Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Naravno da ti nemas svoj stav nego ga korigujes prema svom idolu, tj bozanstvu. Cak i da ti je buduci rudnik litijuma pored kuce ti ces da podrzavas svoje bozanstvo sto se pravi gluv i slep na stvari koje se dogadjaju njegovom narodu. Zato sto 3 dana godisnje provede u domovini i boli ga kesa da li ce ljudi imati zatrovanu pijacu vodu ili nece. Na njega direktno to ne utice. Ali istovremeno mi izaziva odvratnost i gadjenje sto se isti bavi nedavanjem Kosova, zastitom afromaerikanaca u mrskoj mu Americi i prdjenjem o nekim zivotnim mudrostima.To nije njegov posao niti ima obavezu da o tome priča.
Naravno, isfrustrirani opsesivni hejter ne može da se suzdrži od toga da mu zameri što nešto random nije uradio.
Tenis se ne računa u danima nego u nastupima. Nastupio je 2019, nije mogao da nastupi 2020, 2021, 2022, onda nije nastupio 2023, nastupiće 2024.
Dakle nije nastupio jedne godine kada je teoretski mogao, što nije ništa čudno u tenisu za nekog iz vrha, zna se kako je teško uklapati rasporede nastupa kad igraš finala na praktično svim GS i Masters 1000 turnirima na kojima nastupiš.
Ostaješ glupi zli klovn koji temu zasipa isfrustriranim siktanjem.
Jedini ljudi koji mi se gade daleko vise od njega su njegovi ostrasceni fanovi, da ne kazem poltroni kao sto si ti i tvoji drugari sa teme.
Sto se tice vremena, autogol si zakucao sam sebi. Vreme se ne racuna prema teniskim turnirima nego prema broju dana / meseci u godini.
A proslo je 5 godina a ne 4 tako da nista nisi dobro napisao.
P.S. Pitanje za moderaciju koja aktivno pise na temi, da li je vredjanje u 3 poruke zaredom vama ok i simpaticno? Ako covek nema argumente da mi odgovori ne mora da mi pise licne uvrede.