Pomprlica
Primećen član
- Poruka
- 873
Patrijarh Pavle je rekao "Gnevite se al nedajte da vam gnev u srca udje"svaka čast na igri Nole , najbolji si svih vremena ali ponašaš se ko zadnji seljak majmune jedan..
na 2:0 peti set i 30:00 izgubiš poen, okrećeš se svom boksu i dereš se: Ubio bih vas sveeeee!! Ubio bih vas sveee!!! Pčka li vam materina svimaaa!!! Pa jbm ti mater je l se tako ponaša normalan čovek? Normalna osoba?? ok kontam da nisi normalan al opet.. i kome se dereš idiote i koga psuješ?? Majku tvoje dece, prijatelje koji su ceo život s tobom..Jelena, Miljan jbt sve ok likovi, mirni.. ti im jbeš mater zbog jednog poena debiličino ko da ti je 15 godina..danas naravno SNS naprednjački mediji pišu kako si psovao publiku.. pa nisam slep .. vidi se odlično koga si psovao .. onda kad pobediš sve ok osmesi ko da se ništa nije desilo.. . ja ne znam kako ti fini ljudi iz boksa ne napuste teren.. da sam ja na njihovom mestu napušio bih te momentalno...oterao te u pi zdu materinu i preporučio psihijatra Đorđevića iz Subotice da te malo pogleda.. kome ćeš bre ti da psuješ majku i da mu govoriš da bi ga ubio zbog jednog jbnog poena na 30:00 i 2:0??!!? zbog jbnog tenisa pa nek i je i meč lopta na Wimbldonu!?!?nisam ničija krpa da neko leči svoje frustracije na meni pa makar to bio i Novak.. kretenu glupi jesi me iznervirao i razočarao..
Bolje da izbaci to iz sebe, znaju svi u boxu da tu nema zle krvi.