Новак Ђоковић у предизборном споту СНС

Mislim da ti je poređenje neumesno, jerbo pričamo o srpskoj nacionalnoj državi, a ne o Osmanskom carstvu koje je staru srpsku državu i ugasilo.

Небитно је, поента је да је плаћање пореза небитно за суштину. Потпуно је небитно да ли ће 100% људи одвајати 80% својих зарада на порез, ако ће потрошњу тих пара да одређују антинародни елементи.

Са друге стране, ако неко овде треба да пријави милион евра пореза, од чега ће 50% да оде држави, од чега ће нека штеточинска организација да добије макар 10 хиљада, онда је боље да плати негде у иностранству 20% па да поклони 10% овде за нешто паметно.

Небитно је, поента је да је плаћање пореза небитно за суштину. Потпуно је небитно да ли ће 100% људи одвајати 80% својих зарада на порез, ако ће потрошњу тих пара да одређују антинародни елементи.

Са друге стране, ако неко овде треба да пријави милион евра пореза, од чега ће 50% да оде држави, од чега ће нека штеточинска организација да добије макар 10 хиљада, онда је боље да плати негде у иностранству 20% па да поклони 10% овде за нешто паметно.

Je li to hoćeš da kažeš da je pod pretpostavkom da će se, ukoliko se rešimo velike korupcije i organizovanog kriminala i smenimo neodgovorne ljude sa vlasti, Đoković preseliti natrag u Srbiju?

Je li to hoćeš da kažeš da je pod pretpostavkom da će se, ukoliko se rešimo velike korupcije i organizovanog kriminala i smenimo neodgovorne ljude sa vlasti, Đoković preseliti natrag u Srbiju?

Немам појма, не знам ништа о Ђоковићу, сем што ми се чини да даје Србима много више него што од њих узима.
Једино се јако примећује да се против свега што он ради највише буне они који мрзе Србе и Србију. А не лаје кера села ради.

koji to "vi" delite uverenja?

kao prvo kvislinške stranke nazvane DOS su ukinule veleizdaju kao čin jer da to nisu učinili odavno bi mirisali ljubičice odozdo i za Beobanke i za C Market...

a ovde se "demokrate" sa foruma brinu da li će javna ličnost podržati neku stranku?

a kada su se kod njih učlanjivali glumci i TV lica to je bilo kao ok... kao neki dokaz kvaliteta... na primer Lečić kad se učlanjivao u DS... lele lele... a pobego kad je video...

a sad osporavaju Djokoviću da podrži koga on hoće?

Pa kakva vam je to demokratija?

i da podsetimo: Krstine Demokrate su tumačile australijski kolonijalni zakpn zašto se izdaje viza nekome kog ne puštaš kad stigne, a za te Demokrate su korisnici hrvatskog i islamskog ubedjenja i nekoliko mešanaca. Njima ne odgovara ništa srpsko pa ni Nole.

Ko "mi"? Ko to "mi"? Vi... ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i oni koji su uspeli da pobegnu...

Vidi, počeo si da brškaš lončiće. Kakv DOS? Kakva Beobanka i C Market? Šta pokušavaš, da skreneš sa teme? Kakv Lečić? Kakva TV lica? Vadiš neke teme od pre 20 i više godina, pa valjda i sam vidiš da to nema nikakve konekcije sa time da se Novak Đoković na velika vrata pojavio u reklamnoj kampanji sa Vučićm?

Stvar je vrlo prosta kao što rekoh. Ja kao nestranačka ličnost, čovek iz radničke klase, kao i mnogi drugi smo zgroženi.

Novak Đoković je svetski čovek, šta njemu treba u životu da se na bilo koji način uključuje u politiku? Šta će njemu taj mulj i talog vuda po brdvotoj Srbiji?

Sam sebe je ponizio, sam sebe je kompromitovao.

Novak Đoković je svetski sportista, državljanin Monaka, trenutno najpoznatiji živi Srbin na svetu, multimilioner, iskreni i nesebični patriota. Samo je jedan Novak Đoković. On kao takav nije smeo da dozvoli da pklekne. Ne može njemu Udba ništa, ucenjivali su ga ko zna za šta sve, iskoristili su priliku da u vezi legitimiteta i legalnosti papira u vezi kovida i ucenili ga. Vrlo verovatno. Bez obzira na sve to nije smeo sebi da dozvoli da se tako ponizi.

