Сада им је и Новак издајник. Đokoviću, bruko! Novak podržava nasilje i obojenu revoluciju! (FOTO/VIDEO)

Информер, велике патриоте сви редом латиничари, чак и Информер се оглашава на латиници.​

Е моји велики Срби, да бар знате српско писмо. Од три коментара, само један зна такозвану неуставну ''српску латиницу'' која од 2006. године није ни службено писмо, док ово двоје користе енглески алфабет. Е

komentari​

Svi komentari

Slavica​

pre 11 sati
Bolje da ideš u penziju jer nisi više interesantan
166140Odgovori

Nikola Banic​

pre 11 sati
Zbog ovakih objava Djokovicu,Srbija koja te jevolela sada ce da te zamrzi pa i ja sa njima!
189166Odgovori

Zocky
pre 10 sati
Novace postujem sve sto si radeo ha Srbiju i gledao sam rado svaki tvoj mec, nadalje posle svog stava da podrzavas obojenu revoluciju vise nemam nikakvo dobro misljenje o tebi.

pazi aljekovi drugari koji su ga instruisali jos od savetnika tonija blera iz mi5&6

Гардијан: Истрајност и обим протеста знак да је Србија на прекретници

aljece, pa zovi blera sada da te posavetuje, veleizdajnice jedan!

a mister bin opet suze roni i orosava narod sa njima 😭:rida:

Марко Ђурић поново са прозора посматра протест на улици Београда (ВИДЕО)

:lol:
Мораш бити јак у поразу, поднеси то са бад мало достојанства и не цвили...

Само зато што јеее...истина? :lol:
Pa ne, nije. Svako ko je ocekivao neki 5. oktobar je plitak. Nije se ocekivala nikakva nasilna promena vlasti.

Protest i dalje traje, njemu popularnost se i dalje srozava, spavaci od 18-25 godina probudjeni i okrenio je klince protiv sebe. Bas mu sve ide od ruke...

Pa ne, nije. Svako ko je ocekivao neki 5. oktobar je plitak. Nije se ocekivala nikakva nasilna promena vlasti.

Protest i dalje traje, njemu popularnost se i dalje srozava, spavaci od 18-25 godina probudjeni i okrenio je klince protiv sebe. Bas mu sve ide od ruke...
Кад се извучеш из те чауре самоубеђивања у супротно од очигледног- видећеш и сам да вас је превеслао и да је никад јачи.
И ово не говорим са задовољством.
Чињеница је да је својом булументом шљама ојадио и народ и државу, и бес омладине на корупцију је више него оправдан.
Да би се ишта постигло, после свега- треба ићи у правцу формирања политичке организације, сличне "ПОКРЕТУ СНАГА СРБИЈЕ", и омести његов план о избегавању одговорности тако што ће само угасити странку коју води и направити нову; треба му тај план упропастити, отворити опцију да се политички пасивни укључе у тај покрет који не прихвата ту својеврсну "само-амнестију", и натерати режим да се суочи са лоповлуком у сопственим редовима.
Дакле- ако студентски протест не прерасте у политички субјект и не кандидухе своју идеју као конкуренцију на изборним листама- ово ће бити фијаско, и бесмислено губљење времена и енергије.

Кад се извучеш из те чауре самоубеђивања у супротно од очигледног- видећеш и сам да вас је превеслао и да је никад јачи.
И ово не говорим са задовољством.
Чињеница је да је својом булументом шљама ојадио и народ и државу, и бес омладине на корупцију је више него оправдан.
Да би се ишта постигло, после свега- треба ићи у правцу формирања политичке организације, сличне "ПОКРЕТУ СНАГА СРБИЈЕ", и омести његов план о избегавању одговорности тако што ће само угасити странку коју води и направити нову; треба му тај план упропастити, отворити опцију да се политички пасивни укључе у тај покрет који не прихвата ту својеврсну "само-амнестију", и натерати режим да се суочи са лоповлуком у сопственим редовима.
Дакле- ако студентски протест не прерасте у политички субјект и не кандидухе своју идеју као конкуренцију на изборним листама- ово ће бити фијаско, и бесмислено губљење времена и енергије.
Dobar ti je ovaj vic. Smesni ste mi svi vi koji smatrate da je on nekakav genije diplomatije i preinteligentan lik :D

Ja se nadam da hoce. I mislim da moraju to da urade.

Ima takvih koji su ubeđeni da je sve što oni kažu istina, ali im je obično onemogućen pristup internetu, za njihovo dobro.
Ако истину тражиш на интернету- то је зато што чекаш да ти је неко други изабере, јер ти ниси у стању да је препознаш.

Роки домаћине, нема те... јеси ли ти Ћ или Ђ?

Надам се да си Ђ.
Ваше ме поделице не импресионирају ич... :lol:
Како оно беше иде песма- "хиљаду километара од свих"...:smeker:

Quid est veritas?
Квид, про кво? :lol:
Мани, ниси ти толико глуп да не разумеш о чему говорим.
Све док се не решите тог условног рефлекса да бесните чим вам неко упити примедбу, предлог, савет- који се не уклапа у ваша политичка Јеванђеља.
Није вам никад пало на памет да примедбе могу да буду и добронамерне, и да и други не желе корупцију, буразерске комбинације, фукару у власти, и да, чак и кад греше- имају добру намеру?
Решавајте се тог нарцистичког манира свезнања, док још можете.
И ако се већ декларативно залажете да најбољи дођу на позиције власти- преиспитујте ту своју ману.

Квид, про кво? :lol:
Мани, ниси ти толико глуп да не разумеш о чему говорим.
Све док се не решите тог условног рефлекса да бесните чим вам неко упити примедбу, предлог, савет- који се не уклапа у ваша политичка Јеванђеља.
Није вам никад пало на памет да примедбе могу да буду и добронамерне, и да и други не желе корупцију, буразерске комбинације, фукару у власти, и да, чак и кад греше- имају добру намеру?
Решавајте се тог нарцистичког манира свезнања, док још можете.
И ако се већ декларативно залажете да најбољи дођу на позиције власти- преиспитујте ту своју ману.
Ti redovno svaku aktivnost protiv nepomenikovog režima proglašavaš smešnom, nepotrebnom, nedelotvornom, plaćeničkom itd.
Ali još te nisam čuo da predlažeš neko rešenje.

:lol:
Мораш бити јак у поразу, поднеси то са бад мало достојанства и не цвили...
ne glumi proroka kao npr. ovde
aha, znaci ovo je uslovno prorocanstvo, ali svejedno laznoprorokujes, nama ide super, a ti sedis na dve stolice, pa te ljudi pitaju jel si dj ili c
Ваше ме поделице не импресионирају ич... :lol:
jasno, ti si orao kao aljek, iznad svih nas:mrgreen: ides na dno zajedno sa cacijima:thumbdown:

Back