Novak Đoković _II

Ko si bre ti da ja tebi navodim?
Ali kad već pitaš
gubio je Nadal od Novaka na ovaj isti način.
I ne samo Nadal.
Umesto što kriješ da mrziš Novaka jednako kao Mačkoni
(ako nisi njegov klon, što je moguiće) nađi smisao života.
Ja ga imam, a to nije mlaćenje prazne slame sa teniskim neznalicama.

Koji tu ..... druze, sta skaces ko poparen. Pratim i igram tenis rekreativno i mogu da ti ga predajem.
Znaci ni Nadal ni Federer nisu ovako mlitavo igrali ni jedno finale slema u zivotu (osim ajde onaj RG 2008). Nije problem sto je izgubio nego sto se nije ni pojavio na terenu. Bolje bi bilo da je predao pre pocetka meca ako mu se nije igralo.

Poslednja izmena od moderatora:
Живи били па видели...
изаћи ће истина једном...
Нико не порасте дупло уздуж и попреко у мишићној маси за годину дана, а да није дрогераш.
Нико. Чак ни Сталоне или Шварценегер, који су после имали и проблеме због тога.
Да игра феноменално, игра...али нико осим њега и Надала није овако ниоткуда утрчао на број 1.
Нико. Ни близу. Меи довољно за оправдану сумњу.
А толико "чуда" су испали дрогераши на крају...
у бицилизму, атлетици, тенису, шта сам све видео за ово година..
Мали је благо речено сумњив.
Али то је већ друга тема..

Stoji da citav spanski sport nema vise nikakav kredibilitet.. Od dr Fuentesa pa naovamo njihov sport je eksplodirao na svim poljima..fudbal, kosarka, tenis, biciklizam..sto je prakticno nemoguce u zemlji od 45 mil stanovnika.. nisu oni ni Amerika, Kina ili CCCP. Jbg stiti ih drzava i unistava dokaze.. to je sto je.

Mali se opasno sprica, Spanci su uvek tu bili u topu.
Uzima ozbiljne supstance iz podruma labaratorije u La Corunji.
I Rafa je uzimao .Nista to novo nije.Novak i da je bio tri puta bolji izgubio bi.I da je sest puta bolhe igrao u 23 seta bi izgubio.
Da mu provere krv i daju na detaljne analize sve bi bilo jasno.
Nije to atp u interesu kao ni Nba crncugama.Odlazi cirkus iz naseg malog grada.
I Siner smrce.Ne umara se brale taj.
Na zadnjem mecu ga preseklo "nesto"!Jeo pasulj pa se naduo.

Живи били па видели...
изаћи ће истина једном...
Нико не порасте дупло уздуж и попреко у мишићној маси за годину дана, а да није дрогераш.
Нико. Чак ни Сталоне или Шварценегер, који су после имали и проблеме због тога.
Да игра феноменално, игра...али нико осим њега и Надала није овако ниоткуда утрчао на број 1.
Нико. Ни близу. Меи довољно за оправдану сумњу.
А толико "чуда" су испали дрогераши на крају...
у бицилизму, атлетици, тенису, шта сам све видео за ово година..
Мали је благо речено сумњив.
Али то је већ друга тема..
TALKSPORT-Carlos-Alcaraz.jpg

Рекао је што сам и очекивао.
Супротно очекивањима мрзитеља, неће још у пензију...
Али, ја остајем при раниује написаном овде.
Чим осети да то више није то, неће се патити као већина.

Не говворим само о Надалу, Федереру или Мареју...
Сетимо се Дел Потра и његове патње и три године неуспешног враћања...
Па имамо примере људи који су тврдоглави и не желе да призанју да је њихово прошло...
Такви су Вавринка, Монфис, па и Давид Гофан и онај жабар Фоњини...
Сигуран сам да НОвак себи неће созволити да се туристички шета по турнирима.
Кад осети да је крај, он ће то одмах и објавити, и отићи без освртања натраг.
Лео Меси је недавно замало заплакао кад је рекао у једном интервјуу "ја не знам ништа осим фудбала"...
Новак није такав лик...зна он шта ће и како ће...

Рекао је што сам и очекивао.
Супротно очекивањима мрзитеља, неће још у пензију...
Али, ја остајем при раниује написаном овде.
Чим осети да то више није то, неће се патити као већина.

Не говворим само о Надалу, Федереру или Мареју...
Сетимо се Дел Потра и његове патње и три године неуспешног враћања...
Па имамо примере људи који су тврдоглави и не желе да призанју да је њихово прошло...
Такви су Вавринка, Монфис, па и Давид Гофан и онај жабар Фоњини...
Сигуран сам да НОвак себи неће созволити да се туристички шета по турнирима.
Кад осети да је крај, он ће то одмах и објавити, и отићи без освртања натраг.
Лео Меси је недавно замало заплакао кад је рекао у једном интервјуу "ја не знам ништа осим фудбала"...
Новак није такав лик...зна он шта ће и како ће...
Сви набројани као примјери заправо нису примјери. Шта су освојили сви набројани, сем можда Мареја? Практично ништа. Они могу „циједити” и суву дреновину прије пензије, али најбољи који је икад играо тенис да тако отаљава своје посљедње играчке дане... нема шансе.

Sasvim očekivano plakanje... Samo jedna stvar se tu ne uklapa...ako je predopingovani Nadal igrao po 5 sati i nije se umarao, kako je moguće da ga je baš u tim najdužim mečevima na 5 setova pobeđivao Nolo, igrajući svih 5 ili 6 sati kao da je na početku meča. Bez dopinga, kao....To je mnogo sumnjivije nego porediti ko ima veće bicepse. Ne budite deca :)

Sasvim očekivano plakanje... Samo jedna stvar se tu ne uklapa...ako je predopingovani Nadal igrao po 5 sati i nije se umarao, kako je moguće da ga je baš u tim najdužim mečevima na 5 setova pobeđivao Nolo, igrajući svih 5 ili 6 sati kao da je na početku meča. Bez dopinga, kao....To je mnogo sumnjivije nego porediti ko ima veće bicepse. Ne budite deca :)
Trla baba lan da joj prodje dan

Nole odigrao ko .... realno.. tri puta na mreži čiste loptice šalje po sred mreže jbt, treba da ga je sramota
ko da mu se nije ni igralo, koj si ..... izlazio na teren..
ok ušao je u finale al žreb mu je bio smešan.. a u finalu umesto da pokida on odigra ko mlohavi ....... jedan od top 5 najgorih njegovih mečeva u karijeri
ne slažem se da je vreme za penziju zato što znam da je ovo juče bio najgori njegov tenis .. od ovoga ne može gore a opet je imao šansu da osvoji treći set a posle ko zna šta bi bilo.. da je juče bio na 70 % dobio bi ga
nek se spremi za Pariz da osvoji makar medalju.. mora mnogo bolje

Poslednja izmena od moderatora:

Back