Novak Đoković _II

.
Од 2018. до 2022. Надал је узео 6 ГС, ето колико је био посустао...

Федерер је давно пре тога престао да му буде конкуренција у мечевима на три добијена сета.

.
Pa indijanci su bili i Nadalu, mada na RG je bio nepobediv protiv bilo kojeg protivnika, a sa ostale turnire....hm.

Pa indijanci su bili i Nadalu, mada na RG je bio nepobediv protiv bilo kojeg protivnika, a sa ostale turnire....hm.
.
Па јесте, није имао трновит пут до успеха где би га чекали асови као што су Филипусис, Сафин, Родик, Хјуит, остарели Агаси, Багдатис, Фернандо Гонзалес.

Посрећило му се да финала игра против индијанаца Андерсона (који је пре тога откачио индијанца Федерера који је имао 2:0 у сетовима), па дел Потра, Надала, Федерера (имао две меч лопте у најдужем финалу у историји Вимболдона, 4h и 57min. и попушио), Медведева...

.

Novak Đoković je posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama oborio nekoliko rekorda.
Srpski šampion je postao najstariji teniser koji je osvojio Olimpijski turnir, a drugi da je tao je prvi teniser koji je osvojio zlatnu medalju, a da nije izgubio niti jedan set od povratka tenisa na Olimpijske igre, što se desilo 1988.
Podsetimo, Nole je redom savladao Ebdena iz Australije, Nadala iz Španije, Kepfera iz Nemačke, Cicipasa iz Grčke i Musetija iz Italie.

I na kraju u epskom finalu Karlosa Alkaraza iz Španije.

Na svim ovim mečevima bilo je 2:0 za Novaka Đokovića.

Elon Musk
Congratulations!
🇷🇸

Можда исплива јер досад је био заштићен као бијели медвјед, у Аустралију је улазио без пасоша кад год хоће, све му је било подешено типа противници на многим турнирима... Никад му нису тражили тестирање на допинг, нарочито не пред сам меч...
На почетку каријере су биле ситуације да Ноле игра против Надала и изгуби, а онда после меча њега тестирају, а Надала не

zato sto dolazi iz srbije, a na zapadu srbija je korumpirana drzava pa je i logicki novak isti i svaki gradjanin srbije....dok je zapad, evropa i spanija sve postene zemlje, ciste ko suza, ne varaju, ne kradu, ne lazu, ne namjestaju izbore, ne postoji korupcija..

.
Па јесте, није имао трновит пут до успеха где би га чекали асови као што су Филипусис, Сафин, Родик, Хјуит, остарели Агаси, Багдатис, Фернандо Гонзалес.

Посрећило му се да финала игра против индијанаца Андерсона (који је пре тога откачио индијанца Федерера који је имао 2:0 у сетовима), па дел Потра, Надала, Федерера (имао две меч лопте у најдужем финалу у историји Вимболдона, 4h и 57min. и попушио), Медведева...

.
Aha, od tih nabrojanih Safin i Rodik imaju pozitivan skor sa princom od Monaka Nolouxom :lol: Toliko su losi bili.

zato sto dolazi iz srbije, a na zapadu srbija je korumpirana drzava pa je i logicki novak isti i svaki gradjanin srbije....dok je zapad, evropa i spanija sve postene zemlje, ciste ko suza, ne varaju, ne kradu, ne lazu, ne namjestaju izbore, ne postoji korupcija..
Po ovome sto si nabrojao smo medju najgorima na svetu, bolje nemoj pozivati na izbore, leba ti. Jedna od preostalih diktatura smo mi.

Aha, od tih nabrojanih Safin i Rodik imaju pozitivan skor sa princom od Monaka Nolouxom :lol: Toliko su losi bili.
.
Па поредили смо противнике у финалима када је, како тврдиш, била слабија конкуренција и Новак се ето, шетао до трофеја.

И сада ми још кажи да су та двојица јачи противници од Надала и Федерера када их је Ноле у овом периоду побеђивао у финалима.

Сама чињеница да су дошли до финала говори колико су у том тренутку били слаби играчи.

Надал узео 6 ГС у периоду када је Новак узео 12, а Федерер је 2019. против Новака одиграо пет сетова у најдужем финалу икада одиграном у Вимблдону (4 сата и 57 минута је трајао меч) и у петом сету на свој сервис имао две везане меч лопте, колико је био слаб...

.

Ja stvarno ne znam kako se vama da nadmudrivati se sa trolom.
Ajde da je njemu dosadno u životu.
Ali, on vas zaiebava, koliko god se vi njemu smejali.
On nije kreten koji ne razume činjenice, iako je hejter i to iz LIČNIH razloga što je i sam rekao.
On vas zaiebava.
Ako vas zabavlja nastavite.
Ja ću ipak da pišem samo kad Novak ostvari neki rezultat na terenu.

Back