Novak Đoković _II

Jednom sam pogledao sta pises na nekoj temi nevezanoj za tenis i zgrozio sam se :lol:
Tako da, neka hvala. Propusticu tvoje povracanje po drugim temama :mazipsa:

ooo mico mawa sav si na notice jel ?

aj dodji da te pomazim po glavici da se ne plasis...

sta god pisao tupane jedno je istina i istorija tenisa a to su svi trofeji i sta je
No1e uradio za tenis od kada postoji kao sport.

Tako da mozes da se lozis da si bitan i da se neko sekira sta god lupetao
mozes da i istetoviras "kozu" na nadlanici
bices jadan mali zavidan covek tj. macketina

ooo mico mawa sav si na notice jel ?

aj dodji da te pomazim po glavici da se ne plasis...

sta god pisao tupane jedno je istina i istorija tenisa a to su svi trofeji i sta je
No1e uradio za tenis od kada postoji kao sport.

Tako da mozes da se lozis da si bitan i da se neko sekira sta god lupetao
mozes da i istetoviras "kozu" na nadlanici
bices jadan mali zavidan covek tj. macketina
Au pa ovo vec postaje pomalo neprijatno. Takvo otvoreno nabacivanje....ali pogresna je adresa. Nadji neki gay podforum pa se tamo lozi do mile volje :D

Apropo tenisa, nemas pojma. Nista smisleno nisi napisao za sve vreme bitisanja na temi. Sve se svodi da cekas neki moj post da bi me pljunuo. I meni je to simpaticno, pre svega zato sto si toliko predvidiv. Znam kako tvoj zakrzljali mozak funkcionise i mogu da te przim po potrebi :mazipsa:

Au pa ovo vec postaje pomalo neprijatno. Takvo otvoreno nabacivanje....ali pogresna je adresa. Nadji neki gay podforum pa se tamo lozi do mile volje :D

Apropo tenisa, nemas pojma. Nista smisleno nisi napisao za sve vreme bitisanja na temi. Sve se svodi da cekas neki moj post da bi me pljunuo. I meni je to simpaticno, pre svega zato sto si toliko predvidiv. Znam kako tvoj zakrzljali mozak funkcionise i mogu da te przim po potrebi :mazipsa:

mozes da przis koga zelis u svoja 4 zida...

obrati paznju kako se ponavljas i kako sve sto ti radis tj pises na temi, sve nevezuse i sve prozivke
se ponavljas nemastovito i na nivou deteta 4ti razred osnovne skole.

Znam da te boli sto ti je "koza" Rodzer u penziji ali to je tvoj problem poturice.

A ove tugice sa gej prozivkama i koliko te prosta recenica asocira na pederluk je
sama po sebi psiholoski naucno dokazano da si ti latentni derpe i prizeljkujes paznju i topli zagrljaj.

Samo ti mene "przi" i sve sto ti padne na pamet ali No1e ce i dalje biti to sto jeste NAJVECI teniser IKADAr :D

Za tvoju nastranost sam saznao od drugih forumasa. Rekli su da si ozbiljno poremecen decko. I pored svega toga ti pruzim priliku za razgovor na temu tenisa a ti se neprekidno ljutis i besnis :lol:

A oni me poznaju ?
Pili sa mnom pice?
Radimo zajedno ?

Ne veruj u svaku pricu :) osim ako nisi naivan da ne kazem glup.

Forum je mesto gde ne moram uvek da vodim racuna kakvim se prikazujem a pogotovo kome.

Ozbiljno su poremenceni ti koji su me nazvali deckom jer sam ja covek, ozbiljan, sa dobrih 45 u doopetu
i zamisli zabole me isto sta mi ko misli. Zivot je RL a ovde je poenta
da se nerviras jer si nemocan da promenis tok istorije tenisa koja je ispisana slovima

Djokovic Novak

A oni me poznaju ?
Pili sa mnom pice?
Radimo zajedno ?

Ne veruj u svaku pricu :) osim ako nisi naivan da ne kazem glup.

Forum je mesto gde ne moram uvek da vodim racuna kakvim se prikazujem a pogotovo kome.

Ozbiljno su poremenceni ti koji su me nazvali deckom jer sam ja covek, ozbiljan, sa dobrih 45 u doopetu
i zamisli zabole me isto sta mi ko misli. Zivot je RL a ovde je poenta
da se nerviras jer si nemocan da promenis tok istorije tenisa koja je ispisana slovima

Djokovic Novak
Ako je neko dovoljno dobar psiholog, i iz pisanja mnogo toga moze da se vidi, ne mora da pije pice sa tobom. Ja nisam skolovan za to, ali barem desetak forumasa mogu da detaljno opisem na osnovu pisanja. Njihov karakter, temperament, nivo obrazovanja, radno mesto, politicko opredeljenje itd.
Poremecen decko sam ja napisao, to nije vezano za godine. A ko mi je pisao svakako ne zelim da otkrivam :)

Ako je neko dovoljno dobar psiholog, i iz pisanja mnogo toga moze da se vidi, ne mora da pije pice sa tobom. Ja nisam skolovan za to, ali barem desetak forumasa mogu da detaljno opisem na osnovu pisanja. Njihov karakter, temperament, nivo obrazovanja, radno mesto, politicko opredeljenje itd.
Poremecen decko sam ja napisao, to nije vezano za godine. A ko mi je pisao svakako ne zelim da otkrivam :)

Ne umes da citas ? Citiram sam sebe :

"zamisli zabole me isto sta mi ko misli. Zivot je RL" ...

Samo se ti nasladjuj mojim pisanjem i neznanjem a ja cu sa velikim uzivanjem i dalje da pratim
tenis. I ostanem neuk i glup. Sto i nije tako lose posmatrajuci tebe i tebi slicne :)

No1e

1695812389427.jpeg

hvala @Mačkoni sto si mi ulepsao dan :heart:

ja se ne bih za tebe raspitivao ni u "izgibljeno-izgubljeno"
a ti cimas 10ak forumasa da se raspitujes o meni.

Sta to govori o tebi ?

Osim No1e i ja sam ti trn u oku jer si niza vrsta za mene jel tako ?

ibas ti hvala sto mi pruzas priliku za razgovor i diskusije
u suprotnom ja siroce i beda ljudska (evo ti da imas opet da izvlacis iz konteksta)
ne bih ima sa kime da prozborim rec dve tj napisem post dva.
Hvala ti do neba :D

hvala @Mačkoni sto si mi ulepsao dan :heart:

ja se ne bih za tebe raspitivao ni u "izgibljeno-izgubljeno"
a ti cimas 10ak forumasa da se raspitujes o meni.

Sta to govori o tebi ?

Osim No1e i ja sam ti trn u oku jer si niza vrsta za mene jel tako ?

ibas ti hvala sto mi pruzas priliku za razgovor i diskusije
u suprotnom ja siroce i beda ljudska (evo ti da imas opet da izvlacis iz konteksta)
ne bih ima sa kime da prozborim rec dve tj napisem post dva.
Hvala ti do neba :D
Za pocetak nauci da citas. Sve si pogresno razumeo :mazipsa:
Moracu malo da prilagodim pisanje da na prvu loptu razumes.

Back