Kome se on zahvaljuje? Za šta se on to zahvaljuje Vučiću? Šta mu je to vlada Srbije pomogla? Sada ili bilo kada u životu?
Pa jesu li uspeli na međunardno diplomatskom planu da omoguće Novaku da igra u Australiji.. pa nisu brate, jer van granica Srbije nisu sposobni ni za šta, osim da da kao optuženici sede ispred američkih prešednika, ili da ulaze na zadnja vrata, a u okviru granica Srbije su sposobni samo da otimaju.

Đoković malo pre objavljuje kako treba čuvati životnu sredinu, a onda ide da za zahvali čoveku koji od Srbije hoće da napravi smetlište i septičku jamu. Pa daj bre... sramota. Prvo je sramota što je uopšte ušao u domaći politički mulj, drugo je sramota na kakav način i sa kakvim ludakom je ušao da šuruje.

Prvo, sramota. Drugo, poniženje.

Poslednja izmena:
Da, Vučić je pokvarenštinski upotrebio taj susret za reklamu.

A ni Nole se ne buni, izgleda da je u istom smradnom kampu radikhala
Ma jok brate, kakvi radikali, kakva politika u Srbiji... pa jel stvarno neko misli da bi se Nole bavio žabokrečinom i da uopšte ima vremene da se bavim muljem i blatom, ovom mafijom i kriminalcima koje mi nazivamo političarima? Pa to je ljudima poput Novaka Đokovića ispod časti.

Pa nisu ovo Vučiću prvi izbori pa ga sad kao Nole podržavo, Vučić na političkoj sceni skoro 40 godina, a na vlasti 10 godina, ovu su mu ko zna koji izbori po redu... Pa da ga je Novak Đoković podržavao, to bi se za ovih 10 godina videlo bar u nekom gestu.

Ovde se radi o klasičnoj uceni. Na žalost Novak Đoković nije imao sreće. Upao je u ćor sokak i nije imao izbora, malo svojom krivicom, malo nesrećnim okolnostima.

Udba već godinama prati Novaka Đokovića, kao i mnoge druge ličnosti koje su od medijskog značaja, koji mogu da imaju uticaj na javno minjenje u političkom a i u drugom smislu. Ljudi koji imaju uticaj na formiranje ili remećenje ideološke vlasti, kako su naše kolege iz Državne bezbednosti naučene od strane Sovjetskog saveza, Titioističke škole, jevrejske operative iz Moskve koja je probleme rešavala preko gulaga i naterala ljude da se sahranjuju sa pentagramom.

Za šta su ga ucenili? Pa za covid test koji je navodno obavio 14. decembra u Srbiji i kako je dve nedelje u izolaciji, a onda se 16 pojavio u javnosti. Pa je taj problem covid testa dobio na značaju na svetkom nivou kada je trebalo da igra u Australiji. E onda je naša Udba, naša draga najveća srpsko anti-srpska organizacija, sada zvana BIA, to lepo iskoristila - pa dođi ti Novače da podržiš Vučića, počukaj Vučiću na vrata, ili će mo mi objaviti da je taj tvoj covid test nevalidan, pa ti vidi šta će biti sa tvojom karijerom i kredibilitetom koji imaš u svetu. Manje više, to je to u kratim crtama. Sačekali su ga na kvarno. Kad su ustavnovili da mogu da ga ucene, ucenili ga, i sad je njihov. Sad će da pleše kako oni budu svirali.

Ko "mi"? Ko to "mi"? Vi... ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i oni koji su uspeli da pobegnu...

Vidi, počeo si da brškaš lončiće. Kakv DOS? Kakva Beobanka i C Market? Šta pokušavaš, da skreneš sa teme? Kakv Lečić? Kakva TV lica? Vadiš neke teme od pre 20 i više godina, pa valjda i sam vidiš da to nema nikakve konekcije sa time da se Novak Đoković na velika vrata pojavio u reklamnoj kampanji sa Vučićm?

Stvar je vrlo prosta kao što rekoh. Ja kao nestranačka ličnost, čovek iz radničke klase, kao i mnogi drugi smo zgroženi.

Novak Đoković je svetski čovek, šta njemu treba u životu da se na bilo koji način uključuje u politiku? Šta će njemu taj mulj i talog vuda po brdvotoj Srbiji?

Novak Đoković je svetski sportista, državljanin Monaka, trenutno najpoznatiji živi Srbin na svetu, multimilioner, iskreni i nesebični patriota. Samo je jedan Novak Đoković. On kao takav nije smeo da dozvoli da pklekne. Ne može njemu Udba ništa, ucenjivali su ga ko zna za šta sve, iskoristili su priliku da u vezi legitimiteta i legalnosti papira u vezi kovida i ucenili ga. Vrlo verovatno. Bez obzira na sve to nije smeo sebi da dozvoli da se tako ponizi.

