Novak Djokovic. Da li placa porez u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuo sam da je prijavljen u nekoj drugoj drzavi, a da zivi u Srbiji, da bi izbegao placanje poreza u Srbiji.
Ako je to tacno, sto ga ne uhapse?
I da li je to tacno? Da li on zivi u Srbiji? Da li je prijavljen u nekoj drugoj drzavi?
I da ima jos IDIOTA koji ne poznaju zakon i postavljaju ovakve gluposti,
Ako mu je mesto prebivalista u drugoj zemlji i placa poreze u toj zemlji, ne postoji dvostruko oporezivanje. JEL TI JE JASNO.
KOJI su motivi za Boravak u drugoj zemlji su samo njegovi i ti i drugi mozete se slikati?????
On nije dosao do FABRIKA< ZEMLJE dobijanjem i mutnim radnjama vec zaradjuje po belom svetu.
Da li ti je jasno da sa zaradama u naprimer USA postoje takse na zaradu.
Ako Ja dobijem uLAS VEGAS Kasinu bilo kom, Duzan sam da platim,porez a po posebnom obrascu trazim povracaj poreza jer sam Gradjanin Kanade.
I ti i ostali pokrijte se USIMA i ostavite se svojih Zavisti i ljubomore.

placanje poreza (ako moras ista da platis) je najpatriotskiji cin koji gradjani mogu da urade.
ako Novak ne zivi u Srbiji, ni rec protiv njega necu reci, samo reci hvale.

porez koji platis ne ide politicarima u dzep. ide da se plate bolnice, skole, vatrogasci i sl. ko ne placa porez p*sa po svemu tome.
i drugi su svojim radom i trudom zaradili pare i placaju porez....
mislim ako je Novak bolji od ostalih, neka izglasaju zakon gde se Novak oslobadja dozivotno od poreza, nemam nista protiv, siguran sam da bi dobio 100% glasova u parlamentu.

Da u normalnim zemljama te pare idu za sve to , a kod nas , sve to sto si nabrojao , bolnice , skole , vatrogasci i sl. nikada nisu bile u gorem stanju . Pa gde onda idu sve te pare od poreza i PDV-a koji je veci nego u Americi , u Cikagu ( centar ) koji je najveci u Americi je 10 % a ovde je 18% . Zato ja podrzavam ne placanje poreza jer oni grabe u svoje dzepove i sami ne placaju porez . Da li znas da u Srbiji firme i drzavni organi ne placaju komunalije i najveci su duznici ali daleko bilo njima da iseku struju , nego nekim jadnim ljudima sa decom i bez zaposlenja .
Sto se Djokovica tice pre nego sto si postavio temu mogao si da odes na Google i da saznas gde zivi .

Cuo sam da je prijavljen u nekoj drugoj drzavi, a da zivi u Srbiji, da bi izbegao placanje poreza u Srbiji.
Ako je to tacno, sto ga ne uhapse?
I da li je to tacno? Da li on zivi u Srbiji? Da li je prijavljen u nekoj drugoj drzavi?

Uuuuuu. Aj ga apsimo i bijemo dok ne prizna :hahaha:
Umesto da apse i biju one ine tajkune i kriminalce koji nam se setaju ispred nosa i bukvalno nam se smeju u facu
A ne placaju nista. Sem naravno, u odredjene dzepove i to mnogo velike pare. Pa nam se posle ti u cije dzepove pare stignu jos vise smeju i jos zesce nas ponizavaju. Ako kad smo glupi
Nema on sta da placa porez u Srbiji, jer u njoj ne ostvaruje prihode. A na one koje ostvaruje, sigurno i da placa

Tesko nama ako ti tako tumacis zakon. Pogledaj malo zakon. On nije registrovana firma, on je sportista koji zivi u drugoj drzavi, a i cak da je firma, moze da se registruje u bangladesu pa da tamo placa porez. A koliko je para dao u dobrotvorne svrhe toliko ti sigurno neces zaraditi za ceo zivot, samim tim... pali....

