Novak Đoković _II

Чекај, значи Ноле има бољи скор у међусобним дуелима и с Надалом и с Федерером због Киргиоса, Рунеа и распалог Циципаса? Јбт, ти ко да си се свјеже цијепио. Узми један медицински тајмаут, користиће ти. :lol:
Ne, nego zbog raspale konkurencije ima najvise GS titula. Lepo sam napisao koliko je GS osvojio nakon povlacenja Federera i Nadala.
Medjusobni skor je najmanje vazna statistika :D
Ne pratis na casu najbolje :mazipsa:

Pukao Alkaraz.

Zveknuo ga Siner 2:0.

Isao je u Kinu da igra 500ticu, da napabirci bodove i prestigne No1eta i dobije samopuzdanje titulom, ali prc.

Nije dosao ni do finala.

Ovo mu je 4-ti turnir bez titule.

I porazi od 4 razlicita igraca, prvo Tomi Pol u Torontu, pa No1e u Sinsinatiju, Meda na USO i sada Siner u Pekingu. Bravo momci. :ok:
Eto kad ja napisem u kojoj konkurenciji Nolo osvaja titule vi me redovno napljujete. Nijedan od mladjih igraca nije dovoljno dobar da pobedjuje ostale igrace nego igraju malo dobro pa onda lose itd. Tuga od konkurencije.

Ne, nego zbog raspale konkurencije ima najvise GS titula. Lepo sam napisao koliko je GS osvojio nakon povlacenja Federera i Nadala.
Medjusobni skor je najmanje vazna statistika :D
Пратим ја те часове годинама... Како који рекорд стигне или обори Новак, то одједном постаје неважно... зато је све више на цијени умјетнички дојам, елеганција покрета, утицај на тенис као спорт, изрез на мајици, боја шорца, количина зноја по мечу и сл.

M
edjusobni skor je najmanje vazna statistika :D

Ma jesi ti to lepo napisao ali nikako da napises koliko je GS osvojio Roger pre nego sto je Nole postao relevantan u teniskom svetu.

Maca @Mačkoni -ju pojela jezik...cute :D :D
Citiras samog sebe...prevazisao si i krompirka :lol:

Nolo je postao relevantan tek kad je Federer napunio 30 godina a do tada ga je Fedja rostiljao kad god su se sreli :D A sa Nadalom je druga prica. Nadal je bio bolji sve dok se nije povukao zbog konstantnih povreda. Onda je ovaj iskoristio priliku i nabio statistiku.

Nolo je postao relevantan tek kad je Federer napunio 30 godina a do tada ga je Fedja rostiljao kad god su se sreli :D A sa Nadalom je druga prica. Nadal je bio bolji sve dok se nije povukao zbog konstantnih povreda. Onda je ovaj iskoristio priliku i nabio statistiku.

Mackoni mozes ti bolje da trolas, samo me cifra interesuje...koliko je GS osvojio Roger do 2011. Hvala i to je to.

P.S. Tridesete su najbolje godine za muskarca ali ocigledno Roger nije musko :P

Роштиљао га кад год су се срели? :hahaha:
Ај вирни мало у статистику, све пише. :lol:

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je u razgovoru za "Tennis TV" da mu je Novak Đoković u mislim svaki put kada uzme reket u ruke da trenira.

Drugi teniser sveta je očarao planetu svojim predstavama u dvadesetim godinama i nema sumnje da će njegova dominacija postojati kroz nekoliko leta. Sada još uvek spram sebe ima Novaka Đokovića, o kojem, kako priznaje, svakodnevno misli.

"Neću da lažem, ali u mislima mi je na gotovo svakom treningu. Treniram s ciljem. Odlazim na turnir s ciljem. Pokušavam da završim godinu kao 'broj 1'. Novak Đoković je u mojim mislima gotovo na svakom treningu", rekao je Alkaraz.

Upitan je potom o čemu razmišlja u tim situacijama.

"Idem na svaku loptu 100 odsto kako bih bio u mogućnosti da ga uhvatim".

Koja je to sine borba ... kad udjes protivniku u mozak nema ti spasa.
Tu je Novak najjaci.
Makar se previjao od bolova , za koje Macka i slici kazu da je foliranje, makar bio u wc duze
makar popio neki sok kao asteriks :lol:

Kao i vecina sportova "stanje glave" je najbitnije.