Kome se on zahvaljuje? Za šta se on to zahvaljuje Vučiću? Šta mu je to vlada Srbije pomogla? Sada ili bilo kada u životu?
Pa jesu li uspeli na međunardno diplomatskom planu da omoguće Novaku da igra u Australiji.. pa nisu brate, jer van granica Srbije nisu sposobni ni za šta, osim da da kao optuženici sede ispred američkih prešednika, ili da ulaze na zadnja vrata, a u okviru granica Srbije su sposobni samo da otimaju.

Đoković malo pre objavljuje kako treba čuvati životnu sredinu, a onda ide da za zahvali čoveku koji od Srbije hoće da napravi smetlište i septičku jamu. Pa daj bre... sramota. Prvo je sramota što je uopšte ušao u domaći politički mulj, drugo je sramota na kakav način i sa kakvim ludakom je ušao da šuruje.

mlogo si mi ti iz radničke klase
trčali ste u beogracku stabilnu gradnju a ne vidite šatore po Amerikama
A tamo to normalno
I u šahti žive
Sa fakultetom
Nema tamo provincijalac svršio fakultet sa šesticu pa sad faraon...

Mislim da ti je poređenje neumesno, jerbo pričamo o srpskoj nacionalnoj državi, a ne o Osmanskom carstvu koje je staru srpsku državu i ugasilo.

Što se tiče poslednjega, jednim delom mogu da se složim, ali suština je da negde treba početi. Prvo treba rešiti najosnovnije; fundamentalne korake, da bi se popravljalo koji su problemi gore. Ili, u prevodu, neka deca imaju što veći džeparac i to bude opšte pravilo, a specifičan slučaj (narkomana) da tretiramo posebno.

Npr. za mene je svako ko blicanjem upozorava na prisustvo policijske patrole ili po viber/what'sup/telegram/signal grupama deli lokacije radara u nekom delu saobraćajnog sistema, ili se pak šverca javnim prevozom — autošovinista. Ali, kao što rekoh, to je moje viđenje i verujem da će ga mnogi verovatno smatrati kontroverznim.

P. S. To ne znači da neplaćanje poreza i sl. stvari ne mogu biti moralno opravdani bunt, naravno. Ali samo kada je reč o (jasnoj) političkoj poruci. Primera radi, kao vid izražavanja nesaglasnosti sa nekim odlukama aktuelnog političkog rukovodstva, takav vid iskoristiš kao izraz građanske neposlušnosti. Ali ako je čisti sebičluk, onda je ono što sam već naveo.
nekaže se osmansko nego osmanlijsko
trud da se ne plati porez Turčinu ostao ukorenjen i kad su Turci otišli a vi naišli u Srbiju, osjećaj za ne platit ni Srbiji jači od osjećaja za janjetinu i burek s mesa
Parking mora se plati
A to nije uveo Vučić

Poslednja izmena:

i ona tri hektara, njegova tašta u šemama mhe...nisu čista posla...sve mu to ne treba, ali petlja se u to

Поздрав добри људи. Не знам да ли се такав спот врти на ТВ-у пошто не гледам ТВ али на Јутјубу свако мало па искочи.
Да ли Новак Ђоковић подржава СНС или је то злоупотреба њега у политичке сврхе? Надам се да Новак не подржава ниједну странку пред следеће изборе.
Naravno da će i gospodin Đoković podržati Vučića i SNS, kao i svi drugi normalni ljudi u Srbiji ...

Jedna je stvar kad u političke svrhe koriste Đokovića koji je živ i zdrav, a sasvim druga je kad u iste te svrhe koriste Milicu Rakić recimo. Ovo drugo mi je sa strane političara daleko ogavnije od ovog prvog, plus Đoković ima jezik, umije da se zauzme za sebe. Čim on ćuti na ovakve "zloupotrebe", to znači da on nema ništa protiv što ga koriste u te svrhe.

Djokovic(i) su zajedno u kolu bas sa ovima. Oni i ne zele da se Srbija resi korupcije.

Jedna je stvar kad u političke svrhe koriste Đokovića koji je živ i zdrav, a sasvim druga je kad u iste te svrhe koriste Milicu Rakić recimo. Ovo drugo mi je sa strane političara daleko ogavnije od ovog prvog, plus Đoković ima jezik, umije da se zauzme za sebe. Čim on ćuti na ovakve "zloupotrebe", to znači da on nema ništa protiv što ga koriste u te svrhe.
On se onomad preko tvitera javio i podrzao demonstrante (Rio Tinto) da bi sledeceg dana
isto preko tvitera rekao da je on apolitican, da nije bas tako mislio, totalna relativizacija.

Back