Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
Mačkoni , znači li da du svi , osim Nadala i Federera , svi mediokritetiosvojio poslednjih 8 GS, protiv mediokriteta. Sa sve tabelom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mačkoni , znači li da du svi , osim Nadala i Federera , svi mediokritetiosvojio poslednjih 8 GS, protiv mediokriteta. Sa sve tabelom.
Daleko bilo... Vavrinka i Del Potro kad su bili spremni mogli su da razvale i Nola i Fedju i Nadala. Evo oni su mi prvi pali na pamet. Bilo je tu jos dobrih igraca ranije.Mačkoni , znači li da du svi , osim Nadala i Federera , svi mediokriteti
pa zašto onda ona rečenicaDaleko bilo... Vavrinka i Del Potro kad su bili spremni mogli su da razvale i Nola i Fedju i Nadala. Evo oni su mi prvi pali na pamet. Bilo je tu jos dobrih igraca ranije.
Zato sto su oni navedeni uglavnom mediokriteti. Medvedev ume da zasija tako da je on od te grupe ipak najjaci. Mada i on kako kad igra. Ostali nisu bili u stanju 3 dobra turnira da spoje.pa zašto onda ona rečenica
pa sad ne bih rekao da su svi ti sa prosečnim vrednostimaZato sto su oni navedeni uglavnom mediokriteti. Medvedev ume da zasija tako da je on od te grupe ipak najjaci. Mada i on kako kad igra. Ostali nisu bili u stanju 3 dobra turnira da spoje.
Их, јака ствар, заломило му се да цијели живот игра са неким тутумрацима. Да сам и ја играо са пацерима типа Федерера, Надала и осталих, и ја бих се накупио пехара...

Pitanje da li je to istina...citiras informerhttps://informer.rs/sport/novak-dokovic/877407/novak-dokovic-dobija-bistu-pariz
Novak dobija bistu u Francuskoj i teniski tereni u Thononu na Zenevskom jezeru ce nositi njegovo ime.![]()

Čekam da vidim šta će Australian Open da uradi...https://informer.rs/sport/novak-dokovic/877407/novak-dokovic-dobija-bistu-pariz
Novak dobija bistu u Francuskoj i teniski tereni u Thononu na Zenevskom jezeru ce nositi njegovo ime.![]()
Nista verovatno...ne vole smaracaČekam da vidim šta će Australian Open da uradi...
Mogu da ga ne vole, ali mora da ispoštuju tenisera koji je 10x osvojio turnir.Nista verovatno...ne vole smaraca![]()
Pa dobro, ako cemo realno, posle 30. godine imao je 2 godine neku konkurenciju a ostalo vreme veoma kilavo... Ali da se ne ponavljam. Vecina tih rekorda je upravo oborena u poslednjih 4-5 godina.Sad čitam da se Alkaras povredio i povukao sa Ria, tu gubi 300 poena i to je to od njegovih šansi za prvo mesto pre RG.
Samim tim Novak ostaje na čelu još barem 3 meseci i imaće 2 godine više na prvom mestu od Feđe i 4 godine (duplo više) od Nadala.
Najstariji ikada no1, sa više nedelja na prvom mestu nakon 30. rođendana od svih ostalih tenisera u istoriji sporta zajedno.
Jedino ne zna da posalje poruku i podrzi potlacen narod protiv diktatora u rodjenoj zemlji... Cuj mene diktatora, preCednikaПаузу у евролиги и италијанском првенству Никола Миротић је искористио да скокне до Kосова и Метохије и посјети српске светиње.
Приликом обиласка је у Призрену са полазницима тамошње богословије присуствовао богослужењу.
То наравно није промакло Новаку Ђоковићу који је Николи послао поруку
Pogledajte prilog 1502683
Двојица великих спортиста и људских величина.
Sem kad treba da se pobuni protiv diktatoraНовак, увијек уз своју земљу, уз свој народ.
Onda je manji do makovog zrna. Ili dodje da mu se uvlaci.Aktivni sportisti ne treba da se mešaju u politiku nego da gledaju svoj posao i budu uz narod.Jedino ne zna da posalje poruku i podrzi potlacen narod protiv diktatora u rodjenoj zemlji... Cuj mene diktatora, preCednika![]()
Kad vec toliko voli svoju zemlju sto ne ode da zivi na Kosovo?
Aha, i debeli Jokic i klempavi Boban onda javno podrze ******og. Politicki neutralna bagra je li?Aktivni sportisti ne treba da se mešaju u politiku nego da gledaju svoj posao i budu uz narod.
To je i moja reakcija na nadimanje o Kosovu (od strane onih koji zive u BG ili inostranstvu). Turbo patriotizam.