- Poruka
- 6.426
šta ti popušta ?
- - - - - - - - - -
pa dobro, tad 50tih i 60tih si mogo da ih vataš na brigadirske radne akcije...sad teško da će se neka zalepi na to
prsteni, karike, gumice, ne razumiš se u strojarstvo,mehaniku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta ti popušta ?
- - - - - - - - - -
pa dobro, tad 50tih i 60tih si mogo da ih vataš na brigadirske radne akcije...sad teško da će se neka zalepi na to
Pa i netreba da ih pitam, znam gde stavljaju najjači akcenat posle sexai ne pitaj
ja sam jednom krenuo da ih pitam i sve mi listom rekle...tješile smo te
par godina mi hidraulika nije radila a i sad mi prsteni propuštaju![]()
Pa i netreba da ih pitam, zna gde stavljaju najjači akcenat posle sexa![]()
Heh, da, ali i nije samo to, mada cigareta overava na kraju sve...znam, poznato mi je, na cigaretu
Heh, da, ali i nije samo to, mada cigareta overava na kraju sve...![]()
Nisam ni mislio na pušenje, nego si pomenuo cigaretu u zamenu za kituiako ne volim te ovisnice o pušenju, ma brate ako se nije napušila prije ondak sve u k....
lepo rečeno...nadasve smešno...**** čovika bez kompleksa, to su neviđene budale
moć bez novca nije nikakva moć, tako da je poređenje bezveze
žene ne biraju novac, one biraju moć...a potsvesno znaju da onaj ko ima moć da ima i novac jer kao što rekoh jedno bez drugog ne ide...i takvi likovi ulivaju sigurnost, a žene vole jelda muškarce koji ulivaju sigurnost...bez novca ne ulivaš nikakvu sigurnost jer nemaš moć...
možda neka i pogreši, pa nađe muškarca s kojim će da bude iz čiste ljubavi, bez obzira kakvog materijalnog statusa taj bio, ali bojim se da to ne traje dugo...jer ljubav se ne jede
sve je to povezano
ovo je naravno teorija iako će ženski dio s gnušanjem reć da to nije i ne može bit praksa. znači zadržat ćemo se na teoriji. što bi vas kao ženu više privuklo, novac i moć koja obično uz novac ide ili novac, jer nije uvjet da si i moćan kad imaš novac. teoretiziram i dalje, sam novac bi možda privukao neku ženu koja uz to voli bit dominantna pa ovog jadnog bogatog šonju stavi pod papuču i glumi gazdu. a ovaj slučaj sa moći, kakve bi žene to izabrale, podložne, nesigurne, robinje. da se odma razumimop ja sam siromašan pa ne šaljite pepe
e da u naslovu fali opcija samo novac
I samnom u društvu...Pih jaka tema ....ja sam i dalje za 100 ovaca na nekoj planini i kuchicom brez struje
I samnom u društvu...![]()
Ти неможеш бити Чобан, већ Чобаница...Tjoshkasti chobani su uvek sami)))
Хехехе, случајно си набола мене?![]()
![]()
)))))))
Mladost ludost
Hehehe, trojkahahaha c c c kako se samo prepoznao
- - - - - - - - - -
pa jbg i potencija je moc hahahaha
Moc je zenska lepota,moc je ljudska dobrota.I.....ono sto je najvaznije....MOC JE PAMET !!!