Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
A jel i Medvedev bio dopingovan kad je razbucao Nola u finalu USO?Mali se opasno sprica, Spanci su uvek tu bili u topu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel i Medvedev bio dopingovan kad je razbucao Nola u finalu USO?Mali se opasno sprica, Spanci su uvek tu bili u topu.
Ja pricam za Spance, zaboravio si koliku je ruku imao Nadal...a sto se tice Medvedeva mislim da ne.A jel i Medvedev bio dopingovan kad je razbucao Nola u finalu USO?
Tu si barem iskren.Ja pricam za Spance, zaboravio si koliku je ruku imao Nadal...a sto se tice Medvedeva mislim da ne.
Ko si bre ti da ja tebi navodim?
Ali kad već pitaš
gubio je Nadal od Novaka na ovaj isti način.
I ne samo Nadal.
Umesto što kriješ da mrziš Novaka jednako kao Mačkoni
(ako nisi njegov klon, što je moguiće) nađi smisao života.
Ja ga imam, a to nije mlaćenje prazne slame sa teniskim neznalicama.
Uzmu oni svi pomalo ali Alkaraz pretera.Ali ajde nece ga niko dirati jer svet tenisa treba nove muze.A jel i Medvedev bio dopingovan kad je razbucao Nola u finalu USO?
Живи били па видели...
изаћи ће истина једном...
Нико не порасте дупло уздуж и попреко у мишићној маси за годину дана, а да није дрогераш.
Нико. Чак ни Сталоне или Шварценегер, који су после имали и проблеме због тога.
Да игра феноменално, игра...али нико осим њега и Надала није овако ниоткуда утрчао на број 1.
Нико. Ни близу. Меи довољно за оправдану сумњу.
А толико "чуда" су испали дрогераши на крају...
у бицилизму, атлетици, тенису, шта сам све видео за ово година..
Мали је благо речено сумњив.
Али то је већ друга тема..
Uzima ozbiljne supstance iz podruma labaratorije u La Corunji.Mali se opasno sprica, Spanci su uvek tu bili u topu.
Sta fali i da je gotovo?Pa i jeste gotovo...
Живи били па видели...
изаћи ће истина једном...
Нико не порасте дупло уздуж и попреко у мишићној маси за годину дана, а да није дрогераш.
Нико. Чак ни Сталоне или Шварценегер, који су после имали и проблеме због тога.
Да игра феноменално, игра...али нико осим њега и Надала није овако ниоткуда утрчао на број 1.
Нико. Ни близу. Меи довољно за оправдану сумњу.
А толико "чуда" су испали дрогераши на крају...
у бицилизму, атлетици, тенису, шта сам све видео за ово година..
Мали је благо речено сумњив.
Али то је већ друга тема..
Medo je taj mec servirao kao na drogama, momak je imao 2 prva servisa i nista nije masio do zadnjih gemova kada je servirao za titulu, tu se ruka malo stegla.A jel i Medvedev bio dopingovan kad je razbucao Nola u finalu USO?
Tek sada vidis koliko su Novak i Federer bogovi tenisa, dva zgoljava tipa kidali svaki slem. Spanska braca ni napucani ne mogu nista, mada je ovaj mladji iskoristio prednost od 16 godina razlike. Stariji spanski brat je bio redovna musterija van sljake.
Сви набројани као примјери заправо нису примјери. Шта су освојили сви набројани, сем можда Мареја? Практично ништа. Они могу „циједити” и суву дреновину прије пензије, али најбољи који је икад играо тенис да тако отаљава своје посљедње играчке дане... нема шансе.Рекао је што сам и очекивао.
Супротно очекивањима мрзитеља, неће још у пензију...
Али, ја остајем при раниује написаном овде.
Чим осети да то више није то, неће се патити као већина.
Не говворим само о Надалу, Федереру или Мареју...
Сетимо се Дел Потра и његове патње и три године неуспешног враћања...
Па имамо примере људи који су тврдоглави и не желе да призанју да је њихово прошло...
Такви су Вавринка, Монфис, па и Давид Гофан и онај жабар Фоњини...
Сигуран сам да НОвак себи неће созволити да се туристички шета по турнирима.
Кад осети да је крај, он ће то одмах и објавити, и отићи без освртања натраг.
Лео Меси је недавно замало заплакао кад је рекао у једном интервјуу "ја не знам ништа осим фудбала"...
Новак није такав лик...зна он шта ће и како ће...

Ovo što čitam na b92 je toliko odvratno da sam poželeo sa branim Nola od njegovih navijača. Do juče su ga obožavali i sad ga mažu izmetom i pljuju.Samo srpski navijači mogu da proglašavaju nekog bivšim nakon finala grend slema. Nećemo o povredi, čak i bez toga ovo je ekstra rezultat.
Znači isto dopingovan? Ili to ili je Nolo povređen / umoran / bezvoljan. Ili je morao da ga pusti. Ne postoji meč da ga je neko normalno pobedio.Medo je taj mec servirao kao na drogama, momak je imao 2 prva servisa i nista nije masio do zadnjih gemova kada je servirao za titulu, tu se ruka malo stegla.
Ja mislim do 45 da će igrati, makar ispao iz top 200Sta fali i da je gotovo?
Nije smak sveta.Covek je sve osvojio.
Moze ko gospodin da zivi mirno do kraja zivota.
Videt cemo ove smrkace hoce li do 37 izdrzat.Mada mislim da ce Nolo do 4 banke igrat .
Posto ne postoji mec da je neko normalno pobedio Nadala, a da se doticni ne vadi na legendarne povrede, sto onda ne bi bio isti slucaj i za Noloa?Znači isto dopingovan? Ili to ili je Nolo povređen / umoran / bezvoljan. Ili je morao da ga pusti. Ne postoji meč da ga je neko normalno pobedio.
Ovo je čista laž.Posto ne postoji mec da je neko normalno pobedio Nadala, a da se doticni ne vadi na legendarne povrede, sto onda ne bi bio isti slucaj i za Noloa?
Kako laz? Posle svakog poraza od Novaka, Nadal bi spomenuo na konferenciju neku fizicku boljku koja ga je sputavala da pruzi maksimum.Ovo je čista laž.
Trla baba lan da joj prodje danSasvim očekivano plakanje... Samo jedna stvar se tu ne uklapa...ako je predopingovani Nadal igrao po 5 sati i nije se umarao, kako je moguće da ga je baš u tim najdužim mečevima na 5 setova pobeđivao Nolo, igrajući svih 5 ili 6 sati kao da je na početku meča. Bez dopinga, kao....To je mnogo sumnjivije nego porediti ko ima veće bicepse. Ne budite deca![]()