Novak Đoković _II

tumblr_magpxkyhVG1rrny6mo1_500.gif

dobro jutro , ajde jutarnja kafica

Od Kralja pohvala navise vredi!

Federer ga nikad i nije hvalio i uvijek je umanjivao uspjehe Djokovica,jer je bio ljubomoran uvijek arogantni i narcisoidni Federer koji se krije iza maske lazne skromnosti, nije Nole savrsen ima svojih losih osobina al je mnogo iskreniji i manje folirant od Federera koji je penal teski.Federer je glumio hladnocu i da nema emocije sto je laz on je jednako temperamentan kao Djokovic samo sto je to krio kao zmija noge zbog imidza koji ima u publici.Nole je uvijek govorio ono sto misli a Federer nikada

Kod Noleta sto lomi rekete cijepa majcu i vice je sasvim u redu to je on njegova priroda i treba da ispolji to,ono sto kod Djokovica ne volim je kada imitira tenisere ili baca fore da bi bio smijesan to mi je za kritiku

Занимљив клип, занимљив по томе што је састављен од снимака неколико дисквалификација разних играча. Иако нема снимка Новакове дисквалификације, на уводној слици којом почиње клип је – Новак. Отприлике као да клип о највећим побједама на Роланд Гаросу почне сликом травнатог терена са Вимблдона.

Federer ga nikad i nije hvalio i uvijek je umanjivao uspjehe Djokovica,jer je bio ljubomoran uvijek arogantni i narcisoidni Federer koji se krije iza maske lazne skromnosti, nije Nole savrsen ima svojih losih osobina al je mnogo iskreniji i manje folirant od Federera koji je penal teski.Federer je glumio hladnocu i da nema emocije sto je laz on je jednako temperamentan kao Djokovic samo sto je to krio kao zmija noge zbog imidza koji ima u publici.Nole je uvijek govorio ono sto misli a Federer nikada

Kod Noleta sto lomi rekete cijepa majcu i vice je sasvim u redu to je on njegova priroda i treba da ispolji to,ono sto kod Djokovica ne volim je kada imitira tenisere ili baca fore da bi bio smijesan to mi je za kritiku
Federer je izjavio davno da Djokovic nikad nece biti veliki teniser.

https://www.b92.net/sport/tenis/ves...artu-vimbldona-zverev-vreba-u-polufinalu/vest

Sedmostruki šampion Novak Đoković na startu turnira igraće protiv kvalifikanta iz Češke, Vita Koprive.

U drugom kolu Novaka vreba mogući duel sa boljim iz okršaja Ferli/Moro Kanas, a u trećem najverovatnije Argentinac Tomas Martin Ečeveri.

Novak Đoković bi u osmini finala mogao da ide na Holgera Runea iz Danske ili Karena Hačanova iz Rusije, u četvrtfinalu na Huberta Hurkača, Aleksa de Minora ili Feliksa Ožea-Alijasima.

U polufinalu vrebaju Aleksander Zverev, Andrej Rubljov ili Stefanos Cicipas, a u finalu Janik Siner ili Karlos Alkaras.

Idemo do kraja sampione neka je sa srecom i ako bude sve ok sa zdravljem bit ce to dobro.
Wimbldon je poseban turnir,engleske dame pune mrznje do Novaka su kupile karte u vip lozama.Pa to se igra i na jednoj nozi.Gde ces veci motiv.Mrzitelji su tu.
Da se zagreje prva dva meca i ici ce to.

Idemo do kraja sampione neka je sa srecom i ako bude sve ok sa zdravljem bit ce to dobro.
Wimbldon je poseban turnir,engleske dame pune mrznje do Novaka su kupile karte u vip lozama.Pa to se igra i na jednoj nozi.Gde ces veci motiv.Mrzitelji su tu.
Da se zagreje prva dva meca i ici ce to.
Da imas imalo veze sa tenisom znao bi sta je igranje na travi za fizicki nespremnog igraca.

Projektujes, golube? Ozenjen sam odavno a ti izgleda samo drvis patku, hm?
Pa ponasaj se kulturno onda.Cuj pojma nemas!hebote ponasas se ko pandur sa vozdovca prekomotno.Da li folira Nole ili ne ja to neznam.Sto bi odustao od Rolan garosa kao pobednik?Nije on izgubio mec pa umoran i folira se.Ne verujem u te price isao bi do kraja branio je Rolan Garos.
Pricas kao njegov mrzitelj i ok imas pravo na to i ja ti ne pricam "pojma nemas"!
Pricaj hebi ga.Demokratija je.Ali i dalje mi delujes da ti se blizi 4/5 banki i udaras tamo gde i ne treba.

Back