spavach
Poznat
- Poruka
- 9.276
tacno sam znao da ce predati...isprozivo ga dzon mekenro..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RG je najveca sansa.
Igrao je u vreme Rafe Nadala.Ne slažem se. RG je GS koji je najmanje puta osvajao od 4. Sad da ga osvoji u 38. godini je po meni nemoguća misija jer RG je fizički najzahtevniji GS za osvajanje i tu je najveći rizik za povredom ako se telo preforsira u mečevima. Ja mu dosta veće šanse dajem na Vimbldonu.
Američki open mu takođe slabije leži i tu će biti teška konkurencija sa Sinerom kao favoritom broj 1.
Ajde koji je to veci favorit od njega na RG.
Puknuće mišića realno zahteva mesec i po da zaraste običnom čoveku.Koliko će trebat Noletu videt cemo.Ali ima veći problem.To njegovo puknuće je isto ono kad mu je dolazila ona Marijana u Melburn i spašavala ga(ako je to istina)Znači ima žarište u zadnjoj loži koje će uvek biti opasnost da se obnovimpovreda i kada je zaleči.Tako je to sa rupturama mišića.Da se upustim u najpesimisticnija predvidjanja i mastanja,
najlepse bi bilo da uzme po jos 1 RG i Wimbledon i da zavrsi karijejru sa lepim parnim brojkama.
10, 4, 8, 4 - 26
Imao bi i lep rekord koji bi i roboti tesko oborili, po 4 pobede na sva 4 GS-a.
Ali meni je uvek reper Federer, ako je on igrao ono finale Wimbledona 2019 sa 39 godina onda ce Boze zdravlja i Nole sa svojim vanserijskim telom moci bar toliko ako ne i malo duze.
Jedino sto se ne razumem u ozbiljnost ove povrede, nadam se da ce do RG-a imati dovljno vremena da je zaceli.
Sbbkbb.Alkaraz
Kao što rekoh Novak je u 38. godini života a RG je fizički najzahtevniji od 4 GS-a za osvajanje.
Sbbkbb.
U realnosti Alkaraz ga nikad nije dobio na RG.
U realnosti No1e nikad nije dobio Alkaraza na W.
U realnosti Novaku je mnogo lakse da igra na RG iz mnogo razloga. Kondicija mu nikad nije bila problem pa ni sada.
Od toga da covek dodje da brani titulu tamo, oni stave zvanican poster bez njega, a sa Alkarazom, pa onda neverovatan pritisak medija, koji je jednak ili jos veci nego u Australiji, gde mu se sve budale nakace na vrat, na stadionu niko ne navija za njega...
Ja napisah...Kazu lekari na osnovu snimka da je povreda preduboka i da ce trebati meseci da se to izleci.
Verovatno propusta sve ili veci deo sezone do RG-a.
E sad terapije mogu da ubrzaju oporavak, videcemo i koliko.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti/98713/djokovic-se-vraca-tek-za-rolan-garos/vest