak zahvalnosti uvela sankcije) i kupila par Pancira (PVO sistema) i helikoptera i time se hvali da sad imamo ne znam kakvu vojsku, a činjenica je da imamo oko 15 000 vojnika koji ne mogu da brane ni tri sela jer ih nema dovoljno..vojničke plate su male, kadar je nezadovoljan i masovno napušta vojsku... ne dao Bog da zapucaju Šiptari sa Kosova na nas koliko nam je jaka vojska i oni bi nas pobedili
Da, on je zbunjen jer navodno ne voli Vučića, a sve se slaže s njim o "žutim lopovima."sta reci na ovo boldovano,
sam sebi kontriras
Drugar'ce Džegi,Da, on je zbunjen jer navodno ne voli Vučića, a sve se slaže s njim o "žutim lopovima."
nije kontradiktorno... sve stranke žele dobro Srbiji žele njen napredak...a onda se pojave stranački funkcioneri koji bi da spoje lepo i korisno i koji misle da zaslužuju neki procenat od svakog sklopljenog posla...onda malo po malo uvide da mnogo više zarađuju ako nameštajuu tendere, ako dovode strane investitore koji će njima lično vratiti deo koji država daje za subvencije....oni razmišljaju pa što da ne daju veće subvencije i da im se iz toga isplati njihov deo pa oni čine uslugu državi time što su doveli investitora..i tako se ubede da je ok da uzimaju sve veći procenat..što normalno dovodi do toga da se takve investicije uopšte ne isplate državi....onda uvide da je njihovim strankama bolje ako po opštinama i javnim preduzećima zaposle svoje ljude...i tako zalaganje za Srbiju postane deklarativno i namenjeno tv gledaocima, a u praksi se pravi kriminalna partokratska hobotnica uvezana sa mafijom koja se plaši da ne bude na vlasti jer zna da zaslužuje zatvor.... i žuti su to imali, ali ovi naprednjaci su tehnologiju partokratsko mafijaške vlasti doveli do savršenstva...sta reci na ovo boldovano,
sam sebi kontriras
Normalno je da će da Novak podržava Vučića, a ne tamo neke večite luzere kao što je Đilas.Jago, 'de ti nama objasni:
Ko se ovde POTURČIO?
TI ili Sulejman od Raške? KO?
Nemoralno je da neko ko i nije Rezident, podržava jednu užasnu diktaturu.Normalno je da će da Novak podržava Vučića, a ne tamo neke večite luzere kao što je Đilas.
A dok se slikao sa Tadićem bio vam je u redu? Tada vam nije smetaoNemoralno je da neko ko i nije Rezident, podržava jednu užasnu diktaturu.
Što ste dosadni sa tim plaćanjem poreza.Nek plati porez Novak prvo, kad vec napadaju N1 i Djilasa...![]()
Tadić nije diktatorA dok se slikao sa Tadićem bio vam je u redu? Tada vam nije smetao
Tadić jeste bio diktator. Koliko je samo srpskih nacionalista pohapšeno za vreme njegove diktature?Tadić nije diktator
To je kao da kažete: "Licemeri, smeta vam što je Nole podržao Hitlera, a ćutali ste kad je pozdravio Majku Terezu."