Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.753
Pogubio se, nema više šta da izmisli da bi opravdao svoju bruku i neznanje....
Од 2018. до 2022. Надал је узео 6 ГС, ето колико је био посустао...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogubio se, nema više šta da izmisli da bi opravdao svoju bruku i neznanje....
.
.Pogubio se, nema više šta da izmisli da bi opravdao svoju bruku i neznanje...

Pa indijanci su bili i Nadalu, mada na RG je bio nepobediv protiv bilo kojeg protivnika, a sa ostale turnire....hm..
Федерер је давно пре тога престао да му буде конкуренција у мечевима на три добијена сета.
.
.Pa indijanci su bili i Nadalu, mada na RG je bio nepobediv protiv bilo kojeg protivnika, a sa ostale turnire....hm.

На почетку каријере су биле ситуације да Ноле игра против Надала и изгуби, а онда после меча њега тестирају, а Надала неМожда исплива јер досад је био заштићен као бијели медвјед, у Аустралију је улазио без пасоша кад год хоће, све му је било подешено типа противници на многим турнирима... Никад му нису тражили тестирање на допинг, нарочито не пред сам меч...
Aha, od tih nabrojanih Safin i Rodik imaju pozitivan skor sa princom od Monaka Nolouxom.
Па јесте, није имао трновит пут до успеха где би га чекали асови као што су Филипусис, Сафин, Родик, Хјуит, остарели Агаси, Багдатис, Фернандо Гонзалес.
Посрећило му се да финала игра против индијанаца Андерсона (који је пре тога откачио индијанца Федерера који је имао 2:0 у сетовима), па дел Потра, Надала, Федерера (имао две меч лопте у најдужем финалу у историји Вимболдона, 4h и 57min. и попушио), Медведева...
.
Toliko su losi bili.#nijesedesiloНа почетку каријере су биле ситуације да Ноле игра против Надала и изгуби, а онда после меча њега тестирају, а Надала не

Po ovome sto si nabrojao smo medju najgorima na svetu, bolje nemoj pozivati na izbore, leba ti. Jedna od preostalih diktatura smo mi.zato sto dolazi iz srbije, a na zapadu srbija je korumpirana drzava pa je i logicki novak isti i svaki gradjanin srbije....dok je zapad, evropa i spanija sve postene zemlje, ciste ko suza, ne varaju, ne kradu, ne lazu, ne namjestaju izbore, ne postoji korupcija..
На почетку каријере су биле ситуације да Ноле игра против Надала и изгуби, а онда после меча њега тестирају, а Надала не
Десило се више пута#nijesedesilo![]()

.Aha, od tih nabrojanih Safin i Rodik imaju pozitivan skor sa princom od Monaka NolouxomToliko su losi bili.

Ako kazes "Majke mi" odmah cu ti poverovati. Ne treba linkДесило се више пута![]()
Da, imaju. Da neces mozda to da osporis, strucnjak?Ahahaha, Safin i Rodik imaju pozitivan skor sa Novakom, kakva genijalnost argumentacije![]()
.Da, imaju. Da neces mozda to da osporis, strucnjak?![]()
Ima ga i Marko Đoković.
Мислим да и Типсаревић има позитиван скор са Нолетом, нисам сигуран.
.