Novak Đoković _II

Novak ce imati tezi zadatak jedino sa dopingovnim igračima.
Sa Sinerom i Alakrzom teško ko moze igrati u ovom momentu.Em su jako dobri em dopingovani(tolerise im se).
Njega su drzali u zatvoru u Australiji a ovoj dvojici ne smeju ni krv uzeti na ovom slemu.
Oni su dopingovani 24 sata svaki dan u godini.
Samim tim je svako takmičenje gde igraju neregularno.
Ali šta da se radi tako to ide mora svet imati 2 robota koji vuku.

Nole je pokazao da je pravi brat ovim postupkom!

Moje ogromno poštovanje, istini za volju s.rao sam previše o njemu. I ogrešio sam se o čoveka.

Kapa do poda i srećno koliko god igrao i gdegod igrao! :ok:
Јел ти то нова тактика да нас наведеш да престанемо да навијамо за Нолета :mrgreen:

Evo gledam Sinera 3 krug sa nekim amerikancem.4 gem gledam koncentrisano.Sve po starom pun je dopinga.Explozivan,turbo brz,ne umara se i dalje,mrtve ravnodušne face,hormona čovek nema.Sa njim ako ga puste "ovakvog" niko nema sanse.
Ko pit bul je čovek.Ko mreže između da nema !!!!!Bije li bije.Nema to smisla gledat.
On im neki nivo koji je jači i od Novakovog u najboljim danima.Novak je gubio setove.
Ovaj teško gubi obične poene.
Nerealno.
Nije za gledat.Jedino poklanja poene kada prebaci u 1 brzinu i ne igra punom snagom tj dopingom.
Ovaj Siner namerno pušta poene da ne ispada da bude tako očigledno da dobija strašno!

Poslednja izmena:
Јел ти то нова тактика да нас наведеш да престанемо да навијамо за Нолета :mrgreen:
Brzo ce on doc opet na svoje čim čuje da se Siner i dalje dopinguje.Ili Alkaraz pa pre Rafa.Da ih max brani da jedu šeike i travu.
Sinera su uhvatili a druge nisu jbg ne bi mu smeli dopustiti da igra godinu dve.Mada i kada se vrati opet će on na trovanje.
I ovu Igy puštaju da igra dopingovanu bože sačuvaj.
Nerealan turnir,tenis,sport.

Da se nisu Alkaraz i Siner nadopingovali i na taj način preuzeli primat do 50 bi Nole bio medju 5 igraca.
Gledam Sinera koji su to prevaranti.Da igra kako može i hoće sa nulom bi dobijao svaki set,več namerno popusti da bude koliko toliko da i on može izgubit.Ali nema šanse da njega itko dobije u 3 seta.

Evo gledam Sinera 3 krug sa nekim amerikancem.4 gem gledam koncentrisano.Sve po starom pun je dopinga.Explozivan,turbo brz,ne umara se i dalje,mrtve ravnodušne face,hormona čovek nema.Sa njim ako ga puste "ovakvog" niko nema sanse.
Ko pit bul je čovek.Ko mreže između da nema !!!!!Bije li bije.Nema to smisla gledat.
On im neki nivo koji je jači i od Novakovog u najboljim danima.Novak je gubio setove.
Ovaj teško gubi obične poene.
Nerealno.
Nije za gledat.Jedino poklanja poene kada prebaci u 1 brzinu i ne igra punom snagom tj dopingom.
Ovaj Siner namerno pušta poene da ne ispada da bude tako očigledno da dobija strašno!
Siner je u prethodnom kolu izgubio set od nekog lijevog igrača.

Pa naravno sve smišljeno pusti set da ne bude bas uvek 3/0 bilo bi ociglednije sve,pa se potrudi on sam da bude malo neizvesnije.Taktički sve.
Od kako se "masirao kremicom" samo je od Alkaraza izgubio.(36 pobeda 1 poraz)
Ako ga ne suspenduju on više neće ni od koga izgubiti .

Poslednja izmena:
Pratim ga otkako se pojavio na ATP turnirima. Prije nekoliko godina, kad sam bio moderator Tenisa, otvorio sam temu o njemu, još dok je bio malo poznat igrač.

Bio je pozitivan na doping prije malo manje od godinu dana. Nezasluženo nije kažnjen za to. Ali smiješno mi je čitati da se on redovno dopinguje. Da to tako može i drugi bi to radili. Doping kontrole su redovne na ATP turnirima. On je odličan teniser. I prije doping afere je sjajno igrao. Komentarisati da odlično igra jer je na dopingu je za mene tenisko neznanje.

Ја цео живот пратим тенис.
А то ми је постала и професија.
Сви имају успоне и падове, чак и Алкараз за којег се види да је нашикан...али кризира и губи мечеве.
Једино овај Тиролац нема никаву кризу, а то није нормално.
Сви су падали у игри, и Надал и Ђоковић ма било ко
али овај лик преко ноћи постаде неуморан, буквално преко ноћи...
Прича о повреди због које је пропустио Вимблдон и Олимпијске игре је за малу децу...
А да губи сетове, губи их...
али његов темпо не попушта већ неко време а то није нормално.
Не спорим да је врхунски играч, али је одједном постао неуморан...