No1e

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je u razgovoru za "Tennis TV" da mu je Novak Đoković u mislim svaki put kada uzme reket u ruke da trenira.

Drugi teniser sveta je očarao planetu svojim predstavama u dvadesetim godinama i nema sumnje da će njegova dominacija postojati kroz nekoliko leta. Sada još uvek spram sebe ima Novaka Đokovića, o kojem, kako priznaje, svakodnevno misli.

"Neću da lažem, ali u mislima mi je na gotovo svakom treningu. Treniram s ciljem. Odlazim na turnir s ciljem. Pokušavam da završim godinu kao 'broj 1'. Novak Đoković je u mojim mislima gotovo na svakom treningu", rekao je Alkaraz.

Upitan je potom o čemu razmišlja u tim situacijama.

"Idem na svaku loptu 100 odsto kako bih bio u mogućnosti da ga uhvatim".
Kad bude 10:5 u duelima za Karlitosa, da li ce on automatski biti proglasen za GOAT-a? Nadam se da cete biti toliko korektni :D

Kad bude 10:5 u duelima za Karlitosa, da li ce on automatski biti proglasen za GOAT-a? Nadam se da cete biti toliko korektni :D

Kada maleni Nadal sa Aliexpresa bude imao 24+ GS onda ce biti goat.

Znaci ... nikada :lol: izgorece pre nego sto pocne da bije rekorde.

Zelis opkladu simbolicno 6x0.5l piva, jer gledacemo i narednih 15-20 god tenis i "malenog" nigde nece biti.
Izgorece. Previse ga forsiraju. Videces ili popularno
zapamti moje reci

Kada maleni Nadal sa Aliexpresa bude imao 24+ GS onda ce biti goat.

Znaci ... nikada :lol: izgorece pre nego sto pocne da bije rekorde.

Zelis opkladu simbolicno 6x0.5l piva, jer gledacemo i narednih 15-20 god tenis i "malenog" nigde nece biti.
Izgorece. Previse ga forsiraju. Videces ili popularno
zapamti moje reci
Aha, ipak h2h skor nije vazan? A ovi tvoji se svi upinju da dokazu kako je to najvaznije pored GS titula naravno :D

Za izgaranje cemo videti, ako je Nolo sve ove godine izdrzao sve sto je radio mozda ce i ovaj.

Aha, ipak h2h skor nije vazan? A ovi tvoji se svi upinju da dokazu kako je to najvaznije pored GS titula naravno :D

Za izgaranje cemo videti, ako je Nolo sve ove godine izdrzao sve sto je radio mozda ce i ovaj.
Koji su to moji ?

I to se gleda i JEDAN je od mnogo parametara po kojem je neko goat
dzabe navlacis vodu na svoju vodenicu
jer po meni je Kurijer GOAT za servis...i gde je sad nigde, da li ga se iko seca, bivsi
bejzbol igrac ali kao teniser nula ako ne zabde as servisom.

Tako je to Macak moj ... prihvati opkladu ili i dalje mastaj da No1e nije GOAT

🍺

Objasnio sam ti vec jednom ali nema veze opet cu :) Nema na cemu...znaci sta je bitno:

1. Broj GS titula
2. Ukupan broj sedmica kao broj 1
3. Broj godina zavrsenih kao broj 1
4. Broj osvojenih masters titula
5. Broj osvojenih ATP finala
6. H2H
7. Olimpijske medalje

Ako ti opet nije jasno obrati se da ti cika objasni ;)

Objasnio sam ti vec jednom ali nema veze opet cu :) Nema na cemu...znaci sta je bitno:

1. Broj GS titula
2. Ukupan broj sedmica kao broj 1
3. Broj godina zavrsenih kao broj 1
4. Broj osvojenih masters titula
5. Broj osvojenih ATP finala
6. H2H
7. Olimpijske medalje

Ako ti opet nije jasno obrati se da ti cika objasni ;)
Ставку 3 бих ја избацио, потпуно ми је неважно колико пута је неког датума неко био у том тренутку на врху листе. Остало стоји.

Ставку 3 бих ја избацио, потпуно ми је неважно колико пута је неког датума неко био у том тренутку на врху листе. Остало стоји.

Posteno. Nekima jeste bitno zato sam stavio na listu.

Takodje sam stavio i Olimpijadu ali licno mislim da bi svaki teniser pre zeleo da osvoji GS nego medalju na Olimpijadi.

Back