Ako provede duze od 6 meseci u toku godine duzan je da placa srbiji porez, bar je tako u drugim drzavama

Ako provede duze od 6 meseci u toku godine duzan je da placa srbiji porez, bar je tako u drugim drzavama

Naravno da provodi...

grand-slam-tennis-wii-10.jpg

I da ima jos IDIOTA koji ne poznaju zakon i postavljaju ovakve gluposti,
Ako mu je mesto prebivalista u drugoj zemlji i placa poreze u toj zemlji, ne postoji dvostruko oporezivanje. JEL TI JE JASNO.
KOJI su motivi za Boravak u drugoj zemlji su samo njegovi i ti i drugi mozete se slikati?????
On nije dosao do FABRIKA< ZEMLJE dobijanjem i mutnim radnjama vec zaradjuje po belom svetu.
Da li ti je jasno da sa zaradama u naprimer USA postoje takse na zaradu.
Ako Ja dobijem uLAS VEGAS Kasinu bilo kom, Duzan sam da platim,porez a po posebnom obrascu trazim povracaj poreza jer sam Gradjanin Kanade.
I ti i ostali pokrijte se USIMA i ostavite se svojih Zavisti i ljubomore.

ima dosta idiota koji ne citaju sta sam napisao!
pitao sam gde mu je mesto prebivalista, nisam rekao da znam.
nisam pitao koji su mu motivi.
ako zeli da zivi na bilo kom mestu na zemlji, svaki je motiv legalan. i nikad necu ni postavljati pitanja, zato neko zivi negde, to je guranje nosa u tudje stvari. Ze pitam zasto, pitam gde.
niko nije rekao da je on nesto ukrao, to si ti nesto izmislio. to niko ni ne postavlja pitanje.
za druge ne znam, ja nit sam zavistan, nit sam ljubomoran.

ako zeli da zivi na bilo kom mestu na zemlji, svaki je motiv legalan. i nikad necu ni postavljati pitanja, zato neko zivi negde, to je guranje nosa u tudje stvari. Ze pitam zasto, pitam gde.
niko nije rekao da je on nesto ukrao, to si ti nesto izmislio. to niko ni ne postavlja pitanje.

Awwww...a ti jadan glup pa ne znas da ukucas Novak Djokovic u google i da vidis da mu pise za residence Monte Carlo....nego malo nase nevinasce odma da priupita, zasto Srbija ne uhapsi Djokovica.
:ok:
Cedin mali, vidi se ... nego ostavi se ti Novaka, tenisa, drzave i poreza, pa uzmi mecku da setas po ulici, a ne sutra da se odas porocima ko Ceda, pa igla u venu i te fore :mrgreen:

Ti si ZLONAMERAN,receno ti je 100x da zivi u MK,i zivi.Ali ti opet trtljas li trtljas,tebi je cilj da pljujes po najpopularnijem Srbinu trenutno.Zasto,zato sto si zloban i nisi Srbin.Eto zato.

Reko ne znam kako je u srbiji, pre par godina su bjorn borga capili na tu foru, ne znam dal se izvuko

Ako najmanje 183 dana u toku godine provedeš u Srbiji, onda se smatraš rezidentom i dužan si da platiš porez na dohodak.
Novak Djoković nema šanse toliko da provede s obzirom na turnirski kalendar i putešestvije po celom svetu.Niti se priprema za turnire ovde, niti letuje ovde, niti zimuje...
Borg se malo opusti kad je završio karijeru pa je u Švedskoj prebivao malo duže nego dok je bio aktivan igrač.

Ako najmanje 183 dana u toku godine provedeš u Srbiji, onda se smatraš rezidentom i dužan si da platiš porez na dohodak.
Novak Djoković nema šanse toliko da provede s obzirom na turnirski kalendar i putešestvije po celom svetu.Niti se priprema za turnire ovde, niti letuje ovde, niti zimuje...
Borg se malo opusti kad je završio karijeru pa je u Švedskoj prebivao malo duže nego dok je bio aktivan igrač.

