Novak Đoković _II

Moje pitanje je bilo takvo da si mogao odgovoriti na njega. Nego nisi jer ti ne ide u prilog.
Odgovorio sam ti da nemam podatke o tom predsedniku a sad da guglam mrzi me.
Opsti odgovor je da je stvar izbora hoces li ici na razgovor / docek kod predsednika, i da sam sportista treba da proceni sa kim seda za sto.
Ako taj covek ugnjetava sopstveni narod 12 godina i najbahatiji je u istoriji onda ne zasluzuje da mu se dolazi na noge, moje misljenje.

Odgovorio sam ti da nemam podatke o tom predsedniku a sad da guglam mrzi me.
Opsti odgovor je da je stvar izbora hoces li ici na razgovor / docek kod predsednika, i da sam sportista treba da proceni sa kim seda za sto.
Ako taj covek ugnjetava sopstveni narod 12 godina i najbahatiji je u istoriji onda ne zasluzuje da mu se dolazi na noge, moje misljenje.
Postoji pdf politika, nema potrebe spamovati temu.

Super, hajde sada napisi koje sve prljave trikove su koristili igraci da sprece Noloa da osvoji bilo koji turnir na kojem je igrao u 2024. godini?
Sigurno postoji teorija zavere, samo se potrudi :D
.
Као и обично, ниси разумео поруку.

Ја не мислим да је Попирин својом повредом или "повредом" на било који начин штетио Новака па је изгубио меч.

То су твоије теорије да је Новак симулирањем повреде оштетио противнике до те мере да су губили мечеве које би иначе могли да добију.

-

@Mačkoni
ili stavljaj link,i autor fotografije ili više uopšte ne stavljaj
ovakve slike podležu autorskom pravu
sve drugo biće brisano

@Mačkoni
ili stavljaj link,i autor fotografije ili više uopšte ne stavljaj
ovakve slike podležu autorskom pravu
sve drugo biće brisano
Zanimljivo kako prethodnih godina niko nije pozivao da se kace linkovi i autori fotografije...Ali nije problem :)

.
Као и обично, ниси разумео поруку.

Ја не мислим да је Попирин својом повредом или "повредом" на било који начин штетио Новака па је изгубио меч.

То су твоије теорије да је Новак симулирањем повреде оштетио противнике до те мере да су губили мечеве које би иначе могли да добију.

-
Novak jej najveci majstor za te stvari, ne moze niko da se meri sa njim.

Đoković prvi ispod crte

Rani poraz Novaka Đokovića na US Openu ugroziće njegovu poziciju u borbi za plasman na završno ATP Finale u Torinu.

............

Nole je osvojio ono što je hteo ... čisto sumnjam da će pokušavati išta što se tiče ATP finala
Nije dobro.

Nije mi samo jasno zasto je igrao na svim turnirima ako mu nisu bili znacajni? Mogao je da ih preskoci i da se odmori.

Back