Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Od Kralja pohvala navise vredi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je, MačkoniSlepac
Mani se duvana, stetan jePogledajte prilog 1562696
dobro jutro , ajde jutarnja kafica

Federer je izjavio davno da Djokovic nikad nece biti veliki teniser.Federer ga nikad i nije hvalio i uvijek je umanjivao uspjehe Djokovica,jer je bio ljubomoran uvijek arogantni i narcisoidni Federer koji se krije iza maske lazne skromnosti, nije Nole savrsen ima svojih losih osobina al je mnogo iskreniji i manje folirant od Federera koji je penal teski.Federer je glumio hladnocu i da nema emocije sto je laz on je jednako temperamentan kao Djokovic samo sto je to krio kao zmija noge zbog imidza koji ima u publici.Nole je uvijek govorio ono sto misli a Federer nikada
Kod Noleta sto lomi rekete cijepa majcu i vice je sasvim u redu to je on njegova priroda i treba da ispolji to,ono sto kod Djokovica ne volim je kada imitira tenisere ili baca fore da bi bio smijesan to mi je za kritiku
Da imas imalo veze sa tenisom znao bi sta je igranje na travi za fizicki nespremnog igraca.Idemo do kraja sampione neka je sa srecom i ako bude sve ok sa zdravljem bit ce to dobro.
Wimbldon je poseban turnir,engleske dame pune mrznje do Novaka su kupile karte u vip lozama.Pa to se igra i na jednoj nozi.Gde ces veci motiv.Mrzitelji su tu.
Da se zagreje prva dva meca i ici ce to.
Ajde bre ozeni se vise i gnjavi neku zenu sa svojim glupostima i histerijama koje su povezane sa Novakom.Da imas imalo veze sa tenisom znao bi sta je igranje na travi za fizicki nespremnog igraca.
Ne brini glumi povredu i operaciju♡Da imas imalo veze sa tenisom znao bi sta je igranje na travi za fizicki nespremnog igraca.

Projektujes, golube? Ozenjen sam odavno a ti izgleda samo drvis patku, hm?Ajde bre ozeni se vise i gnjavi neku zenu sa svojim glupostima i histerijama koje su povezane sa Novakom.
Veoma moguceNe brini glumi povredu i operaciju♡
Nije mu prvi put. Nije spreman fizicki i zato izmislja sve ovo. Kao izgovor za neigranje na OI ili rano ispadanje.novak nije povređen i nije operisan, opet glumi i laže
Meni je licno zao sto nije osvojio nijednu titulu u ovoj sezoni. To je za plakanjeH8teri i dalje placu.![]()
Pa ponasaj se kulturno onda.Cuj pojma nemas!hebote ponasas se ko pandur sa vozdovca prekomotno.Da li folira Nole ili ne ja to neznam.Sto bi odustao od Rolan garosa kao pobednik?Nije on izgubio mec pa umoran i folira se.Ne verujem u te price isao bi do kraja branio je Rolan Garos.Projektujes, golube? Ozenjen sam odavno a ti izgleda samo drvis patku, hm?