Predpostavljao sam da je tako i u srbiji.
Borg nece se vise opusta hahah

Uuuuuu. Aj ga apsimo i bijemo dok ne prizna :hahaha:
Umesto da apse i biju one ine tajkune i kriminalce koji nam se setaju ispred nosa i bukvalno nam se smeju u facu
to nije niko rekao. kako ljudi vole da izrcu stvari.
za novaka ne znam gde zivi, ako provodi vise vremena u Srbiji nego u bilo kojoj drugoj drzavi, onda je stvar jasna. a ne znam koliko provodi vremena u Srbiji.

najjaci su mi ti koji kazu, nemojte da hapsite cecu, bolje je da uhapse ovog, ili onog.

zar ne bi bilo najpostenije da se uhapsi svako ko zasluzuje hapsenje (kada se prekrse neki zakoni)?

to nije niko rekao. kako ljudi vole da izrcu stvari.
za novaka ne znam gde zivi, ako provodi vise vremena u Srbiji nego u bilo kojoj drugoj drzavi, onda je stvar jasna. a ne znam koliko provodi vremena u Srbiji.

najjaci su mi ti koji kazu, nemojte da hapsite cecu, bolje je da uhapse ovog, ili onog.

zar ne bi bilo najpostenije da se uhapsi svako ko zasluzuje hapsenje (kada se prekrse neki zakoni)?

Zlonameran si a pravis se fin
To se zove biti pasivno-agresivan
Pozabavi se tom svojom osobinom, bolje nego Novakom
I pametan je sto ne placa porez ovde
Treba prvi put kad ne bude hteo da podrzi vlast, da mu posalju inspekciju koja bi mu naravno, "pronasla" nekoliko krivicnih dela, a onda bi ga djubrad gora od njega svalila u svoje blato

Awwww...a ti jadan glup pa ne znas da ukucas Novak Djokovic u google i da vidis da mu pise za residence Monte Carlo....nego malo nase nevinasce odma da priupita, zasto Srbija ne uhapsi Djokovica.
:ok:
Cedin mali, vidi se ... nego ostavi se ti Novaka, tenisa, drzave i poreza, pa uzmi mecku da setas po ulici, a ne sutra da se odas porocima ko Ceda, pa igla u venu i te fore :mrgreen:
znam da ima prebivaliste koje nije u Srbiji. ALI ako u Srbiji provodi vise vremena, nego tamo, onda mora porez na dobit da placa u Srbiji. Sta nije jasno?
pitao sam koliko vremena provodi u Srbiji. niko ne spori da je on prijavljen u nekoj drugoj drzavi.

opet me vredjas sa cedom.

Treba prvi put kad ne bude hteo da podrzi vlast, da mu posalju inspekciju koja bi mu naravno, "pronasla" nekoliko krivicnih dela, a onda bi ga djubrad gora od njega svalila u svoje blato

Mislim da je inteligentan decko i da ce na vreme uvideti koji su mu koreni i sta je od tog, nekada ponosnog i kulturnog naroda postalo. Osim govora mrznje, zavidnosti i neprosvercenosti, malo je ostalo od onih vrednosti kojima smo bili poznati:sad2:

a kako sam to zlonameran?
a evo, ovde opisuje takve sto si ti http://forum.krstarica.com/showthread.php/480084-Kult-licnosti-u-Srbiji

Mislim da je inteligentan decko i da ce na vreme uvideti koji su mu koreni i sta je od tog, nekada ponosnog i kulturnog naroda postalo. Osim govora mrznje, zavidnosti i neprosvercenosti, malo je ostalo od onih vrednosti kojima smo bili poznati:sad2:
na zalost, kod nas u Srbiji ima mnogo govora mrznje, zavidnosti i neprosvercenosti.
a ponosni smo bili oduvek i ostali smo, e sad da smo ikad bili kulturni.... to ne znam, putovao sam dosta po svetu i na zalost, ima mnogooo kulturnijeg sveta od nas Srba. Zao mi je zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back