Novak Đoković _II

Upamtite ove reči:

Nakon što se Nolo penzioniše, promeniće se stav ljudi prema njemu. Tačnije rečeno, sve više će ljudima ići na živce, čak i njegovim fanovima. Očekujem da mu glavna tema budu spiritualistička naklapanja, piramide, borba protiv zlih tajnih organizacija, nadrilekarstvo, a zašto da ne, i politika? Time bi postao Dr. Šapić broj 2, i vrlo verovatno bi time poništio sve što je kao igrač uradio. Evo trenutno njegova supruga Jelena tim ispraznim pričama prilično iritira srpsku javnost, često se i začudim koliko negativnih komentara ima za nju. Nola ljudi vole jer pobeđuje i mnogi uzimaju lovu kladeći se na njega. Kada to prestane, on ostaje samo nedovoljno obrazovani i duboko zatucani brđanin.

Koji govori nekoliko svetskih jezika, ali malo toga kaže na tim jezicima, ako razumete na šta mislim :)

Živi bili pa videli.
Moras da razmislis malo pre bilo sta napises o Novaku.Iz tebe kipti neko nezadovljstvo.Probaj to resit sam sa sobom.Pusti Novaka.Ako nisi u vezi nadji sebi srodnu dusu bit ces mirniji covek.Novak ce uvek biti mit i legenda i kada bude starac .I ko ga voli i ne voli.To je realnost jbg.Mozda je on hinjavac licno(ja ga ne poznajem)ali njegov sportski status ce uvek biti nedodirljiv.
Kao sto je npr Maradonin,Jordanov...postoje neki likovi jbg iznad svih.Tu je i Nole.

pa valjda je norma;no da covek od 37 godina ne trpi vise pametovanja ni prave savete.
A on ima rezultate izza sebe i mogucnost da radi kako hoce.
Mozze mu se...stono kazu u selima Balkana.
Nije doveo nepoznatog kvazigurua vec ozbiljnog i dokazanog strucnjaka.
Ziki mu je nezvaqanicni trener i savetnik a zvanicni mu i ne treba.

Moras da razmislis malo pre bilo sta napises o Novaku.Iz tebe kipti neko nezadovljstvo.Probaj to resit sam sa sobom.Pusti Novaka.Ako nisi u vezi nadji sebi srodnu dusu bit ces mirniji covek.Novak ce uvek biti mit i legenda i kada bude starac .I ko ga voli i ne voli.To je realnost jbg.Mozda je on hinjavac licno(ja ga ne poznajem)ali njegov sportski status ce uvek biti nedodirljiv.
Kao sto je npr Maradonin,Jordanov...postoje neki likovi jbg iznad svih.Tu je i Nole.
Dobro sam razmislio pre nego što sam ovo napisao. I siguran sam da će biti kao što sam napisao.
Kad prestane da bude teniser, postaće nepodnošljivi tupadžija.

Tesko ce njih dvojica igrati i Rolan Garos a i u buduce ce biti toplo hladno.Pucaju misici kukovi....Nije svatko gradjen ko Nole pa da igraju do 37 ili dalje.
Ne verujem da ce oni i do 30 izdrzat jer u 20 im se nizu problemi.Agresivni treninzi mecevi dovode do pucanja.
Novak ce imati laksi put ali ima tu jos igraca u formi.Nekoliko njih.
Sve je do zdravlja.Svi se povredjuju.
Ko opstane bez povreda ima sanse.
Dobro bi bilo da Nole odbrani Pariz.

1715098470389.png

Novak oktrio šta se sve dešavalo u noći incidenta s flašom​

1715531216-Novak-DJokovic-8-750x500.jpg

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Rimu. U nedelju je 37-godišnji Srbin odigrao veoma loše za svoje istorijski neuporedive standarde, a rekordnom brzinom ga je pobedio Čileanac Alehandro Tabilo.
Posle meča, mnogi su se pitali o uzroku za neprepoznatljivo izdanje najuspešnijeg tenisera svih vremena. Nakon prethodnog duela, u kojem je savladao Korentana Mutea, Đoković je doživeo udarac u glavu posle kojeg se našao na zemlji.

Novinare je na konferenciji za medije izuzetno zanimala ova tema, pa je dobio nekoliko pitanja o eventualnoj povezanosti udarca u glavu aluminijumskom flašicom (petak uveče) i loše igre u nedelju.

Nisam ništa osećao, ali nisam se osećao ni uobičajeno. Danas pod visokim stresom, bilo je prilično loše – ne u smislu bola, već balansa. Nisam imao koordinaciju. Potpuno drugačiji igrač u odnosu na pre dve večeri. Moglo bi da bude. Ne znam. Moram da obavim lekarske preglede i da vidim šta se događa“, rekao je Đoković.

Novak je potom otkrio kako se osećao u noći u kojoj je dobio udarac.

Mislim da se na snimku sve jasno videlo. Baš jedna malerozna situacija za mene. Momak se nagnuo preko ograde, flašica mu je izletela iz ranca i pala pravo na moju glavu. Naravno, bilo je to neočekivano. Nisam ni pogledao gore i odjednom sam osetio snažan udarac. Da, to je u velikoj meri uticalo na mene. Posle toga sam dobio medicinsku negu. U periodu od pola sata ili jednog sata bilo je tu mučnine, vrtoglavice, krvi, raznih stvari… Uspeo sam da spavam okej. Bolela me je glava. Sutradan je sve bilo prilično u redu. Zbog toga sam pomislio da je sve pod kontrolom. Možda i jeste, a možda i nije. Danas kao da je na terenu bio neki drugi igrač u mojim patikama. Bez imalo ritma, tempa, ravnoteže… To me malo brine“, objasnio je Đoković.

Naredni protivnik Tabilu biće Karen Hačanov, kojii je sa 6:4, 6:2 pobedio Fransiska Serundola.

Što se Đokovića tiče, on će se pripremati za Rolan Garos, a drugi grend slem turnir sezone počinje za dve sedmice.

Back