Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
To je ono sto sam pisao. Ne postoji nijedan konstantan teniser u danasnjem tenisu, sem naseg Noloa, naravnoPuko Alkaraz i od Dimitrova.
Ocekivao 1500 bodova u Kini, a vraca se ko popisan sa 270.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ono sto sam pisao. Ne postoji nijedan konstantan teniser u danasnjem tenisu, sem naseg Noloa, naravnoPuko Alkaraz i od Dimitrova.
Ocekivao 1500 bodova u Kini, a vraca se ko popisan sa 270.![]()
Ne znam sta ce biti...Код Кинеза та шпанска хемија не пролази, ни Надал није тамо могао да присмрди
Odakle si se ti zutokljunac sad pojavio? Za pocetak nauci da se ponasas pa cu tek onda da te malo poducimMedjusobni skor je najnebitnija statistika?Pa tu se i pokaze ko je bolji od koga.Sta pricas bre ti jel si normalan?Ajde kad si tako pametan daj da stavimo statistiku na papir sve izmedju njih trojice,da vidis kako ti se nece svideti racunica.Bolje cuti i manje pisi.

pa to ti celo vreme kažem , on je ko svi normalni ljudi, a za ono dvoje , koji su plava krv , ne bi se kladio da suWow! Mora da je jedini covek na svetu koji je tako plemenit![]()
Ona dvojica su daleko pristojniji tako da verujem da su i privatno bolji ljudipa to ti celo vreme kažem , on je ko svi normalni ljudi, a za ono dvoje , koji su plava krv , ne bi se kladio da su![]()
to samo ti veruješ, imam neke informacije od ljudi koji su neki period bili u blizini one dvojice , i mišljenja nisu im tako pozitivna kao tvojeOna dvojica su daleko pristojniji tako da verujem da su i privatno bolji ljudi![]()

pa zato su ono dvoje dvojica, nisu No1e , a ti bi hteo i imena, a ja ni to neću da im izgovorimkoja dvojica ???
Stanlio i Olio , Buc Kesidi i sanders Kid , Mirko i Slavko ....
bzvz prica "ona dvojica" ... samo je jedan covek na vrhu a to je No1e
![]()
Nigde bre normalne teme.
Ja ovde necu da pisem vise.
Godinama se svi ubedjujemo sa hejterom.
Umesto da ga stavimo na igonr pa nek pisse sam sebi tirade.
Kao neki na drugim sportskim temama sto su mi otisli na ignor.
Ne pada mi na pmaet da napaljene klince na fudbalu i hejtere na tenisu ucim bilo cemu.

Stvarno? Ja imam misljenja ljudi koji su bili zaposleni kod Djokarine familije i kazu da su uzasni ljudi. Da ne kazem kao Dodikto samo ti veruješ, imam neke informacije od ljudi koji su neki period bili u blizini one dvojice , i mišljenja nisu im tako pozitivna kao tvoje
Koji put vec odlazis sa teme? Odluci se hoces li da pises ili ne?Nigde bre normalne teme.
Ja ovde necu da pisem vise.
Godinama se svi ubedjujemo sa hejterom.
Umesto da ga stavimo na igonr pa nek pisse sam sebi tirade.
Kao neki na drugim sportskim temama sto su mi otisli na ignor.
Ne pada mi na pmaet da napaljene klince na fudbalu i hejtere na tenisu ucim bilo cemu.

Pa.sta ako su losi ljudi opet je najbolji prcStvarno? Ja imam misljenja ljudi koji su bili zaposleni kod Djokarine familije i kazu da su uzasni ljudi. Da ne kazem kao DodikA kako narod kaze, ne pada iver daleko od klade. Ne moze Nolo biti toliko drugaciji od roditelja.
Krompirko, jesi li spremio nov sadrzaj koji ces da ispovracas na forumu?Danasnjica foruma
zar se nisi navikao do sada ?

Ne znam....samo da bude dobroPa.sta ako su losi ljudi opet je najbolji prc
Pa cekaj oni su uspesni ,puni para i losi a ti si samo los i ljubomoranNe znam....samo da bude dobro![]()
Je li Djole, ima li ludaka u tvojoj porodici?Pa cekaj oni su uspesni ,puni para i losi a ti si samo los i ljubomoran
Срђан је тежак ко црна земља, а Дијана је предивна жена. Ноле је на мајкуStvarno? Ja imam misljenja ljudi koji su bili zaposleni kod Djokarine familije i kazu da su uzasni ljudi. Da ne kazem kao DodikA kako narod kaze, ne pada iver daleko od klade. Ne moze Nolo biti toliko drugaciji od roditelja.

Cekaj ona je predivna zena i i dalje je u braku sa kromanjoncem, 30 godina? Bice da nesto i njoj faliСрђан је тежак ко црна земља, а Дијана је предивна жена. Ноле је на мајку![]()
Е па није лако створити најбољег на свету свих времена, то захтева и неке жртвеCekaj ona je predivna zena i i dalje je u braku sa kromanjoncem, 30 godina? Bice da nesto i njoj fali![]()
Aha, i dalje stvara coveka od 36 godina sa dvoje dece. ZanimljivoЕ па није лако створити најбољег на свету свих времена, то захтева и неке жртве
Stvarno? Ja imam misljenja ljudi koji su bili zaposleni kod Djokarine familije i kazu da su uzasni ljudi. Da ne kazem kao DodikA kako narod kaze, ne pada iver daleko od klade. Ne moze Nolo biti toliko drugaciji od roditelja.