Теби је бајка.
Мени није.
Цео свет зна за Надала и сви се праве мутави.
Агаси је узимао кокаин и сви су знали али су ћутали јер је био златна кока.
Неки су имали проблем са алкохолом, коцком и женама као Борис Бекер.
Опет се ћутало док су доносили кеш.
Такозвани досадни шампиони као Сампрас или Лендл или наш Новак нису занимљиви.
Цео свет зна и да се Синер шика баш као и Алкараз...
али ћуте јер треба срушити мрског Србина који је разбио њихову причу из снова...

Додатак...
Марија Шарапова је пала на леку за срчани ритам који су многи узимали.
Али кад су мењали прописе шта је дозвољено а шта не...
она није обавештена, а после као биле доступне информације...
Ига Швјонтек игра нормално, а Симону Халеп суспендовали...
Могу овако до сутра...
Сувише сам дуго у овом послу да не бих знао чиме се машина подмазује...
Ако нема нове звезде на помолу, јбг направи је на силу као Леброн Џејмса у кошарци...

Ne razumijem kako to, ponekad gubi setove, a neumoran je? Logično da sad igra bolje nego prije godinu, ili dvije. I Nole i Rafa su bili neumorni u njegovim godinama.
Ово једноставно није тачно.
Рафа је озбиљне повреде имао већ са 20 година
и увек падао у игри после Вимблдона...
Новак није могао да дише на терену због астме и падао у несвест скоро
сећам се 2007 у Умагу кад је замало завршио у Хитној помоћи...
Тек кад је решио проблем са алергијом на глутен и астмом, почео је да цепа...

Ne razumijem kako to, ponekad gubi setove, a neumoran je? Logično da sad igra bolje nego prije godinu, ili dvije. I Nole i Rafa su bili neumorni u njegovim godinama.
Nisu.

Pogledaj Madrid 2009. kad su odigrali 3 seta za 4 i po sata na sljaci.

I posle toga su se raspali.

Nadal je pobedio ali sutradan nije mogao da hoda u finalu i izgubio glat od Federera na sljaci!!!

Nikada ga posle toga Federer nije dobio na sljaci.

A da ne pricamo o posledicama toga.

Da je tu No1e toliko unistio Nadalu zdravlje sa vamos tamos da je ovaj nedelju dana posle toga ispao od Soderlinga na RG.

I do kraja sezone Nadal je bio raspadnut, nije osvojio nista, No1e jeste ali je i on pretrpeo veliku stetu i stres zbog tog meca.

Federer osvojio RG i W, a Delpo USO.

Eto a tad su imali 23 i 22 godine kao Siner ove i prosle.

E sad pogledaj od koga je No1e gubio te godine, od Gulbisa, Nieminena, Rodika, Hasa, Nadala, Federera, Mareja, Soderlinga...

Ovog ne moze da pobedi niko sem mozda Alkaraza kad je na max i na sljaci i travi sto nije tako dobar.

Za celu godinu on je izgubio samo od Alkaraza 3 puta, ima jedan poraz na sljaci gde ne zna da igra od Cicipasa i jedan na travi od Medvedeva gde isto ne zna da igra.

I sem toga ima samo jedan poraz na betonu od Rubljova kad se vratio posle OI na teren u Toronto.

Je l' shvatas koliko je to nemoguce i kolika je to prevara.

Prije nekoliko godina si mi pričao o tom meču u Madridu. Tad si mi dao link za taj meč. Pogledao sam taj meč. Odigrali su nestvaran tenis.

Ovdje smo danas pričali o tome da li Siner stalno igra dopingovan. Možda naivno vjerujem da na svim turnirima postoje doping kontrole i da niko ne može igrati dopingovan iz turnira u turnir. Volio bih da čujem mišljenje @Tzar.

Pogriješio sam kad sam rekao da su Nole i Rafa harali kad su bili mlađi. To je bilo jako davno, zaboravio sam. Poenta je da kulturno raspravimo za Sinerov doping.

Poslednja izmena:
Нема шта да се расправља за Синеров допинг.
Ни културно ни некултурно.
Човек је ДВА ПУТА пао на допинг тесту прошле године.
А и даље игра нормално.
Крај приче што се тиче поштења АТП мада смо то знали и раније...
Наравно да су му одузели неке бодове ретрактивно, да брука не буде потпуна.
Што се тиче листе дозвољених и недозвољених средстава, СВИ професионални лекари и физиотерапеути је имају.
Добијају СВАКУ ИЗМЕНУ која се појави и то МОРАЈУ да знају иначе не добију лиценцу за следећу годину.
Дакле, опрадања нема.

А што се тиче петљања са дозвољеним средствима...
ту је тек циркус...лекар само пријави да спортиста има неки проблем
а за њега треба неки лек са неким састојцима
Еееее али онда спортиста уместо дозе лека добије 10 доза месечно...
Систем је веома лако преварити јер су лекари корумпирани а нико не проверава тачност података.

Back