Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.876
Нема смисла, преврћеш по 2017. години, срам те било!.
![]()
.
Мачкони је ГОАТ лоших прогноза.
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема смисла, преврћеш по 2017. години, срам те било!.
![]()
.
.

.Нема смисла, преврћеш по 2017. години, срам те било!![]()
Ti si moj najverniji fan ovde.
![]()
.
.

Čitaj, dete, možda nešto i naučiš..
Ма јок, само се присећам.
Типа, Куцамо на врата заборављених асова.
.
ovo je baš sramoćenje na max.
![]()
.
.
Можда исплива јер досад је био заштићен као бијели медвјед, у Аустралију је улазио без пасоша кад год хоће, све му је било подешено типа противници на многим турнирима... Никад му нису тражили тестирање на допинг, нарочито не пред сам меч...Ti si moj najverniji fan ovde
Pazi, upravo kao sto sam napisao, bez prvog servisa nema sta da igra, Nolo je bas to dramaticno popravio u narednim godinama i servis mu je postao veoma vazno oruzje, za razliku od ranije karijere. I u finalu ga je spasao vise puta bas servis. A sto se tice kretnje, mozda jednog dana isplivaju neki neprijatni podaci oko toga sta je i koliko koristio...![]()
Nadaj se baba vanga samo ti to neces doziveti umreces u zlobiTi si moj najverniji fan ovde
Pazi, upravo kao sto sam napisao, bez prvog servisa nema sta da igra, Nolo je bas to dramaticno popravio u narednim godinama i servis mu je postao veoma vazno oruzje, za razliku od ranije karijere. I u finalu ga je spasao vise puta bas servis. A sto se tice kretnje, mozda jednog dana isplivaju neki neprijatni podaci oko toga sta je i koliko koristio...![]()
.Ti si moj najverniji fan ovde
Nole legenda ima takav organizam da se nadrogira, odigra meč i onda popije vodu sa limunom i đumbirom .. sve supstance u roku od dva minuta ispare iz tela a on bude čist na doping testu.. jedini na svetu to može zato što je on Srbin sin Božji.. Srbenda Bog ga je takvog napravio jbg a Mačkoni i ostali hejteri jedu mda od muke jer Nadal , Federer i ostali to ne mogu pa gledaju u leđa i duvaju krac najboljem svih vremena.
Морам да признам да си прилично забаван и твоји уписи ме увек орасположе..
Што се тиче супстанци, ако је Ноле успео све ове године да их магарчи, е нека их је намагарчио.
Остало је јасно.
.
Ноло мрка коканиђу и плеше тениса ко Ружа памуклија.Ti si moj najverniji fan ovde
Pa jednom je izbegao testiranje, kao da ne poremeti rutinu... kako da neМожда исплива јер досад је био заштићен као бијели медвјед, у Аустралију је улазио без пасоша кад год хоће, све му је било подешено типа противници на многим турнирима... Никад му нису тражили тестирање на допинг, нарочито не пред сам меч...
Ne sve godine, od 2011 i doktora Cetojevica.
Морам да признам да си прилично забаван и твоји уписи ме увек орасположе..
Што се тиче супстанци, ако је Ноле успео све ове године да их магарчи, е нека их је намагарчио.
Остало је јасно.
.
.Ne sve godine, od 2011 i doktora Cetojevica![]()
.Nole legenda ima takav organizam da se nadrogira, odigra meč i onda popije vodu sa limunom i đumbirom .. sve supstance u roku od dva minuta ispare iz tela a on bude čist na doping testu.. jedini na svetu to može zato što je on Srbin sin Božji.. Srbenda Bog ga je takvog napravio jbg a Mačkoni i ostali hejteri jedu mda od muke jer Nadal , Federer i ostali to ne mogu pa gledaju u leđa i duvaju krac najboljem svih vremena
Bilo bi dobro izvući listu šta je sve osvojio od tog datuma naovamo.
Ма јок, само се присећам.
Типа, Куцамо на врата заборављених асова.
.

Mozete da mi ga izvučete slobodnoBilo bi dobro izvući listu šta je sve osvojio od tog datuma naovamo![]()
Избјегава он то ево четврт вијека, никако да му доакају.Pa jednom je izbegao testiranje, kao da ne poremeti rutinu... kako da ne![]()
Овако напамет, рекао бих да је (скоро) све рекорде пообарао управо након тога.Bilo bi dobro izvući listu šta je sve osvojio od tog datuma naovamo![]()

Poduvao si ga sinko, sada se navikavaj na to da budeš predmet sprdnje, mada nije kao da to već nisi bioMozete da mi ga izvučete slobodno![]()
.Bilo bi dobro izvući listu šta je sve osvojio od tog datuma naovamo![]()
Poduvaj ga tvom tati koji te je tako vaspitaoPoduvao si ga sinko, sada se navikavaj na to da budeš predmet sprdnje, mada nije kao da to već nisi bio![]()
Pa naravno, 2017 je Federer imao 36 godina a Nadal je poceo da posustaje. Protiv indijanaca je na mufte sve to osvojio.
Па ево, у периоду од 2018. само ГС је узео 12 + прекјуче ОИ.
Колико је (без ОИ) освојио у читавој каријери Рој Емерсон, а више од, између осталих, Борга и Лејвера (11), Лендла и Агасија (8), Њукомба, Мекинроа, Виландера (7) ... да не набрајам осталу боранију.
.

.Pa naravno, 2017 je Federer imao 36 godina a Nadal je poceo da posustaje. Protiv indijanaca je na mufte sve to osvojio![]()
Mozete da mi ga izvučete slobodno![]()
Poduvaj ga tvom tati koji te je tako vaspitao![]()