Novak Đoković _II

.
dql9a7E.jpg

.
Мачкони је ГОАТ лоших прогноза.

.
Нема смисла, преврћеш по 2017. години, срам те било! :lol:

.
dql9a7E.jpg

.
Мачкони је ГОАТ лоших прогноза.

.
Ti si moj najverniji fan ovde :mazipsa:

Pazi, upravo kao sto sam napisao, bez prvog servisa nema sta da igra, Nolo je bas to dramaticno popravio u narednim godinama i servis mu je postao veoma vazno oruzje, za razliku od ranije karijere. I u finalu ga je spasao vise puta bas servis. A sto se tice kretnje, mozda jednog dana isplivaju neki neprijatni podaci oko toga sta je i koliko koristio... :lol:

Pazi, upravo kao sto sam napisao, bez prvog servisa nema sta da igra, Nolo je bas to dramaticno popravio u narednim godinama i servis mu je postao veoma vazno oruzje, za razliku od ranije karijere. I u finalu ga je spasao vise puta bas servis. A sto se tice kretnje, mozda jednog dana isplivaju neki neprijatni podaci oko toga sta je i koliko koristio... :lol:
Можда исплива јер досад је био заштићен као бијели медвјед, у Аустралију је улазио без пасоша кад год хоће, све му је било подешено типа противници на многим турнирима... Никад му нису тражили тестирање на допинг, нарочито не пред сам меч...

Nadaj se baba vanga samo ti to neces doziveti umreces u zlobi

.
Морам да признам да си прилично забаван и твоји уписи ме увек орасположе..

Што се тиче супстанци, ако је Ноле успео све ове године да их магарчи, е нека их је намагарчио.

Остало је јасно.

.

.

Што се тиче супстанци, ако је Ноле успео све ове године да их магарчи, е нека их је намагарчио.

Остало је јасно.

.
Nole legenda ima takav organizam da se nadrogira, odigra meč i onda popije vodu sa limunom i đumbirom .. sve supstance u roku od dva minuta ispare iz tela a on bude čist na doping testu.. jedini na svetu to može zato što je on Srbin sin Božji.. Srbenda Bog ga je takvog napravio jbg a Mačkoni i ostali hejteri jedu mda od muke jer Nadal , Federer i ostali to ne mogu pa gledaju u leđa i duvaju krac najboljem svih vremena

Ноло мрка коканиђу и плеше тениса ко Ружа памуклија.

Можда исплива јер досад је био заштићен као бијели медвјед, у Аустралију је улазио без пасоша кад год хоће, све му је било подешено типа противници на многим турнирима... Никад му нису тражили тестирање на допинг, нарочито не пред сам меч...
Pa jednom je izbegao testiranje, kao da ne poremeti rutinu... kako da ne :D

.

Остало је јасно.

.
Ne sve godine, od 2011 i doktora Cetojevica :D

Nole legenda ima takav organizam da se nadrogira, odigra meč i onda popije vodu sa limunom i đumbirom .. sve supstance u roku od dva minuta ispare iz tela a on bude čist na doping testu.. jedini na svetu to može zato što je on Srbin sin Božji.. Srbenda Bog ga je takvog napravio jbg a Mačkoni i ostali hejteri jedu mda od muke jer Nadal , Federer i ostali to ne mogu pa gledaju u leđa i duvaju krac najboljem svih vremena
.
Ма пази, ако је неко био не под лупом, већ под електронским микроскопом по том питању, то је Ноле.

Усред тениске идиле Федерер/Надал почетком прошле декаде, појављује се неки клинац који почне да их млати ко волове у купусу где год их дохвати.

Мислим да је обојицу у то време спонзорисао Најки и сада ће сва та пословно-спортска машинерија окупљена око њих двојице да пусти неког клинца који се боде и нашмркава да им квари посао.

Нереално.

.

Poslednja izmena:
Bilo bi dobro izvući listu šta je sve osvojio od tog datuma naovamo 😄
.
Па ево, у периоду од 2018. само ГС је узео 12 + прекјуче ОИ.

Колико је (без ОИ) освојио у читавој каријери Рој Емерсон, а више од, између осталих, Борга и Лејвера (11), Лендла и Агасија (8), Њукомба, Мекинроа, Виландера (7) ... да не набрајам осталу боранију.

.

.
Па ево, у периоду од 2018. само ГС је узео 12 + прекјуче ОИ.

Колико је (без ОИ) освојио у читавој каријери Рој Емерсон, а више од, између осталих, Борга и Лејвера (11), Лендла и Агасија (8), Њукомба, Мекинроа, Виландера (7) ... да не набрајам осталу боранију.

.
Pa naravno, 2017 je Federer imao 36 godina a Nadal je poceo da posustaje. Protiv indijanaca je na mufte sve to osvojio :lol:

Pa naravno, 2017 je Federer imao 36 godina a Nadal je poceo da posustaje. Protiv indijanaca je na mufte sve to osvojio :lol:
.
Од 2018. до 2022. Надал је узео 6 ГС, ето колико је био посустао...

Федерер је давно пре тога престао да му буде конкуренција у мечевима на три добијена сета.

.

Back