markons82
Elita
- Poruka
- 21.290
ovako......nisi me dobro razumeo.......ja protiv porodice đoković nemam ništa i samo mogu da im čestitam na postignutom uspehu............poštovanje buraz.......vidiš jutros kad smo komentarisali nešto oko đokovića naš knjigovođa reče da je moj otac,deda za poslednjih 46 godina koliko se moja porodica nalazi u privatnom poslu platila na ime poreza ovoj državi 100 puta više nego porodica đoković........znaš tema za razmišljanje.....
Stani, pa i da ti imas kompaniju u Monaku ne bi placao porez, tj bio bi simbolican. Zasto je vazno koliko je on platio porez i kojoj drzavi? Srbija je jedina veoma alava drzava kada je u pitanju placanje poreza, nikad joj nije dosta, a nikad nema para i svake godine podize namete. Reci mi, ko normalan hoce da placa porez takvoj drzavi, pogotovo neko kome je lako da izmesti svoju "firmu" kao nekom sportisti? Zasto da dajem pare politicarima kada mi nista nisu obezbedili? Svojim trudom i radom je zaradio pare, nije nikog pregazio u tome, ostetio, ne zaradjuje pare u Srbiji, zasto da placa?