Ko "mi"? Ko to "mi"? Vi... ti, tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i oni koji su uspeli da pobegnu...
Vidi, počeo si da brškaš lončiće. Kakv DOS? Kakva Beobanka i C Market? Šta pokušavaš, da skreneš sa teme? Kakv Lečić? Kakva TV lica? Vadiš neke teme od pre 20 i više godina, pa valjda i sam vidiš da to nema nikakve konekcije sa time da se Novak Đoković na velika vrata pojavio u reklamnoj kampanji sa Vučićm?
Stvar je vrlo prosta kao što rekoh. Ja kao nestranačka ličnost, čovek iz radničke klase, kao i mnogi drugi smo zgroženi.
Novak Đoković je svetski čovek, šta njemu treba u životu da se na bilo koji način uključuje u politiku? Šta će njemu taj mulj i talog vuda po brdvotoj Srbiji?
Sam sebe je ponizio, sam sebe je kompromitovao.
Novak Đoković je svetski sportista, državljanin Monaka, trenutno najpoznatiji živi Srbin na svetu, multimilioner, iskreni i nesebični patriota. Samo je jedan Novak Đoković. On kao takav nije smeo da dozvoli da pklekne. Ne može njemu Udba ništa, ucenjivali su ga ko zna za šta sve, iskoristili su priliku da u vezi legitimiteta i legalnosti papira u vezi kovida i ucenili ga. Vrlo verovatno. Bez obzira na sve to nije smeo sebi da dozvoli da se tako ponizi.
Kome se on zahvaljuje? Za šta se on to zahvaljuje Vučiću? Šta mu je to vlada Srbije pomogla? Sada ili bilo kada u životu? Pa jesu li uspeli na međunardno diplomatskom planu da omoguće Novaku da igra u Australiji.. pa nisu brate, jer van granica Srbije nisu sposobni ni za šta, osim da da kao optuženici sede ispred američkih prešednika, ili da ulaze na zadnja vrata, a u okviru granica Srbije su sposobni samo da otimaju.
Đoković malo pre objavljuje kako treba čuvati životnu sredinu, a onda ide da za zahvali čoveku koji od Srbije hoće da napravi smetlište i septičku jamu. Pa daj bre... sramota. Prvo je sramota što je uopšte ušao u domaći politički mulj, drugo je sramota na kakav način i sa kakvim ludakom je ušao da šuruje.
Prvo, sramota. Drugo, poniženje.