NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0 u singlu, 1 u dubluМа шта је за Рожеа једно обично ОИ злато? Ништа. Он их има... колико оно бијеше, забројах се.![]()
Ima vilicu kao da je prešao moreuz zajedno sa Tarikom ibn Zijadom.Ovo dete definitivno ima nešto u sebi, nesto veliko
https://www.espn.com/olympics/story...alcaraz-says-pressure-got-loss-novak-djokovic
"I think I put more pressure on myself because I was playing for Spain, for the Spaniards," Alcaraz said. "I felt that I let the Spanish people down by not winning the gold."
Dođe mi da mu puknem disciplinsku preko ušiju i kažem tikvane, ti si ponos jbne Španije i njenog naroda za sve što si do sada uradio. I ove njegove suze me strasno podsjećaju na one Novakove iz 2008 iz Pekinga, jbm mu mater, sumnjam da ću ikada navijati za njega ali vidiš da ne igra samo za sebe i svoju guzicu, igra za nešto što je veće od njega, koliko to konta ne znam ali sigurno instinktivno osjeća.
Siguran sam da prati Krstu, zato mu šaljem sledeću poruku,
Mali, kad istinski skontaš zašto si juče izgubio a zašto je Novak pobijedio, ali istinski, kad ti ta spoznaja postane dio tebe, tog momenta ćeš ga prestići i postati GOAT
.Погледај још једном меч ја сам га вратио преко еона Новак је прилично сигуран да добија меч.
Онако неоптерећено без адреналина и страха меч изгледа другачије.
Једини гаф Новаков је био одбрана од брејка када је на његов сервис Алкараз водио са 40:0 кад је то одбранио мислим да је меч ишао у смеру Ђоковића не тско баш ноктима егал већ прилично уверљиво егал али не винерима.
Ни мечеви са Надалом нису били спектакуларни Новаком цећ више сензацонални Рафиним форхендима али на крају Рафа губи
Jbga, malo si brutalan, meni na slici u ovom linku što sam priložio više na Slavka Štimca liči.Ima vilicu kao da je prešao moreuz zajedno sa Tarikom ibn Zijadom.
Lik mi je odvratan, toliko dobar u tenisu, fin i fizički gadan.
Garant ga dopinguju, kao što neko reče.
Има их још који нису схватили али су му се приближили.Ovo dete definitivno ima nešto u sebi, nesto veliko
https://www.espn.com/olympics/story...alcaraz-says-pressure-got-loss-novak-djokovic
"I think I put more pressure on myself because I was playing for Spain, for the Spaniards," Alcaraz said. "I felt that I let the Spanish people down by not winning the gold."
Dođe mi da mu puknem disciplinsku preko ušiju i kažem tikvane, ti si ponos jbne Španije i njenog naroda za sve što si do sada uradio. I ove njegove suze me strasno podsjećaju na one Novakove iz 2008 iz Pekinga, jbm mu mater, sumnjam da ću ikada navijati za njega ali vidiš da ne igra samo za sebe i svoju guzicu, igra za nešto što je veće od njega, koliko to konta ne znam ali sigurno instinktivno osjeća.
Mali, kad istinski skontaš zašto si juče izgubio a zašto je Novak pobijedio, ali istinski, kad ti ta spoznaja postane dio tebe, tog momenta ćeš ga prestići i postati GOAT
Ima on sve što mu je potrebno da bude veliki šampion, ali ne i GOAT, za to treba da ga posluži i telo a ono ga sve češće sabotira. Sigurno ga dosta pumpaju poludozvoljenim supstancama ali to nije toliko bitno, koliko je bitno da njegovo telo verovatno neće trajati dovoljno da dostigne Novaka. Previše podseća na Nadala u svemu, dobrom i lošem.Ovo dete definitivno ima nešto u sebi, nesto veliko
Carlos je do sada osvojio daleko vise nego bilo koji teniser pre njega u tim godinama. I nema sta da se nervira, srebro je fantastican uspeh na OI. Istini za volju, svojim neiznudjenim greskama je dosta pomogao Nolou, sve je to moglo da ode i u drugom smeru, ali nije. Da ga je razvalio 6:1 6:2 pa da razumem da je tuzan...Ovo dete definitivno ima nešto u sebi, nesto veliko
Dok je Nolo cudo od coveka na prirodan nacin, sa sveze operisanim kolenom leti po terenu i proklizava u spagu.Ima vilicu kao da je prešao moreuz zajedno sa Tarikom ibn Zijadom.
Lik mi je odvratan, toliko dobar u tenisu, fin i fizički gadan.
Garant ga dopinguju, kao što neko reče.

Sa ovakvom igrom do 30. godine moze da stigne do 20 GS.Ima on sve što mu je potrebno da bude veliki šampion, ali ne i GOAT, za to treba da ga posluži i telo a ono ga sve češće sabotira. Sigurno ga dosta pumpaju poludozvoljenim supstancama ali to nije toliko bitno, koliko je bitno da njegovo telo verovatno neće trajati dovoljno da dostigne Novaka. Previše podseća na Nadala u svemu, dobrom i lošem.
Nista, ne moze da bude goat jer je to Federer. Njegov uticaj na tenis kao sport je nemerljiv, jer bez njega ne bismo imali ni Nadala ni Nolu.Šta bi trebalo da uradi da bi ga ti priznao kao GOATa?
PlakyNista, ne moze da bude goat jer je to Federer. Njegov uticaj na tenis kao sport je nemerljiv, jer bez njega ne bismo imali ni Nadala ni Nolu.
To je to, ne postoji ništa što bi tebe okrenulo da priznaš da je najbolji.Nista, ne moze da bude goat jer je to Federer. Njegov uticaj na tenis kao sport je nemerljiv, jer bez njega ne bismo imali ni Nadala ni Nolu.
Da bi bio bolji od Novaka, ne samo da treba da poobara sve njegove nedostižne rekorde, već to treba da uradi protiv protivnika boljih od onih koje je imao Novak.Sa ovakvom igrom do 30. godine moze da stigne do 20 GS.
Promeni dileraNista, ne moze da bude goat jer je to Federer. Njegov uticaj na tenis kao sport je nemerljiv, jer bez njega ne bismo imali ni Nadala ni Nolu.
Ako hoćeš da kažeš da se dopinguje, ne dopinguje se.Dok je Nolo cudo od coveka na prirodan nacin, sa sveze operisanim kolenom leti po terenu i proklizava u spagu.
Da![]()
Много, али МНОГО је грђе кад изгубиш овако на пар лопти него кад те неко помете. Овако и те како има да ти буде жао јер да је само понека лоптица била кража, дужа, јача... а онако ти скоро свеједно, изгубио па изгубио.Carlos je do sada osvojio daleko vise nego bilo koji teniser pre njega u tim godinama. I nema sta da se nervira, srebro je fantastican uspeh na OI. Istini za volju, svojim neiznudjenim greskama je dosta pomogao Nolou, sve je to moglo da ode i u drugom smeru, ali nije. Da ga je razvalio 6:1 6:2 pa da razumem da je tuzan...