jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Proradila droga sta ces...i u Parizu je nakon 1/1 Alkaraz bio u naletu...Znaci nakon 2 seta "radi"...isti scenarij"...mekano igra Nole ako nastavi ovako tesko ce do pobede.Raspada mu se igra.Treba vise rizika jbg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalno je igru predo alkarazu..tesko ce ga ovako dobiti..
Pusi publiko
manite se droge..djecko igra..gledam cak komentatori mc enroe braca obojica se slazu da ne igra vise agresivnu igru za koju je "capable"..
nemoj biti glup toliko pa da pises gluposti..Jesi ga tetovirao na celo, Alkaraza.
sad ga i glavni sudija drnda..bit ce cudo ako nole ovo danas dobije..evo vidi se kolki je debil, trazi lopticu da se vrati a on ukro i cuva jednu..cak john mcenroe kaze da ne pamti tako nesto u istoriji tenisa..
Tezak gem...ko dobije u plusu je
ovdje sam zaboravio ubaciti da se odnosi na novaka..manite se droge..djecko igra..gledam cak komentatori mc enroe braca obojica se slazu da ne igra vise agresivnu igru za koju je "capable"..
Ja i dalje njega ne primecujem i njegovu igru,nole igra sam protiv sebeBit ce tesko ,pisao sam i pre meca.Ovaj momak je u formi.Federer++...Bas bi bilo cudo da Nole okrene.
Evo sad je otišao u klozet, sad će da si upumpa droge malo i okreće ovo Nole.A uzet drogu ko i ovaj nema sta neca ga voda izvuci.
Evo sad je otišao u klozet, sad će da si upumpa droge malo i okreće ovo Nole