Novac i moć ili samo moć

**** čovika bez kompleksa, to su neviđene budale
lepo rečeno...nadasve smešno...

mada...

Tolstoj je napisao jedared nešto kao: sve srećne porodice srećne su na isti način, a svaka nesrećna nesrećna je na svoj način....

e ovi srećni to su ti oni bez kompleksa...odbacili samoljublje, srebroljublje,vlastoljublje, samozaljubljenost, egoistične potrebe da budu nešto posebno bolji od drugih i nešto kao uvek u pravu, a usvojili dobronamernost, želju za razumevanjem, pažljivo slušanje, mudrost, istrajnost, optimizam, samopouzdanje, samoljubav, samopoštovanje, staloženost, ravnodušnost na uvrede i slično...

a ovi sa kompleksima to ti je 99,99% nas ostalih...

naravno granica je fuzzy...nisu svi jednako nesrećni....neki su za dlaku da budu srećni a drugi svetlosnim godinama daleko od tog za njih nedokučivog cilja...

Poslednja izmena:
moć bez novca nije nikakva moć, tako da je poređenje bezveze
žene ne biraju novac, one biraju moć...a potsvesno znaju da onaj ko ima moć da ima i novac jer kao što rekoh jedno bez drugog ne ide...i takvi likovi ulivaju sigurnost, a žene vole jelda muškarce koji ulivaju sigurnost...bez novca ne ulivaš nikakvu sigurnost jer nemaš moć...
možda neka i pogreši, pa nađe muškarca s kojim će da bude iz čiste ljubavi, bez obzira kakvog materijalnog statusa taj bio, ali bojim se da to ne traje dugo...jer ljubav se ne jede
sve je to povezano

Ja sam mislio da mudrost ide sa godinama :D

Pa, ovde moć ima šaka političara (koja drži policiju), svi ostali "kriminalci" i tajkuni rade za njih... Tako da žene biraju novac sinko moj... Suština je da žene vole skupo a da ne vole baš da rade za to, ne vole da se izlažu stresu, da akcijaju 24/7 ako treba, što dalje jasno daje zaključak da moraju negde da se uhlebe... Samo je jadno što većina njih vidi kao neki uspeh lov nekog uspešnog...

ovo je naravno teorija iako će ženski dio s gnušanjem reć da to nije i ne može bit praksa. znači zadržat ćemo se na teoriji. što bi vas kao ženu više privuklo, novac i moć koja obično uz novac ide ili novac, jer nije uvjet da si i moćan kad imaš novac. teoretiziram i dalje, sam novac bi možda privukao neku ženu koja uz to voli bit dominantna pa ovog jadnog bogatog šonju stavi pod papuču i glumi gazdu. a ovaj slučaj sa moći, kakve bi žene to izabrale, podložne, nesigurne, robinje. da se odma razumimop ja sam siromašan pa ne šaljite pepe:D
e da u naslovu fali opcija samo novac

Pih jaka tema ....ja sam i dalje za 100 ovaca na nekoj planini i kuchicom brez struje

Ono sto ima bogat sa novcem,to nije moc.Moc je lepa devojka,koja moze da izludi svakog muskarca.Lepa devojka - zena,to je najmocnije bice.Sta vredi bogatom
glupaku ? On ne moze da osvoji nicije srce.On moze DA PLATI LJUBAV.Ali to nije moc.To nije ucinio on,svojim bicem,to je UCINIO NOVAC za njega.Znaci,da
rezimiramo.Moc je zenska lepota,moc je ljudska dobrota.I.....ono sto je najvaznije....MOC JE PAMET !!! To,pamet-to ne moze niko da kupi.To se ne moze nikom
pokloniti,ni pozajmiti.To-imas-ili,nemas !!!

Back